Hva koster basseng i hagen?

Det finnes mange forskjellige typer bassenger, og prisen varierer dermed mye. Basert på tilbudet og etterspørselen vil du typisk betale mellom 100 000 kroner og 300 000 kroner for et privat basseng i hagen.


Prisen kan imidlertid bli høyere eller lavere avhengig av størrelsen på bassenget, materialene det er laget av, monteringskostnadene osv.

Hvor stort basseng bør man ha?

standard størrelse basseng

Bassengstørrelsen vil blant annet avhenge av hvor mange som skal bruke bassenget, hvilket formål det skal tjene, og hvor mye plass man har til rådighet. Generelt sett kan man si at jo større basseng, jo bedre – men det er ikke alltid like praktisk eller mulig å ha et stort basseng.

Det er derfor viktig å tenke gjennom hva man vil ha bassenget til før man velger størrelse.

Hva koster et lite svømmebasseng?

Det koster vanligvis ikke så mye å anskaffe et lite svømmebasseng. De fleste modeller av små bassenger koster mellom 10 000 og 40 000 kroner, avhengig av størrelsen på bassenget.

Noen modeller kan også bestilles på nettet, og da blir fraktkostnadene inkludert i prisen.

Er basseng i hagen søknadspliktig?

Ja, basseng i hagen er søknadspliktig. Bygningen eller anlegget som inneholder basseng i hagen, skal være godkjent av kommunen før bruk.

Det kan være en fordel å sette seg inn i reglene for bygging og bruk av basseng i hagen før oppføring av slike anlegg, da vil du unngå unødige problemer senere.

Hvilke type basseng er best?

Det er mange forskjellige typer bassenger å velge mellom, men for de fleste vil en betongbasseng være det beste valget.

Fordelen med betongbassenger er at de er slitesterke og holder seg pene i mange år. I tillegg produserer betongbassenger lite støy, noe som gjør dem godt egnet til både privat og offentlig bruk.

Relatert innlegg til koster basseng i hagen

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment