Reis til London: 10 reisetips for Storbritannias historie

London er en av de mest livlige og spennende byene i verden. Enten du ønsker å utforske de mange historiske stedene, ta del i unike kulturelle opplevelser, eller bare nyte noe av de beste mat, drikke og natteliv rundt, sørg for at turen til London er en å huske med disse 10 nyttige reisetipsene!

For det første foreslår vi at du starter reisen din ved å ta deg tid til å gå inn i byens lange historie. Fra Tower of London til Big Ben og Buckingham Palace, det er mange ikoniske severdigheter som er verdt å utforske. Du kan også besøke populære attraksjoner som Madame Tussauds og Shakespeares Globe Theatre for en oppslukende opplevelse.

Stol på oss når vi sier at London har noe for enhver smak. Fra travle markeder som Camden Town og Borough Market til restauranter i toppklasse som tilbyr deilige retter fra hele verden, vil din første tur være full av utrolige minner. For de som leter etter noe litt annerledes, hvorfor ikke gå på en Jack the Ripper -turné eller se en av mange live musikk -spillejobber på forskjellige arenaer over hele byen?

Til syvende og sist er det som gjør London så spesielt den unike blandingen av kultur og mangfold. Enten det er sightseeing på en open -top busstur eller blir med lokalbefolkningen på en ettermiddagspiknik i Hyde Park – denne fascinerende byen vil sikkert etterlate deg uutslettelige minner som vil vare livet ut!

Skal du sjekke ut priser på hotell og flybilletter til London? Vi i Kjaptforklart anbefaler alltid å sjekke ut Momondo.no for flybilletter – da får du garantert de billigste billettene. Når det kommer til hotell, så bør du bruke den gratis tjenesten Trivago.no for å sammenligne hotellpriser!

1. Buckingham Palace

Buckingham Palace London

Utforsk storheten i Buckingham Palace! Denne ikoniske attraksjonen er gjennomsyret av historien og er et must for enhver reisende til London. Hjem til kongefamilien har Buckingham Palace eksistert siden begynnelsen av 1700 -tallet, og er den offisielle London -residensen til hennes majestet dronningen.

Med over 700 rom å utforske, kan besøkende delta i turer, som viser frem noen av de fineste interiørene og kunstverkene som er åpne for offentlig utsikt. Reisende kan også få et glimt av endring av vakten, da soldater i deres tradisjonelle uniformer marsjerer høytidelig over eiendommen.

I tillegg til sin mangeårige historie, er Buckingham Palace også et levende arbeidspalass med en aktiv kalender året rundt. Gjestene kan ofte oppdage medlemmer av kongefamilien som ankommer møter eller deltar på arrangementer innen palassveggene. For de som leter etter noe utenom det vanlige, hold øye med et av deres legendariske hagefester!

Hvis du føler deg spesielt heldig, kan du også klare å sikre billetter til en av deres fantastiske statlige banketter – spis med kongelige mens du tar inn alt det praktfulle arkitektoniske skjønnheten har å tilby!

Morsomt faktum: Maleriene som vises på Buckingham Palace er den mest verdifulle samlingen som eies av enhver kongefamilie i Europa!


2. Tower of London

Tower of London United Kingdom

Tower of London – En attraksjon for reisende

Tower of London er et ikonisk og elskede britiske landemerke, besøkt av millioner av turister hvert år. Denne festningen ligger på Themsen i sentrum av London, og tilbyr et vell av historie og kultur å utforske.

Denne verdensarvstedet er kjent for sin rolle i mange av Englands store historiske øyeblikk, inkludert kroningen av Elizabeth II i 1953. Hjem til kronjuvelene har tårnet spilt en nøkkelrolle som lagrings- og beskyttelsesanlegg for noen av landets mest dyrebare gjenstander gjennom hele levetiden.

I dag kan besøkende ikke bare utforske den imponerende arkitekturen, men også få innsikt i de fascinerende historiene som har formet de siste tusen årene. Det er guidede turer tilgjengelig, og gir kontekst og detaljer til din erfaring når du passerer gjennom kongelige kamre, svingete trapper og defensive vegger. Ikke glem å ta i synspunkter over London fra kampene også!

Hvis du har kort tid, er det mange interessante ting å gjøre uten å trenge en full tur. Du kan utforske skjermer om dette store palassets bemerkelsesverdige historie eller besøke utstillinger som kongenes linje som huser livsstørrelsesmodeller av konger fra dager som er gått.

Tower of London er en unmissable attraksjon for enhver reisende som besøker Storbritannias hovedstad, og tilbyr en unik mulighet til å gå inn i dette eldgamle landemerket og glede seg over historier fra århundrer siden! Besøk Tower of London for en virkelig praktisk historisk opplevelse

Morsomt faktum: Over 800 Ravens bor på Tower of London!


3. National Gallery

Nasjonalgalleriet – et must -see for reisende

Når du besøker London, bør en tur til National Gallery være øverst på listen. Hjem til en av de beste samlingene av europeisk kunst i verden, er det sikkert å imponere selv de mest erfarne reisende.

Nasjonalgalleriet ligger på Trafalgar Square i London sentrum og viser noen av de største vesteuropeiske maleriene fra over 600 år med kunstnerisk historie. Fra 1250 – 1900 kan du utforske mesterverk fra noen av verdens mest anerkjente malere, inkludert Leonardo da Vinci, Rembrandt Van Rijn og Vincent Van Gogh.

Galleriet er stort, så sørg for at du har god tid når du planlegger besøket. Med over 2300 verk som er utstilt i hele museets bygningskompleks, kan det ta dager å absorbere alt National Gallery har å tilby. Heldigvis gir de daglige guidede turer med kunnskapsrike kunsthistorikere som vil hjelpe deg med å få en dypere forståelse og takknemlighet for noen av Europas store kunstneriske talenter!

Hvis du er interessert i å lære mer om spesifikke brikker eller artister, er det også interaktive skjermer og multimediepresentasjoner som gir tilleggsinformasjon om hvert maleri og dens omkringliggende kontekst. Dette gjør National Gallery ideell for både tilfeldige besøkende som vil ha en rask titt på noen imponerende kunstverk, så vel som seriøse studenter som leter etter akademisk innsikt.

Denne århundrene gamle attraksjonen tilbyr noe for enhver smak, så hvis du noen gang er i London, må du sørge for at du ikke går glipp av en slik skattkule! I tillegg visste du at hver inngangsbillett gir gratis inngang i to dager på rad? Kos deg med å doble kunsten under oppholdet!


4. British Museum

British Museum United Kingdom

British Museum – En må -se -attraksjon for reisende

British Museum er en av de mest anerkjente attraksjonene i London, og det er lett å se hvorfor. Dette museet i hjertet av London ligger en fantastisk opplevelse fylt med historie og kultur, noe som gjør det verdig et besøk for enhver reisende.

Museet åpnet først dørene i 1759 og inneholder gjenstander fra hele verden, for eksempel egyptiske mumier, gamle kinesiske buddhistiske skulpturer og mye mer. Det huser også en av de største og mest omfattende samlingene av greske og romerske antikviteter hvor som helst i verden.

Ingen tur til British Museum ville være komplett uten å se noen av de mest kjente attraksjonene, for eksempel Rosetta Stone og Parthenon -skulpturene. I tillegg til disse bemerkelsesverdige severdighetene, kan besøkende glede seg over interaktive skjermer om eldgamle sivilisasjoner som Egypt eller lære om kreasjonene til forskjellige kulturer på museets verdenskulturegallerier. Det er også spesielle utstillinger gjennom året som viser forskjellige verk fra artister over hele kloden.

Opplevelseshistorien blir levende på British Museum

Et besøk i British Museum er et absolutt must for enhver reisende som ønsker å utforske Londons rike kultur! Her vil du kunne oppdage utrolige gjenstander som har holdt seg uendret siden århundrer siden-et sant vitnesbyrd om vår stadig utviklende sivilisasjon! I tillegg, ikke glem å sjekke ut en av spesielle utstillinger mens du er der – du vet aldri hva du kan finne!

Morsomt faktum: Visste du at British Museum en gang inneholdt en spesiell utstilling kalt “Capboard Love”, som viste frem bryllupsdekorasjoner brukt av par gjennom tid? Så kult!


5. London Eye

Besøk London og bli betatt av sine fantastiske attraksjoner! Fra Buckingham Palace til Tower of London, tilbyr City of London en mengde opplevelser som vil fylle hjertet ditt med glede. Når du er i byen, må du sørge for å utforske det ikoniske London -øyet, også kjent som Millennium Wheel. Et gigantisk pariserhjul som ligger ved bredden av Thames River, det tilbyr besøkende fantastisk utsikt over byen og utover.

Hele opplevelsen tar rundt en halv time, noe som gjør den perfekt for å grooving i skjønnheten i Londons skyline i skumringen og Dawn. Med forskjellige høydealternativer tilgjengelige, kan du enkelt velge mellom standard eller en VIP -hytte for spesielle anledninger. Dra nytte av de interaktive multimedia -guider ombord som gir verdifull informasjon om alle store landemerker.

For ikke å glemme, det er en valgfri 4D Virtual Reality -opplevelse der du blir invitert til å fly over forskjellige nettsteder rundt London og få nærmere utsikt enn noen gang før! Barn vil definitivt elske denne futuristiske teknologien som gir noen pedagogiske opplevelser sammen med underholdningsverdi.

Hvis du leter etter noen morsomme fakta om dette stedet, er her en: Det høyeste punktet i London stiger noen få meter høyere enn London Eye!


6. St.Paul”s Cathedral

Opplev Londons St. Pauls katedral

St. Pauls katedral er en ikonisk attraksjon i London og et must for enhver reisende i byen. Den ruvende katedralen ligger i byen London på Ludgate Hill, og har vært en stor tilstedeværelse i hundrevis av år, opprinnelig bygget av Christopher Wren mellom 1675 og 1708. Besøkende blir trukket til det overdådige interiøret, med luksuriøse visninger av marmor, utrolige kunstverk og Imponerende dekorasjoner som bedazzle og inspirerer selv i dag.

Området rundt katedralen er også fullt av historie og kultur. I nærheten er det flere kunstgallerier, inkludert Tate Modern og National Portrait Gallery. For de som er interessert i å utforske videre, er det også mange restauranter og butikker rundt i området å bli involvert i.

Takterrassen på St. Paul”s gir noen av Londons beste utsikt – en må -ha -opplevelse mens du besøker dette fantastiske landemerket. På klare dager kan du til og med se så langt som Windsor Castle! Du bør absolutt besøke – det er verdt hvert øyeblikk.

Morsomt faktum: St. Pauls katedral ble skadet under andre verdenskrig av tyske bombeangrep under Blitz, men gjenopprettet senere til sin tidligere prakt!


7. Natural History Museum

Natural History Museum er en av Londons mest fascinerende attraksjoner, og er en absolutt må-se for enhver reisende til England. Det huser noen av verdens mest fantastiske eksemplarer og gjenstander, slik at besøkende kan oppleve museets utrolige samling.

Inne i denne fantastiske bygningen kan besøkende utforske en rekke forskjellige utstillinger. Fra dinosaurskjeletter til spennende taxidermy -skjermer, det er noe for enhver smak her. Museet inneholder også århundrer gamle eksempler på korall- og planteliv-perfekt for de som ønsker å fordype seg i planeten vår.

Det som imidlertid gjør Natural History Museum virkelig bemerkelsesverdig er dets interaktive utstillinger. Her kan besøkende oppdage hvordan dyr oppførte seg i sine naturlige naturtyper og kommer nær med digitale gjengivelser som gir dem enda nærmere naturen. Enten du lærer om truede arter eller bare leter etter en morsom aktivitet å dele med venner og familie, har dette museet noe for alle typer besøkende.

Museet tilbyr også fantastiske utdanningsprogrammer for barn samt mer avanserte opplæringsprogrammer om spesielle emner som dyreatferd eller miljøvitenskap. Det er mange aktiviteter som familier kan nyte sammen, for eksempel guidede turer og interaktive workshops.

Enhver tur til London bør absolutt inneholde et besøk i Natural History Museum – det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Og visste du at de til og med har sin egen kafé der noen retter har ingredienser samlet fra selve museet? Nå er det noe verdt å sjekke ut!


8. Big Ben

Oppdag den tidløse lokken til Big Ben!

Big Ben ligger i hjertet av London og med utsikt over parlamentets hus, og er en av Englands mest kjente attraksjoner. Som et av Storbritannias mest elskede landemerker gir det besøkende et tidløst syn på britisk historie.

Big Ben er gjennomsyret av kultur og tradisjon, og står som en spektakulær påminnelse om landets berømte fortid. Tårnets fire klokke ansikter er synlige fra mange steder rundt i London, noe som gjør det til et populært sted for sightseeing og bilder. Selv om du ikke kan gjøre det inne for å oppleve dens ikoniske chimingklokker, kan du fremdeles sette pris på den unike designen langveisfra.

For de som er i stand til å besøke denne ikoniske attraksjonen fra første hånd, er det mange muligheter til å utforske på nært hold. Klatre opp til observasjonsdekket på toppen av tårnet for å ta en fantastisk utsikt over Westminster Bridge og Londons skyline. Gå deretter over til gavebutikken for suvenirer som tårnreplikker eller håndlagde klokker inspirert av Big Ben selv!

Uansett hvordan du velger å oppleve Big Ben, vil det utvilsomt etterlate et varig inntrykk på reisen din gjennom London.

Pluss – morsomt faktum – visste du at selv om alle kaller det “Big Ben”, er det faktisk ikke det offisielle navnet? Det faktiske navnet er “The Clock Tower” eller Elizabeth Tower!


9. Hyde Park

Oppdag skjønnheten i Hyde Park i London

Hyde Park er en fantastisk 223 hektar Royal Park som ligger midt i hjertet av London. Med det frodige grønne landskapet, rolige innsjøer og rikelig med dyreliv, gir det en vakker flukt fra byens mas.

Parken ble etablert som en del av Henry VIIIs jaktområder i 1536 og sies å være et av favorittstedene hans å besøke. I dag kan besøkende utforske de historiske stedene inkludert Hyde House fra 1600 -tallet, Serpentine Lake og ringen som pleide å være vertskap for Jousting -arrangementer.

Populære aktiviteter på Hyde Park inkluderer ridning, kanopadling på Serpentine Lake, båtliv og fiske på Long Water Lake eller bare gå rundt de fantastiske stiene. Gjennom sommeren blir besøkende behandlet på livlige friluftskonserter i hele parken mens vinterbesøkende kan gå skøyter på Serpentine Lake sin berømte skøytebane. Fra en rolig spasertur til spennende eventyr, er det noe for alle på Hyde Park!

For en enda bedre opplevelse, hvorfor ikke ta en guidet tur? Disse gir et innsiktsfullt blikk på Hyde Parks lange historie pluss noen interessante fakta om floraen og faunaen – det er til og med spesielle turer designet for barn!

Morsomt faktum: I 1987 samlet 10 000 mennesker seg i Hyde Park for å markere løslatelsen av Nelson Mandela etter 27 års fengsel.


10. Trafalgar Square

Er du klar til å utforske et av de mest ikoniske og elskede stedene i London? Da burde Trafalgar Square være ditt førstevalg!

Landemerket i sentrum av London, Trafalgar Square er et ikonisk sted som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år fra hele verden. Med sin gjennomtenkte arkitektoniske og historiske design er det umulig å savne.

På Trafalgar Square finner du den berømte Nelson -spalten med fire bronseløver ved basen. Besøkende kan også være vitne til vakre fontener i torget og majestetiske statuer og monumenter. I tillegg er atmosfæren her alltid livlig med gateutøvere, arrangementer og aktiviteter som foregår hele tiden.

Det er også et flott sted for å oppleve Londons natteliv da noen av barer i nærheten holder seg til sent – perfekt for å lage minner!

Og det er mer! Nasjonalgalleriet som ligger på nordsiden av Trafalgar Square har en enorm samling europeiske kunstverk fra 1250 til 1900 -tallet. Det er noe magisk ved å utforske dette gratis nasjonale museet, da det tar deg gjennom forskjellige kulturer og århundrer mens du beundrer klassiske kunstverk.

Morsomt faktum: Visste du at i 1845 ble en drikkefontene bygget på Trafalgar -firkanter Nord -terrassen – som ga både ferskvann til både mennesker og hester? Hvis bare disse veggene kunne snakke …


Andre artikler fra reise-redaksjonen hos Kjaptforklart

Ofte stilte spørsmål

Er mat dyr i London?

Mat i London kan være dyrt, avhengig av hvor du spiser. Å spise ute på high-end restauranter vil være dyrere enn å ta en rask matbit fra en lokal kafé. Imidlertid er det mange rimelige alternativer tilgjengelig, for eksempel gatemat, hurtigmat og budsjettrestauranter. London har også et bredt spekter av supermarkeder hvor du kan kjøpe dagligvarer til fornuftige priser.

Hvor skal du bo i London som turist?

London er en utrolig mangfoldig by, så det avhenger virkelig av hva slags opplevelse du leter etter. Hvis du vil være i hjertet av byen, kan du bo i området rundt Trafalgar Square, Leicester Square og Covent Garden. Disse områdene er fylt med gode restauranter, barer og attraksjoner. For en mer avslappet atmosfære, prøv å bo i sørbredden i nærheten av Themsen. Du finner mange kulturelle attraksjoner, som Tate Modern og London Eye. Hvis du leter etter en mer boligfølelse, kan du prøve å bo i Notting Hill- eller Kensington -områdene. Du finner mange kafeer, butikker og parker å utforske.

Hvor Skal Du Bo I London Som Turist?

London er en utrolig mangfoldig av, sjå det avhenger vikelig av hva slagg opplevelse du leter. Hvis du vil være i hjertet av byen, kan du bo i området rundt Trafalgar Square, Leicester Square OG Covent Garden. DELL OMRÅDENE ER FYLT MED GODE RESTANSERTER, Barer OG Attraksjoner. For en mer avslappet atmosfær, prøv Å bo i Sørbredden i nærheten av Themsen. Du Finner Mang Kulturelle attraksjoner, som tate moderne OG London Eye. Hvis du letter etter en mer boligølelse, kan du prøve å bo i noting hill- ons kensington -områdere. Du Finner Mang Kafeer, Butikker og Parker Å Utforske.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Leave a Comment