Hvordan innrede lite vaskerom?

Det er et par ting du bør vurdere når du designer et lite vaskerom. Først må du sørge for at du har nok lagringsplass for alle rekvisita. Dette kan inkludere hyller, skap eller til og med et skap.


Du vil også sørge for at rommet er godt ventilert, så vurder å plassere en avtrekksvifte i nærheten av vaskemaskin og tørketrommel. Og til slutt, sørg for å velge farger og materialer som får rommet til å føles større.

Hva har man på vaskerommet?

utstyr vaskerom

Dette er et vanskelig spørsmål, fordi det avhenger av person til person. Noen vil si at du trenger vaskemaskin, tørketrommel, strykejern og eventuelt tørkeskap.

Andre vil si at du kan klare deg med bare vaskemaskin og tørketrommel. Men uansett hva andre sier, er det viktigste at du har et rom som er godt ventilert og ryddig!

Hvordan lage vaskerom i kjeller?

Det er flere ting du bør ta hensyn til når du skal lage vaskerom i kjeller. For det første, er det viktig å sjekke at kjellerveggen er sterk nok til å bære vekten av vaskemaskinen og tørketrommelen.

Dernest er det viktig å velge et lurt sted for inntaket av vann og avløpet for sluket.

I slike tilfeller anbefaler vi i Kjaptforklart at du engasjerer en håndverker for å få en profesjonell til å se på jobben som skal gjøres. Når det handler om å lage vaskerom, så gjelder det å få alt riktig.

Hvor mye koster det å pusse opp vaskerom?

Det koster vanligvis mellom 100.000-150.000 kroner å pusse opp et vaskerom.

Noen ganger kan det imidlertid koste mer eller mindre alt ettersom hvor mye arbeid som trengs gjort, hva slags materialer som skal benyttes og om man selv vil delta i prosjektet eller la noen andre gjøre alt arbeidet.

Hva definerer et vaskerom?

Et vaskerom kan defineres som et rom der man vasker og tørker klær. Ordet «vaskerom» er en sammensetning av to ord; «vask» og «rom». Vask betyr å vaske noe, mens rom betyr et sted hvor man oppholder seg.

Det er vanlig å ha en vaskemaskin og tørketrommel i et vaskerom. I mange hjem er det også vanlig med en strykejern og et skap for lagring av klær.

Kan man ha vaskemaskin på rom uten sluk?

Nei, det er ikke mulig. Det er fordi vaskemaskinen trekker vann fra sluket og pumper det ut i avløpet.

Hvis man ikke har et sluk på rommet, vil vaskemaskinen trekke vann fra baderomsvasken og gjøre den utilgjengelig for bruk. I tillegg vil det oppstå en svært ubehagelig lukt hvis man ikke har et sluk på rommet.

Hva er definert som våtrom?

Våtrom er definert som alle rom i en bygning som kan bli utsatt for fuktighet, og der vann kan samle seg. Dette inkluderer bad, dusjrom, toaletter, kjøkkenbenker, vaskemaskiner og tørketromler.

Svært ofte vil det være rom med fliser på gulv og vegger. Disse flisene må være av et type belegg som tåler tidvis vannpåslag og/eller høye relativ luftfuktigheter uten å skade belegget.

Om du er usikker på definisjonen av våtrom, så anbefaler vi at du kontakter en eiendomsmegler eller takstmann. For all del: ikke begynn oppussing før du vet om du har et godkjent våtrom eller ikke!

Relatert innlegg til innrede lite vaskerom

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment