Trehjulssykkel test: 5 Beste Trehjulssykkel 2024

For mange barn, er en sykkel et første innblikk i friheten og mulighetene som ligger utenfor husveggene. De kan kjenne vinden i håret og mestre ferdighetene som er nødvendige for å bevege seg fritt rundt omgivelsene sine. Men for de aller minste barna, kan en sykkel være en utfordring.

Derfor er det perfekt å starte dem på en liten tricycle – et trehjulssykkel designet spesielt for barn. Tricycles har mange fordeler sammenlignet med vanlige tohjulssykler.

For det første er de mer stabil, noe som gjør at barn ikke trenger å bekymre seg for å vippe over på siden. For det andre er de lettere å styre, slik at barn ikke trenger å bekymre seg for å gå seg vill. Og for det tredje er de ofte utstyrt med en kurv eller en vogn som barn kan bruke til å frakte leker eller andre gjenstander rundt.

En tricycle er et perfekt første steg på veien mot å lære barna å sykle på vanlige tohjulssykler. Når de først har mestret ferdighetene som er nødvendige for å bevege seg fritt rundt omgivelsene sine på en tricycle, kan de gradvis begynne å bruke vanlige tohjulssykler.

Det er viktig å huske at det ikke er noen fasit når det gjelder hvor mye eller hvor ofte barn skal sykle. De aller fleste barna vil ha det morsomt og lære seg raskt, mens andre kan ta litt lengre tid. Uansett, så lenge barna har det gøy og føler seg trygge, er det perfekt!

Derfor har vi gjort jobben for deg. I denne testen av trehjulssykkel har vi nemlig funnet frem til fem gode produkter som vil holde de små underholdt hele dagen lang.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

doona liki s5 trehjulssykkel beste i test nitro black

Doona Liki S5

SJEK
K PRISEN →
kinderkraft twipper trehjulssykkel rosa test

Kinderkraft Twipper

SJEKK PRISEN →
smoby trehjulssykkel baby balade

Smoby Trehjulssykkel Baby Balade

SJEKK PRISEN →
milly mally trehjulssykkel stanley

Milly Mally Trehjulssykkel Stanley

SJEKK PRISEN →
puky ceety trehjulssykkel

Puky Ceety Trehjulssykkel

SJEKK PRISEN →

Oversikt – Våre favoritt-trehjulssykkel:

1. Doona Liki S5 – best i test!

trehjulssykkel test doona liki s5 trehjulssykkel nitro black
SJEKK PRISEN →

Doona Liki S5 tricycle er en stabil, trygg og sikker trehjulssykkel som barnet kan bruke fra 10 måneder og opp til 3 år. Den har et setebelte og en UV-beskyttet kalesje som holder barnet varmt i solen.

Trekket på sykkelen er avtagbart, slik at det kan vaskes når det blir skitne. Trekket kan dessuten festes til hodestøtten med klips, slik at den ikke vil velte over hodet på barnet.

Sykkelen er enkel å styre, og barnet kan selv trå til for å få den i gang. Hjulene er punkteringsfrie, slik at det ikke er noe problem å sykle på ujevnt terrain.

Sykkelen har en maksimal vekt på 20 kg, så den tåler litt av hvert. Er en fin sykkel for de minste barna som de kan bruke i mange år.

Det er viktig at barnet alltid har god kontroll over sykkelen, og at de ikke bruker den i trafikken. Med får barnet en sykkel som er stabil, sikker og enkel å bruke. Dette er en sykkel som anbefales på det sterkeste.

.


2. Kinderkraft Twipper

kinderkraft twipper trehjulssykkel rosa beste trehjulssykkel
SJEKK PRISEN →

Denne 5-i-1 trehjulssykkelen er utstyrt med sikkerhetsbelte. Sammenbrettbar fotstøtte og låsbare pedaler. Foreldrehåndtaket kan justeres eller fjernes helt, barnets armstøtte kan også fjernes.

Trehjulssykkelens tak beskytter mot regn og sol. Det er både justerbart og avtakbart. Den høye ryggstøtten kan enkelt justeres.

Trehjulssykkelen er enkel å legge sammen for lettvinn oppbevaring og transportering. Anbefalt alder: fra 9 måneder. Høyde (cm) 58 Lengde (cm) 122 Bredde(cm) 28,5 Vekt (kg) 9,8 Materiale Ramme:

Magnesiumlegering Materiale: Polyester Hjul: PU Hjul(diameter): Foran: 24,5 cm Bak: 20,3 cm Ryggstøtte: Bredde: 25 cm Høyde 41 cm Høyde på styret fra bakken 56 cm.


3. Smoby Trehjulssykkel Baby Balade

smoby trehjulssykkel baby balade
SJEKK PRISEN →

Smoby Trehjulssykkel Baby Balade er en trehjulssykkel som egner seg for barn mellom 10 måneder og 3 år. Den har et parkeringsbremsesystem som gjør at foreldrene kan stoppe sykkelen ved å trykke på pedalene, og den har også et stille hjul som gjør at barnet ikke kan bli skadet. Barnet sitter også godt i vognen takket være det justerbare setet.

Foreldrene kan også justere håndtakene for å få bedre komfort. Er en fantastisk sykkel for barn som er aktive og lekne. De vil elske å sykle rundt på denne sykkelen, mens de samtidig får den nødvendige beskyttelsen mot solen.


4. Milly Mally Trehjulssykkel Stanley

milly mally trehjulssykkel stanley
SJEKK PRISEN →

Milly Mally Trehjulssykkel Stanley kids Tricycle er en fantastisk trehjulssykkel for barn. Den er solid konstruert, og har et flott design med mye farger og mønstre. Dette gjør at sykkelen passer godt til barn i alle aldre. Denne sykkelen vil garantert falle i smak hos både store og små barn.

Er en veldig god kvalitet og er veldig stabil og sikker å bruke. Barna vil elske å sykle rundt på denne sykkelen, og den vil holde i mange år. Jeg kan trygt anbefale denne sykkelen til alle som leter etter en god, solid og sikker trehjulssykkel til barna sine.


5. Puky Ceety Trehjulssykkel

puky ceety trehjulssykkel
SJEKK PRISEN →

Puky Ceety Trehjulssykkel er et flott trehjulssykkel barnet vil elske. Den har et sporty design, punkteringssikre hjul og et foreldrehåndtak for sikkerhet. Barnet vil kunne bruke denne på mange forskjellige måter, enten som en vanlig sykkel eller som et transportmiddel til å frakte varer. Er en flott investering for barnet ditt.

Er et sikkert og trygt valg for barnet ditt. Med sitt solide design, punkteringssikre hjul og foreldrekontroll, kan du være trygg på at barnet ditt alltid er i trygge hender. Er en flott måte for barnet å lære seg balanse og koordinasjon, samtidig som de har det gøy. Det er en fin investering for barnet ditt, og du kan være trygg på at Puky leverer kvalitet. Vi anbefaler til alle som leter etter et sikkert og trygt trehjulssykkel til barnet sitt.


trehjulssykkelen for barn er den første og eneste trehjulssykkelen som hjelper barn å lære å sykle

Hva er de viktigste tingene å se etter når du velger profesjonelle trehjulssykkel

1. Velg riktig trehjulssykkel for dine behov

Velg riktig barn trehjulssykkel for dine behov, og ditt barn vil ha en flott tid mens de er ute og sykler. Først, bestem deg om hvor mye penger du er villig til å bruke på en sykkel. Dette er viktig fordi det vil bestemme hvilken type sykkel du kan kjøpe. Deretter bør du ta hensyn til barnets alder og størrelse når du velger en trehjulssykkel.

Husk at barnet ditt bør være i stand til å nå pedalene uten problemer, men de skal også være i stand til å bevege seg fritt når de sykler. Når du har funnet den rette størrelsen på sykkelen, må du sjekke hvilken type styring den har. Noen trehjulssykler har styring som styres med hendene, mens andre bruker fotpedaler. Velg den type styring som er enklest for barnet ditt å bruke, slik at de ikke blir frustrert når de prøver å sykle.

Husk også å ta hensyn til hvor mye vekt sykkelen kan bære. Barnas sykler er ofte mindre enn voksnes, så du vil sannsynligvis ikke trenger en veldig kraftig sykkel. Til slutt, når du har funnet den perfekte sykkelen for barnet ditt, må du sørge for at du også får riktige beskyttelsesprodukter. Disse inkluderer hjelm, skulderbeskyttelse og knepprotektor. Sørg for at disse produktene passer barnet ditt riktig, slik at de er sikre når de sykler.

2. Vurder barnets alder og størrelse

Vurder barnets alder og størrelse først. For yngre barn, velg en modell med lav sete og høye styrer. Disse syklene gir bedre kontroll og er tryggere for mindre barn å bruke. Eldre barn kan takle høyere seter og lavere styrer, men det er viktig at du sjekker at de har riktig lengde på beina før du kjøper en slik sykkel.

