Reis til Dubai: 10 reisetips for UAEs luksus- og shoppingmål

Å reise til Dubai er en uforglemmelig opplevelse som du ikke bør gå glipp av! Fra sine luksuriøse skyskrapere til dens ikoniske sjarm og attraksjoner, er det ingen tvil om at det er en by med noe for enhver smak. Når du planlegger ferien i Dubai, har vi de perfekte tipsene for deg!

Som en pulserende metropol har Dubai mange attraksjoner å utforske. Hvis du er ute etter spennende aktiviteter, hvorfor ikke besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa? Det er også hjem til noen av de vakreste strendene i regionen hvis du leter etter litt hvile og avslapning. Alternativt kan du ta en ørkensafari eller sjekke ut en av de mange fantastiske kjøpesentrene som tilbyr utrolige detaljhandelsopplevelser.

På reise til Dubai vet vi de beste attraksjonene og aktivitetene denne byen har å tilby. Vi har kuratert de 10 beste reisetipsene våre for deg, slik at du kan gjøre turen til Dubai til en hyggelig. Fra de må se stedene å besøke, hvor vi skal spise og bo, og til og med råd om å gjøre turen mer overkommelig-vi har alt dekket! Så stol på oss når vi sier at disse tipsene vil bidra til å gjøre ferien i Dubai til minneverdig.

Vi håper at du med våre tips kan gjøre tiden din i Dubai til en virkelig spesiell og uforglemmelig! Så hvis du ønsker å utforske denne fantastiske byen, så kom i gang med å planlegge ferien med oss ​​i dag!

Skal du sjekke ut priser på hotell og flybilletter til Dubai? Vi i Kjaptforklart anbefaler alltid å sjekke ut Momondo.no for flybilletter – da får du garantert de billigste billettene. Når det kommer til hotell, så bør du bruke den gratis tjenesten Trivago.no for å sammenligne hotellpriser!

1. Burj Khalifa

Burj Khalifa Dubai

Den høyeste skyskraperen i verden, Burj Khalifa står som et symbol på Dubais ambisjon og enestående arkitektur. Denne ikoniske attraksjonen har blitt et av de mest populære stedene i byen blant turister, både lokale og internasjonale.

Det majestetiske tårnet tilbyr fantastisk utsikt fra observasjonsdekket i 124. etasje, slik at besøkende kan sette pris på den utrolige skyline i Dubai og utover. Området rundt er også fullpakket med attraksjoner som Dubai Mall, som huser hundrevis av butikker, restauranter og underholdningssteder.

Ved siden av denne imponerende strukturen står det blendende Fountain Show som ble holdt om natten der kraftige jetfly skyter vann opp til 50 etasjer høyt akkompagnert av lys- og musikkskjermer. Det er definitivt et must mens du er i byen.

Burj Khalifa er også vertskap for mange arrangementer og konserter, noe som gjør det til et perfekt sted for alle som ønsker å glede seg over noe av den beste underholdningen i Dubai.

Det nærliggende Dubai Mall tilbyr en fantastisk shoppingopplevelse med luksusbutikker, lokale kunsthåndverk og mye mer. Det er mange alternativer tilgjengelig for servering, med restauranter som tilbyr kjøkken fra hele verden.

Morsomt faktum: Fra spissen til basen er Burj Khalifa 2 ganger høyere enn Empire State Building! Kos deg med oppholdet på denne utrolige attraksjonen.


2. Dubai Mall

Dubai Mall United Arab Emirates

Dubai Mall: Den største shopping- og underholdningsmålet i verden

Dubai Mall er et utrolig reisemål som tilbyr noe for enhver smak. Dette kjøpesenteret ligger ved foten av den ikoniske Burj Khalifa, og har over 1200 butikker og 180 restauranter, noe som gjør det til et av de største kjøpesentrene i verden. Besøkende kan bla gjennom haute couture-butikker, jakte på kjøp i rabattutsalg, eller bare vindusbutikk når de utforsker alt dette massive komplekset har å tilby.

I tillegg til sine omfattende detaljhandelsalternativer, inneholder Dubai Mall også en mengde aktiviteter og attraksjoner inkludert en olympisk størrelse ishall; en innendørs snøpark; en dyrehage under vann; Og mange flere underholdningssteder. Kjøpesenteret har også et spektakulært fontene-show i verdensklasse i sin Dubai Fountain Lake Ride. Vann, lys og lyddisplay er en unmissable -opplevelse for besøkende i alle aldre.

Hvis du leter etter litt ikonisk natur, ligger observasjonsdekket til Burj Khalifa i kjøpesenteret med fantastisk utsikt over byens skyline og ut på sjøen. Her kan du glede deg over en fantastisk fugleperspektiv av denne spennende metropolen.

Morsomt faktum: Med over 80 millioner årlige besøkende er Dubai Mall en av de mest besøkte turistmålene i verden!

Enten du leter etter noen seriøs shopping eller bare vil utforske, har Dubai Mall noe for enhver smak. Fra luksusbutikker til interaktive aktiviteter og uforglemmelig natur, denne destinasjonen er som ingen andre. Så kom og bli med på millioner av turister som har opplevd den store skalaen og storslåttheten av dette ekstraordinære kjøpesenteret. Du vil ikke angre på det!


3. Palm Jumeirah

Palm Jumeirah United Arab Emirates

Palm Jumeirah: Gå inn i luksusens verden

Palm Jumeirah er en menneskeskapt skjærgård som ligger ved kysten av Dubai, UAE. Det er en del av tre øyer designet i form av et palmetre og har blitt kalt et av verdens mest ambisiøse prosjekter. Fra luksuriøse resorts, villaer og leiligheter til underholdningssentre og kjøpesentre, gir Palm Jumeirah en fantastisk opplevelse for alle slags reisende.

For overnattingssteder kan besøkende velge mellom flere femstjerners hotell, eller de kan leie luksuriøse villaer med balkonger med utsikt over havet. For de som søker underholdning, er det mange spa, strandklubber og kafeer som tilbyr utrolige opplevelser. Fra svømming med delfiner til go-karting, det er noe for enhver smak.

Den ikoniske Palm Jumeirah tilbyr også en rekke kjøpesentre der besøkende kan finne suvenirer og gjenstander som er unike for regionen. Du kan til og med få øye på noen kjendiser mens du handler! Det er mange restauranter som tilbyr lokale retter og internasjonale retter, så det er noe for alles smaksløk.

Endelig ville ikke noe besøk i Palm Jumeirah være komplett uten å beundre den menneskeskapte øya ovenfra. Ta en helikoptertur eller leie en privat yacht og få fantastisk utsikt over denne bemerkelsesverdige kunstige øya fra forskjellige perspektiver.

Morsomt faktum: Bygningen av Palm Jumeirah har skapt over 60 km nye strandfront i Dubai! Nyt solen og ta en dukkert i det vakre turkise vannet. Palm Jumeirah er et must for alle turister. Nyt!


4. Burj Al Arab

Burj Al Arab: Sett på sin egen kunstige øy

Burj Al Arab er et luksuriøst hotell i Dubai, som ligger på en kunstig øy utenfor kysten av Jumeirah Beach. Den står på 321 meter høy og har blitt en av de mest ikoniske bygningene i verden.

Den ikoniske seilbåtformede bygningen har en 5-stjerners rangering med 202 luksuriøse suiter som har balkonger hvor du kan glede deg over utsikten over byens skyline og den persiske gulfen. Hotellet er designet for å gjenspeile tradisjonell arabisk arkitektur så vel som moderne designelementer, noe som gjør det virkelig unikt.

Interiøret er også ganske storslått med utsøkte dekorasjoner, fine møbler og plysjstoffer i alle nivåer på dette luksuriøse hotellet. I tillegg til sine velutstyrte suiter, tilbyr Burj Al Arab også et bredt utvalg av serverings- og underholdningsalternativer, inkludert flere fine restauranter, barer og salonger som ligger i lokalene.

Et opphold på Burj Al Arab er ganske unikt fordi det er flere eksklusive opplevelser som du kan ta del i mens du besøker dette ikoniske landemerket. Hver suite har sin egen private Butler -tjeneste samt tilgang til et privat spa, treningssenter, golfbane og mer.

Morsomt faktum: Burj Al Arab ble offisielt åpnet 1. desember 1999. Det ble bygget for å betegne Dubais ambisjon om å bli et internasjonalt turistmål. Det er fremtredende på mange postkort og har blitt sagt å være verdens eneste 7-stjerners hotell.

Det er virkelig et spektakulært syn å se og må besøkes minst en gang for alle som ønsker å oppleve luksus, skjønnhet og glamour i Dubai.


5. Miracle Garden

Miracle Garden: En spektakulær blomster oase i Dubai

Dubai Miracle Garden er et bemerkelsesverdig hagebruk som ligger i Al Barsha Sør. Spenner over 72 000 kvadratmeter, er det verdens største naturlige blomsterhage med mer enn 50 millioner blomster og 250 millioner planter. Når du går gjennom denne fantastiske hagen, vil du bli omgitt av en rekke livlige farger og interessante former av blomster laget til unike strukturer. Denne attraksjonen bringer virkelig naturens skjønnhet til liv!

Det er forskjellige attraksjoner på Miracle Garden, inkludert fengslende topiary -skjermer som Mickey Mouse -figurer dekket med fargerike blomster og ruvende pyramider formet som hjerter eller stjerner. Du kan også ta en rolig spasertur langs de svingete stiene og gå seg vill i en rekke blomster kreasjoner inkludert den største blomsterveggen i verden. I tillegg kan du nyte vakker utsikt fra mange utsiktspunkter rundt hagen som Butterfly Pavilion, Mosaic Installations og Wooden Walkways.

Miracle Garden tilbyr noe for alle å glede seg over, til og med barn! Det er et dedikert barns lekeområde med mange aktiviteter som minigolf, ritt og kreative rom. Det er også hjem til en av de største Emirates A380 -kopiene i verden som står 12 meter høy med sitteplasser for opptil 25 personer.

Hvis du er ute etter en uforglemmelig opplevelse – må du ikke se lenger enn Dubai Miracle Garden! Denne spektakulære blomster oasen vil uten tvil være høydepunktet på turen til Dubai.

Morsomt faktum: Miracle Garden er hjemsted for en Guinness verdensrekord for å ha verdens “lengste blomstervegg” som måler rundt 500 meter lang!


6. Dubai Creek

Utforsk den gamle siden av Dubai på Dubai Creek!

Ta et skritt tilbake i tid og utforsk denne eldgamle vannveien, og skap en strukturert kontrast mellom tradisjonell og moderne Dubai. Bekken strekker seg fra den persiske gulfen til byens sentrumsområde, og har vært en viktig handelsrute i århundrer. Herfra kan du fange en av de gamle stilene Abra -båtene som glir langs vann og transportere besøkende fra den ene siden til den andre. Opplev fantastisk utsikt når du seiler gjennom svingete kanaler innrammet av fargerike bygninger og travle markeder.

For de som er interessert i å utforske videre, kan du stikke innom Sheikh Saeed Al Maktoum House eller ta en guidet tur på noen av de historiske stedene i byen. Du kan også ordne et Dhow -cruise og nyte en fantastisk middag under stjernene. Det er mange aktiviteter for å holde hele familien underholdt.

Dubai Creek tilbyr en helt annen atmosfære enn andre deler av byen; En som er fylt med historier, kultur og historie. Her kan du bli kjent med den tradisjonelle siden av Dubai i dette naturskjønne hjørnet av byen.

Et morsomt faktum om Dubai Creek: The Creek deler Dubais Bur Dubai -distriktet fra Deira, historisk kjent som det kommersielle senteret, før begge sider ble forent i 1958!


7. Ski Dubai

Ski Dubai: En uforglemmelig opplevelse

Ski Dubai er det første innendørs skianlegget i Midt -Østen og virkelig en unik opplevelse. Ligger ved Mall of the Emirates, kan du nå denne destinasjonen med bil eller offentlig transport. Ski Dubai er åpent syv dager i uken fra 09:00 til 23:00, og tilbyr ski- og snowboardaktiviteter for alle fra nybegynner til avansert nivå.

Bakkene har forskjellige løp med varierende vanskelighetsgrad, så det er noe for enhver smak uavhengig av ferdighetsnivået ditt. Du trenger ingen forkunnskaper, da erfarne instruktører er tilgjengelig for å veilede nybegynnere gjennom sine første skritt inn i vintersportens verden. For de som ønsker mer ekstreme forhold, er det til og med et off-piste-område hvor du kan utfordre grensene dine.

Ski Dubai tilbyr også pingvinmøter og sin egen snøpark, med en rekke attraksjoner som rør, tobogganing og til og med en isdelglide! Feriestedet har alt nødvendig utstyr for utleie, inkludert sleder, ski og snowboards.

Det er lett å tilbringe en hel dag her, så sørg for at du holder deg hydrert og godt matet på en av ski Dubais restauranter eller kafeer. Feriestedet er en flott måte å komme seg ut av varmen mens du fortsatt nyter vintersport – noe som gjør det til en uforglemmelig opplevelse.

Morsomt faktum: Ski Dubai har faktisk sin egen bosatte koloni av Gentoo Penguins som bor der året rundt! Besøkende kan til og med ta noen få skritt inne i det klimakontrollerte pingvinhabitatet for å observere livet i snøen.


8. Aquaventure

Aquaventure: The Ultimate Water Adventure!

Ta en dukkert i et av verdens største vannparker på Aquaventure. Aquaventure ligger på Palm Jumeirah, og er hjemsted for noen av de mest spennende turene og attraksjonene i hele Dubai. Fra adrenalinkrevne vannsklier til hvite sandstrender, det er noe for enhver smak her. Ta en lat elvetur rundt Shark Lagoon eller tør deg selv å reise ned troens sprang – den høyeste og raskeste lysbildet i parken!

For de som leter etter en mer avslappende opplevelse, ta deg tid til å sole deg i solen på 800 meter med uberørt sandstrand eller ta et indre rør og utforske Rapids River – en svingete elv med 14 spennende dråper. Med mange forfriskningsalternativer underveis, er dette et flott sted å tilbringe en varm sommerdag i Dubai.

For de som reiser med barn, har Aquaventure også et dedikerte sprutere barns lekeområde fylt med barnevennlige turer og attraksjoner, samt sin egen private strand. Det er til og med en interaktiv Aqua Venturer -sone der barna kan lære om Marine Life og utforske parken på sitt eget minieventyr!

Aquaventure sørger for et spennende vanneventyr som både voksne og barn kan nyte sammen. Og ikke glem å ta noen fantastiske bilder mens du er her – Aquaventure ble omtalt som et av de mest visuelt fantastiske stedene i Hollywood Blockbusters Mission Impossible: Ghost Protocol and Fast & Furious 7!

Morsomt faktum: Aquaventure har 17 turer og attraksjoner, noe som gjør det til et av de største vannparkene i verden. Det ønsker over 1,5 millioner besøkende velkommen hvert år!

Så kom og opplev Aquaventure – det ultimate vanneventyret!


9. Jumeirah Beach

Opplev solskinnet og sanden ved Jumeirah Beach

Jumeirah Beach er et populært sted i Dubai for å suge litt solskinn eller dyppe i det kjølige vannet. Denne vakre kystlinjen ligger mellom Umm Suqeim og Al Sufouh, noe som gjør den nær nok til å utforske til fots eller bare en kort kjøretur unna. Slapp av på sin hvite sandstrand og nyt den fantastiske utsikten over den arabiske gulfens turkise vann.

Denne fantastiske stranden tilbyr mange aktiviteter for å sikre morsomme dager med familie eller venner. Ta del i spennende vannsport som kite-surfing, stand-up padling, surfing, seiling og kajakkpadling. Opplev spenningen med hastighet ved å leie en jetski eller nyte litt stille tid med dine kjære ved å ta en piknik på stranden.

De nærliggende kafeene, restaurantene og barene gir en rekke spisemuligheter du kan velge fra. Slapp av i et av de mange strandklubbene som tilbyr slapper av områder, cabanas og svømmebassenger for fullstendig avslapning. Det er også mange butikker hvor du kan finne suvenirer og håndlagde varer.

Opplev Jumeirah Beachs unike sjarm og nyt den livlige atmosfæren hver dag i uken! Morsomt faktum: Visste du at du hvert år i vintersesongen finner tusenvis av sjøstjerner skylt opp på land? Så ikke glem å holde øye med! Kos deg med tiden din på Jumeirah Beach!

** Morsomt faktum: Hvert år i vintersesongen finner du tusenvis av sjøstjerner skylt opp på land ved Jumeirah Beach. ** Kos deg med tiden din på denne vakre stranden!


10. Dubai Marina

Utforsk luksuriøse livsstilen til Dubai Marina

En av de mest attraktive destinasjonene for turister i Dubai er den luksuriøse og livlige Dubai Marina. Her kan besøkende oppleve en moderne livsstil med alt fra skyskrapere til strandpromenader. De 3 km lange vannkantene har kafeer, restauranter og luksuriøse yachter som gir skjønnheten. Du kan nyte den spektakulære utsikten mens du går langs marinaen eller tar en båttur over den. Sammen med dette kan du også utforske noen spennende attraksjoner som stranden på JBR og Ain Dubai, som er verdens største observasjonshjul.

Shoppingmulighetene her er også omfattende, da det er kjøpesentre som Mall of the Emirates, Dubai Marina Mall og Ibn Battuta Mall som tilbyr et bredt spekter av varer å velge mellom. Det er også mange internasjonale restauranter tilgjengelig for de som ønsker å prøve global mat.

For eventyrentusiaster er det aktiviteter som jetski og parasailing som kan nytes i marinaen. Området er også kjent for nattelivet deres hvor du kan glede deg over live musikkopptredener og ta i byens skyline samtidig.

Alt i alt tilbyr Dubai Marina noe spesielt for alle – enten det er en adrenalinfylt aktivitet eller bare en rolig spasertur nedover ved vannkanten. Det kombinerer luksus med bekvemmelighet i en flott pakke!

Morsomt faktum: Dubai Marina holder rekorden som verdens største menneskeskapte marina!


Andre artikler fra reise-redaksjonen hos Kjaptforklart

Ofte stilte spørsmål

Har det lov til å drikke alkohol i Dubai?

Ja, det har lov til å drikke alkohol i Dubai. Du må imidlertid være klar over de lokale lovene og forskriftene. Alkoholforbruk er bare tillatt på lisensierte arenaer som hotell, barer og restauranter. Det er ulovlig å være under påvirkning av alkohol på offentlige steder. I tillegg er det også ulovlig å importere alkohol uten lisens. Derfor er det viktig å være klar over de lokale lovene og forskriftene når du bruker alkohol i Dubai.

Er det dyrt å spise i Dubai?

Å spise i Dubai kan være så dyrt eller så rimelig som du vil. Du kan finne avanserte restauranter som serverer gourmetmat, men det er også mange budsjettvennlige spisesteder som serverer deilige lokale retter. Gatemat er også allment tilgjengelig, med mange alternativer for de som har et stramt budsjett. Uansett hva budsjettet ditt er, er du sikker på å finne noe som passer din smak i Dubai.

Er det Dyrt Å Spise I Dubai?

Å spise i dubai kan være sjes dyrt ons sja rimelig som du vil. Du Kan Finne Avansterte Restauranter Som Serverer Gourmetmat, Men Det er også Mangle Budsjettvilige Spisesteder Som Server Deilige Lokale Retter. Gatemat er også allment tilgjengelig, med mange alternativer for de som har et stramt Budsjett. UANSETT HVA BUDSJETTET DITT ER, ER DU SIKKER PÅ Å FINNE NOE SOM PASSER DIN SMAK I DUBAI.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Leave a Comment