Kan man kjøpe en airpod?

Ja, man kan kjøpe èn airpod. Dette er spesielt nyttig hvis du har mistet èn. Airpods er en trådløs hodetelefon for bruk med smarttelefoner. Den leveres med et oppladbart batteri, og har en rekkevidde på 20 timer. Du kan kjøpe airpods fra Apple sin nettside eller fra andre leverandører.

En annen ting å nevne er at airpods passer godt til bruk med Apple Watch. Du kan kjøpe et sett med airpods og Apple Watch for å få bedre lydkvalitet.

Hør med din lokale Apple-forretning.

Hvordan finne mistede AirPods?

Det er ikke vanskelig å finne AirPods hvis de forsvinner. De har et lite LED-lys som blinker hvis de er koblet til et iOS-enhet, slik at du kan se dem i mørket. I tillegg sender de ut en lyd når du ber om det, slik at du vet hvor de er. 

Hvis du ikke ser eller hører noe fra AirPods, kan du trykke og holde inne knappen på siden av enheten for å få den til å spille en lyddempende sjekk-lyd.

Hvor mye koster AirPods Pro?

Det er vanskelig å svare på hvor mye en AirPods Pro vil koste, da prisen avhenger av mange forskjellige faktorer. For eksempel vil produktet kunne være rimeligere om du kjøper det i utlandet, men det kan også variere fra butikk til butikk. 

I tillegg vil prisen også avhenge av om du velger å kjøpe et sett med AirPods Pro eller bare én enkelt airpods. Uansett hva du velger, kan du regne med at AirPods Pro vil koste mer enn de vanlige AirPods.

Hvordan koble til 2 par AirPods?

Du trenger ikke noen ekstra tilbehør for å koble AirPods til et annet Apple-produkt. For å koble dem til en datamaskin, trykk og hold inne knappen på den ene AirPods-enheten mens du holder den nær datamaskinen. Dersom du vil koble dem til et annet Apple-produkt, som for eksempel iPhone eller iPad, hold begge AirPods-ene inntil produktet lydsignalerer at de er koblet inn.

AirPods virker med alle Bluetooth-aktiverte produkter, og de har en opptil fem timers batteritid. De er laget av hvitt gummi og plast, og leveres med et stativ som festes i øreflippen.

Hvordan resetteAirPods?

lær hvordan du tilbakestiller airPods med noen få enkle trinn

AirPods kan ikke resettes, men det er enklere å tilpasse dem hvis du tar dem ut av øret og la dem hvile i ca. 5 sekunder. Hvis de fortsatt ikke fungerer som de skal, kan du be om å få tak i et nytt sett på Apple-butikken din eller ved å ringe AppleCare® Support.

PS! Om du er usikker på noe av informasjonen i artikkelen, så ber vi deg kontakte Apple. Apple vet alltid best om hva som fungerer med deres produkter. Alltid.

Relatert innlegg til man kjøpe en airpod

Anne Martha

Anne Martha

Anne Martha er utdannet veterinær. Hun har jobbet med både små og store dyr i en årrekke. Spesielt er Anne Martha interessert i biologi og forskning relatert til alle typer dyr. Samtidig er hun en lesehest som alltid jobber med å holde seg oppdatert på teknologi og forskning.

Leave a Comment