Neste, ta hensyn til hvor mye sykkelen veier. De fleste trehjulssykler veier mer enn vanlige sykler, så det er viktig at du velger en modell som er lett nok for barnet ditt å håndtere. En lettere sykkel vil også være enklere å manøvrere, noe som er viktig for mindre barn.

En annen viktig faktor å ta hensyn til når du kjøper en trehjulssykkel er dekkene. Mange trehjulssykler har myke dekk som gir bedre grep og kontroll. Disse dekkene er ofte bedre for barn å bruke, spesielt på glatte overflater.

3. Tenk på hvordan du vil bruke trehjulssykkelen

Tenk på hvordan du vil bruke barn trehjulssykkelen. Vil du bruke den til å lære barnet ditt å sykle? Eller er det for lek og moro? Hvis du vil bruke den til å lære barnet ditt å sykle, er det viktig at den har god stabilitet. Mange trehjulssykler har en lav seteposition som gjør at barna kan nå pedalene lettere. Dette er en fin egenskap for nybegynnere. Trehjulssykler med to hjul bak er ofte bedre egnet for mer avanserte barn som allerede kan sykle.

Når du har bestemt hvordan du vil bruke trehjulssykkelen, er det på tide å ta en titt på de forskjellige stilene og merkene som er tilgjengelige. Trehjulssykler kommer i et utall farger, størrelser og former. Det er viktig at du velger en sykkel som passer barnets alder og størrelse. For eksempel bør yngre barn ikke bruke en for stor sykkel, da dette kan være farlig. Det er også viktig å sørge for at barnet ditt er komfortabel når han eller hun sitter på sykkelen.

Trehjulssykler kan variere i pris, fra noen få hundre kroner til flere tusen. Ofte vil en dyrere sykkel være av bedre kvalitet og ha bedre egenskaper enn en billigere modell. Men dette betyr ikke alltid at den dyreste sykkelen er den beste for barnet ditt. Ta alltid en titt på sykkelen før du kjøper den, og sørg for at den er i god stand. Husk også å kjøpe en god hjelm til barnet ditt, som er like viktig som selve sykkelen.

4. Velg mellom standard eller sammenleggbar trehjulssykke

Velg mellom standard eller sammenleggbar barn trehjulssykkel. De fleste butikker vil ha begge typer. Trehjulssykler er en fin måte å la barna begynne å sykle på egenhånd, og de er spesielt godt egnet for barn mellom 3 og 5 år.

Når du skal kjøpe trehjulssykkel til barnet ditt, er det viktig å tenke på hvor mye sykkelen veier. En tung sykkel kan være vanskeligere for barnet ditt å styre, så det kan være en god idé å velge en lettere modell. Du bør også vurdere hvor enkelt det er for barnet ditt å sette seg på og av sykkelen. Noen barn trehjulssykler har et trinn foran setet, som kan gjøre det enklere for barna å komme seg på og av.

En annen viktig ting å tenke på når du skal kjøpe trehjulssykkel til barnet ditt, er bremsene. Mange barn trehjulssykler har ikke bremser, noe som kan være farlig hvis barnet ditt sykler ned en bakke. Bremsene er en fin sikkerhetsfunksjon, så det kan være verdt å velge en sykkel som har dem.

5. Vurder vekten og bærbarheten til trehjulssykkelen

Vurder vekten og bærbarheten til barn trehjulssykkelen. De fleste barn trehjulssykler er enten for tung eller for vanskelig å håndtere. Dette kan gjøre det vanskelig å sykle og manøvrere rundt. Vurdere barnets alder og ferdigheter når du velger en trehjulssykkel. Eldre barn vil trenge en sykkel som er lettere å manøvrere, mens yngre barn kan trenge mer støtte og hjelp til å holde balansen.


Ta hensyn til hvor mye plass barnet trehjulssykkelen tar opp. Noen barn sykler er større enn andre, noe som kan være vanskelig å håndtere for mindre barn. Vurdere prisen på barnet trehjulssykkel. De fleste er relativt billig, men det er noen få dyre merkede modeller på markedet. Sammenligne priser og funksjoner for å finne den beste verdien for pengene.

trehjulssykkel for barn er den perfekte måten å få barnet ditt ute og aktivt

Vanlige spørsmål og svar

trehjulssykkel

Anne Martha

Anne Martha

Anne Martha er utdannet veterinær. Hun har jobbet med både små og store dyr i en årrekke. Spesielt er Anne Martha interessert i biologi og forskning relatert til alle typer dyr. Samtidig er hun en lesehest som alltid jobber med å holde seg oppdatert på teknologi og forskning.

Leave a Comment