Vår visjon og tankegang

Velkommen til vår “Om oss”-side! Målet med Kjaptforklart er å bygge en kunnskapsdatabase. Våre artikler gir svar på spørsmål som nordmenn ofte sitter inne med – og som vi vet at folk Googler. Vårt team har blitt instruert til å fylle nettsiden med oppdatert informasjon som er både nyttig og enkelt å forholde seg til.

Våre skribenter jobber hver dag med å fylle nettsiden med nyttig innhold.

Hvem er vi?

Våre skribenter representerer en stor bredde på ulike kunnskapsområder. Samtlige er eksperter på sine egne felt. Ikke bare har de en god penn, men de jobber også hardt med å skrive artikler som er relevante for tiden vi lever i. Hver skribent har også en oppgave med å oppdatere gamle artikler. På den måten kan du være sikker på at informasjonen du får servert på Kjaptforklart er riktig. Vi håper virkelig at du setter pris på våre artikler og at du synes informasjonen her på Kjaptforklart er informativ.

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Anne

Anne Martha

Anne Martha er utdannet veterinær. Hun har jobbet med både små og store dyr i en årrekke. Spesielt er Anne Martha interessert i biologi og forskning relatert til alle typer dyr. Samtidig er hun en lesehest som alltid jobber med å holde seg oppdatert på teknologi og forskning.

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Hos Kjaptforklart bidrar Magnus med å belyse forskjellige problemstillinger rettet mot økonomi, kultur og reise.