Hvordan innrede liten stue?

Det finnes mange måter å innrede en liten stue på, og det avhenger blant annet av hvilken stil du foretrekker og hva slags uttrykk du ønsker for rommet.


Noen ganger kan det være lurt å holde seg til enkle former og farger for å skape en mer åpen effekt, mens andre ganger kan det være kult med mer spesielle interiørvalg. Uansett er det viktig at man tenker på funksjonalitet og gode oppbevaringsmuligheter når man innreder et lite rom.


Når du har et lite rom tilgjengelig, så handler det å finne smarte løsninger. Hvis du kjøper en gigantisk sofa, så vil det ta alt for mye plass. Hold deg til små ting. Kjøper du en haug med “søppel” som du fyller stuen med, så vil stuen bare virke enda mindre enn den faktisk er.

Hva trenger man i en stue?

hjemmedekorasjon organiser stuen rom dekorasjon

Det avhenger av hva man vil bruke stuen til. Er det for å slappe av og se på TV, trenger man ikke noe annet enn en sofa og et bord.

Er man mer kreativ, kan det være kjekt med et tegnestueutstyr, maling, pensler osv. Hva som passer best er helt individuelt.

Hvordan utnytte liten plass?

Det er mange måter å få mest mulig ut av små rom. Noen velger å nedbemanne eiendelene sine for å leve enklere og mer effektivt.

Andre kan bruke smarte oppbevaringsløsninger, som innebygde hyller og skuffer, eller hengende stativer og opplegg. Og til slutt, å velge de riktige møblene kan være nøkkelen til å maksimere en liten plass.

Hvordan få rommet til å virke større?

Det er et par ting du kan gjøre for å få et rom til å virke større enn det er. Bruk først lyse farger på vegger og tak. Dette vil skape en illusjon av mer plass.

For det andre, bruk speil for å reflektere lys og få rommet til å se lysere ut. For det tredje, bruk møbler som står i forhold til størrelsen på rommet.

For mye møbler vil få plassen til å virke mindre. Til slutt, rydd opp i rommet for å gi det en mer åpen følelse.

Hvordan plassere sofa i stua?

Hvis du har en stor stue, kan det være vanskelig å vite hvor du skal plassere sofaen. Her er noen tips om hvordan du kan plassere sofaen i stua:

-Prøv å plassere sofaen slik at den vender mot et vindu. Sofaen vil da få lys fra vinduet og se lysere og mer innbydende ut.
-Hvis det er mulig, prøv å plassere sofaen slik at den har en klar vei til døren. Sofaen bør ikke være i veien for bevegelse i rommet.

Hvordan plassere TV i stua?

Den beste måten å plassere TV-en på i stuen avhenger av størrelsen og utformingen av rommet, samt dine personlige preferanser. Hvis du har en stor stue, kan det være lurt å plassere TV-en mot en vegg slik at den ikke dominerer plassen.

Hvis du har en mindre stue, kan du spare plass ved å plassere TV-en i et hjørne. Du bør også vurdere hvor langt unna TV-en du vil sitte når du ser på – hvis du er for nærme, kan du oppleve belastning på øynene.

Hvordan style en liten leilighet?

Det er flere ting du kan gjøre for å style en liten leilighet. For eksempel, du kan velge møbler som tar opp mindre plass, holde de fleste overflater rene og farge dem lyse for å skape visuelt rom, eller henge draperi for å skape en illusjon av flere rom.

Videre kan du bruke litt mer kreative løsninger, som for eksempel å henge et bord på veggen istedenfor å ha det stående på gulvet, bruke hyller i stedet for skap eller sette inn en mur.

Relatert innlegg til innrede liten stue

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment