Hundeblåser test: 5 gode produkter for luftig pels

Hundeblåsere er en fantastisk måte å holde hundens pels ren, fylt med volum og luft. Blåseren fjerner effektivt all skitt fra hundens pels, slik at den skinner og ser sunt ut.

I tillegg er selve prosessen med å blåse pelsen en hyggelig måte å holde nærkontakt med hunden din, noe som er spesielt viktig når de vokser seg eldre. Det er mange forskjellige merker og modeller av hundeblåsere på markedet, så det er viktig å velge den som passer best til din hunds behov.

Finn en modell med en god OK blåseegenskaper, slik at den ikke skader huden til din hund, og husk å ta hensyn til størrelsen på motoren når du velger din blåser. Husk også å følge instruksjonene fra produsenten nøye for å unngå ulykker. Når du bruker din hundeblåser, vil du raskt oppdage at hunden din nyter det!

Vi ble i hvert fall overrasket over hvor godt vår hund begynte å like prosessen. Og ikke minst er det ufattelig deilig å se hunden sin løpe rundt med frisk og ren pels i ettertid!

Det finnes knapt noen i Norge som har like god peiling på hunder som oss i Kjaptforklart. Nettopp derfor har vi laget denne forbrukertesten. Her har vi listet opp de 5 beste hundeblåserne på markedet per dags dato. Om du har kommentarer eller spørsmål til våre vurderinger, så kan du sende inn en kommentar i kommentarfeltet under artikkelen. Vi setter alltid pris på tilbakemelding fra våre lesere.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

shernbao typhoon best i test

Shernbao Typhoon

 • To kraftige motorer.
 • Lydnivå som ikke er altfor høyt (maksimalt 85 desibel).
 • Meget effektiv på både hunder og katter med lang pels.
shernbao super cyclone test

Shernbao Super Cyclone

 • Veldig kompakt modell.
 • Kommer i to størrelser: rosa og turkis.
 • Fungerer fint til å fjerne flått og andre insekter fra hudens pels.
shernbao stativ

Shernbao Stativ

 • Stativ for å holde andre Shernbao-produkter.
 • Forholdsvis billig.
 • Sikrer rask tørking og rengjøring av hunders (og katters?) pels.
shernbao cyclone

Shernbao Cyclone

 • Produsert av Shernbao.
 • Kommer i to farger: blå og rosa.
 • Slangen fjernes kjapt ved hjelp av et klikk.
 • Filteret er avtagbart og kan skiftes.
shernbao håndholdt hårføner

Shernbao Håndholdt Hårføner

 • Hundeblåser til under tusenlappen.
 • 2 forskjellige hastighetsinnstillinger.
 • Fungerer best til små hunder og katter.
 • 1800/2000 Watt effekt.

Stor liste – her er hundeblåserne som er “best i test”:

1. Shernbao Typhoon – Best i test!

hundeblåser test shernbao typhoon
 • To kraftige motorer.
 • Lydnivå som ikke er altfor høyt (maksimalt 85 desibel).
 • Meget effektiv på både hunder og katter med lang pels.
 • Utviklet for å blåse større hunder.
 • Kommer med et ekstra varmeelement for å sikre hurtigtørking.

Shernbao Typhoon Dog and Cat Blower er et utmerket alternativ for de som ønsker å tørke hunden eller katten raskt og enkelt. Denne hundeblåseren er helt utmerket.

Her kan vi nærmest garantere luftig og fyldig pels til din firbente venn!

To kraftige motorer

Denne kraftige maskinen har to motorer som genererer 85db lyd ved toppfart. Den kan enkelt veksles mellom lunken og varm luft, og den inneholder også et ekstra varmeelement.

Varmeelementet er naturligvis ment til å tørke pelsen raskt. Derfor fungerer denne blåseren utmerket etter et bad (eller regnfull dag).

Video – Slik bruker du Shernbao TyphoonEnkel å betjene – brukervennlig

Munnstykket kan enkelt tas av med et klikk, og det følger med en fleksibel slange, tre forskjellige dyser og to filtre. Denne maskinen er designet for store hunder og går stille med justerbare hastigheter fra 4921FPM til 68000FPM.

Den er et fantastisk verktøy for enhver person som eier en større katt eller hund!


2. Shernbao Super Cyclone – Kompakt og billig variant fra anerkjent produsent

beste hundeblåser shernbao super cyclone
 • Veldig kompakt modell.
 • Kommer i to størrelser: rosa og turkis.
 • Fungerer fint til å fjerne flått og andre insekter fra hudens pels.
 • Tørker pelsen på 1-2-3.
 • Passer også best på mellomstore og store hunder da motoren er ganske kraftig.

Shernbao stikker ikke bare av med førsteplassen i vår test. Her får den anerkjente produsenten jammen meg andreplassen også! 🙂

Produktbeskrivelse

Shernbao Super Cyclone Dog Blower er et kraftig og kompakt verktøy som raskt tørker hundens pels etter en tur ute i skog og mark.

Det hjelper også med å fjerne flått og andre skadedyr uten å måtte bruke sterke kjemikalier. Blåseren kan enkelt byttes mellom varm og kald luft, noe som gjør den perfekt for alle typer hunder.

VideopresentasjonPasser også større hunder


Den fleksible slangen og de utskiftbare dysene gjør den enkel å bruke på store eller hårete hunder. Blåseren leveres med et avtakbart filter for enkel rengjøring.

Totalt sett er et flott verktøy for alle som ønsker å holde hunden ren og sunn.


3. Shernbao Stativ – For å holde alle Shernbao hundeblåsere stabile

shernbao stativ
 • Stativ for å holde andre Shernbao-produkter.
 • Forholdsvis billig.
 • Sikrer rask tørking og rengjøring av hunders (og katters?) pels.

Shernbao stativ for Typhoon hundeblåser er et fantastisk verktøy som gjør det enkelt å holde blåseren i riktig posisjon, noe som gir deg mer effektiv arbeid. Justerbar høyden og kompatibel med alle typer blåsere, gjør dette et ideelt valg for alle hundeeiere.

Enkel å justere & vår dom


Stativen har også robust design og kan tåle mye belastning, noe som gjør den perfekt for profesjonelle bruk. Hjulene med brems lar deg enkelt flytte den rundt, og det er enkel å sette sammen og håndtere. Alt i alt, et flott verktøy som gjør rengjøring av hunden enklere og mer effektiv.

Vi anbefaler på dette stativet på det sterkeste dersom du kjøper en Shernbao hundeblåser!


4. Shernbao Cyclone – Billigversjon med blåseevne på det jevne

shernbao cyclone
 • Produsert av Shernbao.
 • Kommer i to farger: blå og rosa.
 • Slangen fjernes kjapt ved hjelp av et klikk.
 • Filteret er avtagbart og kan skiftes.
 • Hele tre dyser medfølger i pakken.

Shernbao Cyclone Hundeblåser er en kraftig liten modell som kan byttes mellom lunken og varm luft. Den er fleksibel med en blåseslange og utskiftbare dyser, og den er enkel å fjerne slangen med ett klikk. Den har et avtagbart filter og medfølger tre dyser og slange. Europeisk kontakt – akkurat som alle andre Shernbao-produkter.

Flerfunksjonelt produkt


Er veldig praktisk for alt fra hundeoppvarming til rengjøring, og det er et godt valg for alle hundeeiere som ønsker en kraftig, men lite hundeblåser.

Alt i alt er et veldig brukervennlig og effektivt produkt!


5. Shernbao Håndholdt Hårføner til hund – Enkel, kompakt og med hyggelig prislapp

shernbao håndholdt hårføner
 • Hundeblåser til under tusenlappen.
 • 2 forskjellige hastighetsinnstillinger.
 • Fungerer best til små hunder og katter.
 • 1800/2000 Watt effekt.
 • Levetid, i følge produsenten, på 1400 timers bruk.

Denne håndholdte hårføneren fra Shernbao er et flott alternativ for de som leter etter en rask og rasende tørkeopplevelse. Med to hastighetsinnstillinger og to varmeinnstillinger kan du finne den perfekte kombinasjonen.

Forholdsvis kraftig motor


Motoren på 1800/2000 watt gir rikelig med kraft, mens den spesielle overbelastningsbeskyttelsen forhindrer at motoren blir for varm.

Og med en 3 meter lang ledning er det lett å nå selv de mest fjerntliggende delene av hunden. Enten du har det travelt eller bare vil ha en uanstrengt stil, er denne håndholdte hårføneren opp til oppgaven.


å tørke hunden din har aldri vært så enkelt høyhastighets hundeblåser ker gjør jobben raskt

Våre testkriterier – Slik fant vi den beste hundeblåseren

1. Finn ut hvilken type hundeblåser som passer deg og din hund best

Hvilken størrelse trenger du? Hundeblåsere kommer i forskjellige størrelser, så her er det viktig å finne en som passer din hund. Ta mål av ryggen til din hund fra nakken og frem til halen, og velg deretter en blåser med en passende lengde.

Er det noe spesielt du trenger å være oppmerksom på når det gjelder din hunds pels? Noen hunder har for eksempel en tynnere og mer sensitiv pels enn andre, og da kan det være lurt å velge en blåser med et mildt program.

Hvor ofte bruker du hundeblåseren? Er det noe du kun bruker fra tid til annen, eller er det noe du bruker mye? Dette er viktig å tenke over, da det kan ha innvirkning på hvilken type hundeblåser du velger.

2. Velg en blåser med god kvalitet

Det er viktig at den har god kvalitet fordi da fungerer den bedre, og det sikrer at du får et bra resultat hver gang. Hvis man velger en dårligere modell, kan det derfor hende at den ikke holder til mye bruk.

Samtlige av våre anbefalte modeller kommer fra Shernbao. Dette er en produsent av dyreprodukter som er kjent for å levere kvalitet – hver gang!

Hundeblåser er et nyttig verktøy som gjør deg i stand til å rengjøre hundens pels raskt og enkelt. De fleste hundeblåsere har flere ulike dyse-innstillinger, slik at du kan velge akkurat hvilken type rengjøring som er best for din firbente venn.

3. Se etter en blåser som er enkel å bruke

Blåsing av hunden kan virke som et overveldende prosjekt, men med riktig verktøy kan det være enkelt og morsomt. En av de viktigste tingen å se etter når du handler etter hundeblåsere er å finne en som er brukervennlig.

Velg en blåser med en god instruksjonsmanual, og sørg for at den har et lavt lydnivå; du vil ikke skremme hunden din med denne maskinen. Det er viktig å holde hunden ren og tørr mens du gjør jobben; derfor er det fint med en blåser som har god driftstid.

4. Vær oppmerksom på lydnivået på blåseren

Noen hundeblåsere produserer veldig høy lyd når blåseren brukes. Hvis du skal å kjøpe en hundeblåser, bør du være oppmerksom på lydnivået fordi det kan forstyrre andre personer eller dyr.

Hos Dyrekassen kan du i stor grad se hvor mange desibel maskinen vil gå opp til. Dette er en god indikator. Om hundeblåseren går over 100 DB, så anbefaler vi å se etter en annen modell. Ingen av våre anbefalte blåsere går over 100 DB, selv ikke på maksimal hastighet.

Derfor bør du kanskje velge en mer stille modell. Ikke alle hundeblåsere er like støyende. Noen av de bedre modellene kan ha et lavere lydnivå, og dette kan være en god ting dersom du ikke vil forstyrre andre personer eller dyr når blåserne brukes.

5. Kjøp en blåser fra et anerkjent merke

En god hundeblåser vil vanligvis ha et lydsvakt modus som gjør at den er mer stille når du bruker den. Dette betyr at blåsen ikke vil forstyrre deg eller de rundt deg mens du bruker den. Det er også viktig å kjøpe en hundeblåser fra et anerkjent merke, som for eksempel Stanley, Black & Decker, Dewalt eller – vår favoritt – Shernbao.


Disse merkene har laget høykvalitets blåser med mange nyttige funksjoner og egenskaper. Når du velger ut en hundeblåser, bør du alltid ta i betraktning dine behov og hva du trenger den til.

Video – slik bruker du en hundeblåser på en profesjonell måtehundeblåser test

Andre “kosmetiske” produkter for flotte hunder

Vanlige spørsmål og svar

Er det OK å blåse hunden din?

Ja, det er helt greit å blåse hunden din. Hundeblåsing er en viktig del av hundens grooming, og det er en fin måte å holde pelsen ren og fri for lopper og floker. Det er imidlertid viktig å bruke riktig teknikk når du blåser hunden din, slik at du ikke skader pelsen eller forstyrrer hudens naturlige oljer.

Hvordan bruker du en blåser på en hund?

Du bruker en blåser på hunden din ved å plassere munnstykket over huden og slå den på. Husk å begynne forsiktig, så du ikke skader hunden din. Kjør blåseren langs kroppen til hunden din fra topp til bunn, følg med for å se om den reagerer positivt eller negativt. Når du er ferdig, skyll hunden av med varmt vann for å fjerne eventuelle rester av balsam eller såpe.

Vi har også lagt ved en video litt lengre opp i artikkelen. Denne videoen viser hvordan du bruker en hundeblåser veldig effektivt og raskt.

Hvor mange watt er en hundetørker?

Det finnes ikke noen universell oppgave som kan gi et korrekt svar på dette spørsmålet, da wattforbruket varierer avhengig av modellen og produsenten.

Imidlertid anslås det gjennomsnittlige wattforbruket for en hundetørker til å være mellom 1500 og 4000 watt.

Bør jeg føne hunden min etter et bad?

Ja, det er viktig å føne hunden din etter et bad for å unngå at den blir kald og syk.

Husk å bruke en god hundeføner som ikke blåser for hardt, og start med å føne pelsen på strengene. Gjør dette forsiktig for å unngå at huden din hunds blir irritert eller skadet. Når du er ferdig,skyll av eventuelle rester av sjampoen og balsam fra pelsen, og tørk av eventuelle vannrester med en hundetørkesnor.

Anne Martha

Anne Martha

Anne Martha er utdannet veterinær. Hun har jobbet med både små og store dyr i en årrekke. Spesielt er Anne Martha interessert i biologi og forskning relatert til alle typer dyr. Samtidig er hun en lesehest som alltid jobber med å holde seg oppdatert på teknologi og forskning.

1 thought on “Hundeblåser test: 5 gode produkter for luftig pels”

 1. Jeg er glad jeg bestemte meg for å kjøpe en hundeblåser når jeg har en sjanse. Slik at jeg slipper å tørke gulvet hver gang jeg bader hunden min, siden hun liker å gå rundt med den lange våte pelsen sin. Dessuten skremte ikke lyden hunden min mye, så det er lettere å holde henne på plass mens jeg blåser henne også.

Leave a Comment