Katteseng test: De 5 beste sengene til katt

Der er ingen bedre følelse enn å komme hjem fra en lang dag på jobb og kose med din elskede katt. Spesielt bra er det hvis katten din er utvhilt etter en god natts søvn.

En katteseng vil gi katten din et sted å slappe av og hvile seg.

Det er viktig å føle seg trygg og avslappet når man skal sove, og dette er noe som en god katteseng kan tilby. Hvis man kjøper en god seng, så vil katten virkelig ønske å tilbringe mye tid i senga. Kjøper du noe dårlig skvip, så er det mye mindre sjasnse for at du har en glad og uthvilt katt. Gode kattesenger er laget i et mykt og behagelig stoff, noe som gjør at katten din kan sove godt om natten. I tillegg er de ofte polstret for å gi ekstra komfort.

Det er viktig å velge et seng som passer til størrelsen på katten din, slik at den ikke føler seg trang.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

trixie hund og katteseng best i test

Trixie Hund og Katteseng for Reise med Oppbevaring

 • Veldig mykt, noe de fleste katter setter pris på.
 • Enkel å ta med seg rundt i huset eller i bilen.
 • Kan også brukes av hunder.
katteseng test

Kerbl Alice Katteseng

 • Laget av myk plysj
 • Produsert for å gi katten et deilig og mykt oppholdssted
 • Katten din vil elske den myke puten på innsiden.
katteseng hundeseng trixie timber

Trixie Timber Katteseng

 • Høy kvalitet, men også en høy prislapp
 • Den solide sengerammen gir stabilitet og holdbarhet.
 • Har et “tak” som hjelper katten med å gjemme seg vekk.
Design Pebble Katteseng

Danish Design Pebble Katteseng

 • Ekte dansk design.
 • En form for en “kattehule”.
 • Grå farge er veldig praktisk med tanke på rengjøring.
Kerbl Safari Klorestativ test

Kerbl Safari Klorestativ

 • Klorestativ til katt.

Oversikt – Våre favoritt-tepper til hund:

1. Trixie Hund- og Katteseng for Reise med Oppbevaring – best i test!

Trixie Hund Katteseng best i test
 • Myk og komfortabel for både katter og hunder.
 • Tar ganske liten plass i boligen eller i bilen.
 • Enkel å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Du kan enkelt vaske den i vaskemaskinen mellom bruk.
 • Kan brukes hjemme, men kan også tas med på hytta eller andre steder.

Trixie Hund- og Katteseng for Reise med Oppbevaring er en behagelig, bærbar katte- og hundeseng som du kan ta med på reisen. Sengen har et tynt, mykt teppe i toppen for ekstra komfort, samt en oppbevaringslomme under sengen som kan brukes til oppbevaring. Denne praktiske sengen passer til alle små hunder og katter opptil 12 kg.

Perfekt til reise


Jeg reiste mye med hunden min før jeg kjøpte denne sengen, og det var alltid en kamp å få plass til alt i bilen. Men nå er det ikke lenger et problem, fordi sengen opp svært liten plass. Den er enkel å sette sammen og ta fra hverandre, og vaskes enkelt i maskin.

Gode erfaringer


Min katt elsker å ligge i denne sengen, også når vi er hjemme. Hun synes det er behagelig å ligge i, og jeg liker at den har en oppbevaringslomme under sengen som gjør det mulig å ta med leker eller snacks på reisen. Er en praktisk, komfortabel og plassbesparende katteseng, og jeg kan trygt anbefale den til andre reiseglade hundeeiere!


2. Kerbl Alice Katteseng – Myk og varmende for katter som fryser

Kerbl Alice Katteseng test
 • Katten din vil elske den myke puten på innsiden.
 • Sengen er laget av materialer av høy kvalitet.
 • Den slitesterke rammen holder sengen i perfekt høyde.
 • Sengen er utstyrt med mange koselige funksjoner for å gi katten din den beste komforten.
 • Puten er veldig myk og gir en behagelig støtte for katten din.
 • Avtagbart trekk.
 • Flott design.

Kerbl Alice Katteseng katteseng er det perfekte valget for enhver katteeier. Denne sengen er laget av materialer av høy kvalitet og utstyrt med mange gode funksjoner. Denne kattesengen tilbyr overlegen komfort og støtte for katten din til enhver tid.

Perfekt for katter som trenger varme om vinteren


Plysjputen på innsiden er ultraplysj og myk, og gir et luksuriøst sted for katten din å slappe av og slappe av. I tillegg sørger den slitesterke rammen for at kattens seng holder seg i perfekt høyde over bakken, og hjelper til med å holde henne varm og komfortabel under de kalde vinternettene.


3. Trixie Timber Katteseng – Laget i myk plysj

Trixie Timber Katteseng til katte
 • Katten din vil elske å synke ned i det myke stoffet .
 • Den solide sengerammen gir stabilitet og holdbarhet.
 • Denne sengen er perfekt å kose seg i.
 • Vil garantert bli kattevennens nye favorittsted.
 • Høykvalitetsmaterialer og er svært holdbar.
 • Kattesengen er enkel å rengjøre og er veldig hygienisk.

Hvis du leter etter et koselig og komfortabelt sted for pusen din å hvile, trenger du ikke lete lenger enn til Trixie Timber katteseng. Denne sengen er laget av førsteklasses materialer som er myke og perfekte for å kose seg i.

God holdbarhet


Og den solide sengerammen gir stabilitet og holdbarhet, slik at du kan være sikker på at denne sengen vil vare i mange år framover. Katten din vil elske å synke ned i det myke stoffet og få seg en god natts søvn.


4. Danish Design Pebble Katteseng – En behagelig gråfarge som passer inn i de fleste hjem

Danish Design Pebble Katteseng
 • Myke og rene materialer.
 • Kan brukes av både katter og små hunder.
 • Elsket av katten.
 • Gir katten bedre søvn.

Design Pebble Katteseng er et fantastisk produkt for alle som ønsker det beste for sine katter. Sengetøyet er laget av myk, ren bomull og fylt med høykvalitets fiberfor. Dette gir katten en behagelig liggeplass som holder seg pent lenge.

Lav pris


Jeg er svært fornøyd med denne kattesengen og anbefaler den på det sterkeste. Katten min elsker å ligge i denne sengen, og jeg har lagt merke til at hun sover bedre om natten. Dette produktet er absolutt verdt pengene, og jeg vil kjøpe det igjen neste gang jeg trenger en ny katteseng.


5. Kerbl Safari Klorestativ

Kerbl Safari Klorestativ
 • Robust design med smarte detaljer
 • Stål som er holdbart mot vær og vind
 • Praktiske festeanordninger
 • Stor, myk og behagelig soveplass
 • Flott produkt som absolutt kan anbefales!

Kerbl Safari Klorestativ er et svært praktisk klorestativ katt for utendørs bruk. Det har et robust design med smarte detaljer, slik at din katt kan nyte en trygg og behagelig oppholdsplass ute i naturen.

Stativen er laget av holdbart stål, og kan derfor tåle både vær og vind.


Praktiske festeanordninger gjør det enkelt å monterre stativen, uansett hvor du måtte ønske å plassere den. Med en stor, myk og behagelig soveplass er dette klorestativet det perfekte valget for deg som ønsker å gi din katt den beste opplevelsen ute i naturen. Er et flott produkt som jeg absolutt kan anbefale!


en varm og myk katteseng som kattevennen din kan hvile

Hva er de viktigste tingene å se etter når du velger profesjonelle Flytevest hund

1. Velg riktig type katteseng for din katt

Kattesenger kommer i størrelser og fasonger. Små, runde sengesenger med lavt sidesvei eller høye, rektangulære sengesenger med store plysjputer er blant alternativene. I tillegg finnes det kattesenger som er spesielt designet for å tilpasse seg de fleste kattetyper.

En god tommelfingerregel er å velge en katteseng som er ca 10-15 cm større enn kattens hode. Dette gir katten rom til å strekke seg skikkelig ut, og det er mindre sannsynlig at den vrir seg av når katten sover.

Kattesenger kan være laget av forskjellige typer materiale, fra bomull og polyester til mer slitesterke stoffer som skinn og lær. De fleste pelsdyrbutikker har et godt utvalg av kattesenger i forskjellige former, størrelser og farger.

En annen tommelfingerregel når det gjelder kattesenger er å velge en som har et hardt og fast underlag. Dette er viktig fordi katter elsker å grave og gravere, og de trenger et sted å gjøre dette uten at sengen blir ødelagt.

2. Sørg for at Katteseng er av god kvalitet

En katteseng er ikke bare en seng for katten din. Det er også et sted hvor katten kan slappe av og føle seg trygg. Kjøp derfor alltid en katteseng av god kvalitet, som tåler at katten graver og leker i den. Husk også å bytte ut puten eller dyna ofte, slik at den alltid er ren og frisk.

Det er viktig å sørge for at kattesengen er av god kvalitet, slik at katten din kan ha det behagelig og føle seg trygg. Kjøp alltid en katteseng som tåler at katten graver og leker i den, og bytt ut puten eller dyna ofte for å holde den ren og frisk. Da vil katten din elske å bruke den!

3. Katten trenger en varm og trygg plass å sove

Katten trenger en varm og trygg plass å sove, og kattehuler er en av de beste alternativene. En kattehule gir katten din et eget sted å gjemme seg unna når det er nødvendig, og det kan bidra til å skape en tryggere følelse for dem.

Kattehuler er ofte laget av mykt og varmt stoff som kan holde katten din varm, noe som er viktig for deres trivsel. Det er viktig å velge en kattehule som passer til størrelsen på katten din, slik at de føler seg komfortable. Kattehuler kan også være en fin måte å tillate katten din å få litt ekstra søvn, siden det er et stille og rolig sted å sove.

En kattehule bør plasseres på et varmt og tørt sted, helst ute av direkte sollys. Mange kattehuler har en innebygd vifte for å holde luften i hulen frisk. Hvis du legger merke til at katten din ikke bruker kattehulen sin så ofte, kan det hende at den trenger mer oppmuntring til å bli brukt. Prøv å sette en leken eller et godbit i hulen for å lure katten din inn.

4. Sett opp et leketårn i nærheten av kattesengen din

Kittens liker å klatre, og dette vil gi dem en mulighet til å bruke sine instinkter. Du kan også sette et leketårn ved siden av sofaen eller lenestolen din, slik at de kan leke mens du ser på TV.

Når kattungene blir eldre, kan du begynne å trene dem til å bruke katteleker som jagerpinnen. Dette er en fin måte for dem å få mosjon på, og det er også en fin måte for deg å tilbringe tid med dem.

5. Ha et sted hvor katten kan gjemme seg

Hvis du vil at katten din skal ha et sted å gjemme seg, bør du vurdere å skaffe deg et kattetre med innebygd gjemmested. Noen kattetrær kommer til og med med flere nivåer og skjulesteder, slik at kattungen din kan velge akkurat det rette stedet å krølle seg sammen og slappe av. Du kan også lage et provisorisk gjemmested ved å legge en pappeske på siden eller dekke et lite bord med et teppe. Bare pass på at det ikke er hull der katten din kan sette seg fast.

den perfekte kattesengen for kattungen din å krølle seg sammen og ta seg en lur

Andre produkter som sikrer en godt uthvilt katt

Vanlige spørsmål og svar

Hvor liker katter å sove?

Katter liker å sove hvor som helst – men de foretrekker stabile omgivelser. Dersom det er for mye støy, lukt eller aktivitet i nærheten, vil katten lettere bli distrahert fra søvnen. Selv om det kan virke en utfordring for mennesker å få sove når det er masse støy ute, ser det ikke ut til at katten bryr seg nevneverdig. Det er mer normalt at katten velger et rolig sted å slappe av, som for eksempel et koselig hjørne i stuen.

Hvilken type senger er best for katter?

De fleste katter liker å sove på et høyt sted, som en seng. Det er derfor best å velge en senge som er høyere enn katten selv. Noen katter kan også være redde for å sove i et høyt område, så det er viktig at du velger en senge som denne typen katt vil føle seg trygg på. Mange katter liker å sove under dynene, så det kan være en god idé å velge en senge som har en myk madrass.

Det er også viktig å ikke glemme at katter ofte liker å leke. De fleste kattesenger har et leketøy eller to festet til den ene siden, slik at katten kan leke mens den sover. Dette er en fin måte å holde katten opptatt og gir dem også noe å bite i når de våkner opp.

Trenger katter en spesiell seng?

Ja, det er noen katter som trenger en spesiell seng. Dette er for eksempel katter som lider av allergier, har problemer med å holde seg varme, eller har problemer med å sove. Noen ganger kan det være lurt å kjøpe en spesiell seng for katten din hvis du ser at den sliter med noen av disse tingene.

Hvordan vet du at katten din elsker deg?

Du vet at katten din elsker deg når den snur seg mot deg og stirrer inn i øynene dine, slik at du kan se hvor mye den elsker deg. Kittene uttrykker sin kjærlighet på forskjellige måter, avhengig av deres personlighet. Noen er svært glad i å bli kost med, andre liker best å ligge inntil sin eier og føle varmen fra kroppen. Uansett hvordan de uttrykker det, er det helt tydelig at katten din setter stor pris på deg, og at den elsker deg høyt.

Er det OK for en kattunge å sove i sengen din?

Ja, det er helt greit for kattunger å sove i sengen din. De fleste kattunger elsker å sove sammen med mennesker, og dette gir dem en beroligende og trygg følelse. I tillegg vil soving i sengen din hjelpe til med å holde kattungen varm om vinteren.
Sørg imidlertid for at du ikke går over grensen for hvor mye plass katten får i sengen din, slik at den har god plass til å bevege seg rundt. Hvis katten din begynner å vise at den er ubehagelig med å sove i sengen din, kan det hende at du må la den få sove et annet sted.

Hvor mange senger bør en katt ha?

En katt bør ha minst én seng, men det er faktisk bedre for dem å ha to eller flere. Dette gjelder spesielt hvis du har mer enn én katt, slik at alle kan ha sin egen plass. Katter er veldig renslige dyr, og de liker å være i rent og oppfriskende miljø. Så gi dem den pleien de fortjener ved å sørge for at de alltid har en behagelig seng å sove i!

Hvordan lager du en koselig katteseng?

Her er et tips som kan hjelpe deg med å lage en koselig katteseng: Sett et stykke teppe i midten av sengen, og la resten av området være ulike former og farger. Dette vil gi katten muligheten til å velge sin egen favorittposisjon. Du kan for eksempel sette inn noen puter, leker eller sengetøy for at senga skal se enda mer koselig ut.

Anne Martha

Anne Martha

Anne Martha er utdannet veterinær. Hun har jobbet med både små og store dyr i en årrekke. Spesielt er Anne Martha interessert i biologi og forskning relatert til alle typer dyr. Samtidig er hun en lesehest som alltid jobber med å holde seg oppdatert på teknologi og forskning.

2 thoughts on “Katteseng test: De 5 beste sengene til katt”

 1. Når jeg er våken om morgenen, er det første jeg ser alltid katten min som sover ved siden av meg. Som jeg ikke er sint, men det jeg ikke er fornøyd med er pelsen hennes som var over hele sengen min. Så kattesengen hjelper meg mye med dette. Den holder katten min på det stedet og ikke ved siden av meg når jeg sover. Og også mindre tid på å vaske sengen min.

Leave a Comment