Kan kjøleskap fraktes liggende?

Det kan godt fraktes liggende, men det anbefales ikke. Kjøleskap er tungt og mye av vekten ligger på hjulene. For å minimere risikoen for skader bør kjøleskapet alltid transporteres horisontalt. Dette vil også gjøre at den holder seg kaldere under transporten.

Kan vinskap fraktes liggende?

Ja, vinskap kan fraktes liggende. De fleste transportører har egne regler for hvordan varer skal transporteres, og vi vil anbefale å ta kontakt med dem for mer informasjon. Du kan også selvsagt kontakte oss dersom du har noen spørsmål.

Vi vil også minne om at det er viktig å beskytte glassdører og kabinettet mot støt og slag. Bruk godkjent emballasje for å beskytte vinskapet ditt.

Er du usikker: kontakt et profesjonelt flyttebyrå. Det er også store forskjeller på ulike vinskap. Noen kan flyttes liggende, andre kan ikke. Mye handler om størrelsen.

Hvorfor må fryser stå etter flytting?

Fryser står etter flytting fordi det er praktisk. Det er vanskelig å få plass til fryseren i kjøkkenet, og det er ikke nødvendig å ha den i samme rom som kjøleskapet.

I tillegg vil fryseren være mer stabil om den står oppreist enn hvis den ligger på siden. Fryseren trenger heller ikke å være i direkte sollys, noe som kan skje hvis den står inne i kjøkkenet.

Skal kjøleskap stå i vater?

Å prøve å lage et nivå i kjøleskapet vil føre til frustrasjon

Det er ikke nødvendig å stille kjøleskapet i vater. Det holder seg stabilt også uten en horisontal stilling. Enkelte kan imidlertid ty til dette fordi de synes at kjøleskapet blir mer stabilt og virker roligere når det står i vater.

Det er ingen grunn til bekymring hvis kjøleskapet ikke står horisontalt. Det finnes en rekke andre grunner til at det kan virke ustabil, og disse har heller ingenting med vater å gjøre. For eksempel kan det være fordi kjøleskapet er blitt skrudd for hardt på, eller fordi det står i et uheldig vinkel.

Er du usikker på vårt svar?

Vel. Vi er ikke kjøleskaps-eksperter. Dette er bare et svar vi fant da vi gjorde en del undersøkelser via engelske sider. For øvrig er det viktig at kjøleskap og andre elektroniske apparater står stødig. Det er det aller viktigste.

Hvor lenge kan maten stå i et kjøleskap uten strøm?

Det avhenger av om kjøleskapet er i energisparemodus eller ikke. Hvis det er i energisparemodus, kan maten stå inne i kjøleskapet i to timer uten strøm. Hvis det ikke er i energisparemodus, kan maten stå inne i kjøleskapet i fire timer uten strøm.
Etter et strømbrudd, så bør du ta en skikkelig omgang i kjøleskapet ditt og se om noe er ødelagt. Hvis maten er råtten, så bør den kastes.

Relatert innlegg til kjøleskap fraktes liggende

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment