Reis til Boston: 10 reisetips for America’s Walking City

Boston, hovedstaden Massachusetts, er et historisk og pittoresk reisemål som tilbyr et bredt spekter av attraksjoner for reisende av alle slag. Fra de sjarmerende brosteinsbelagte gatene i Beacon Hill til den travle energien i Fenway Park, det er noe for enhver smak i denne livlige byen. Se for deg å gå langs Scenic Freedom Trail, stoppe for å utforske historiske steder som Paul Revere House og USS Constitution Museum, eller nyte en deilig sjømatmiddag på en av byens mange utmerkede restauranter.

Hvis du planlegger en tur til Boston, har vi deg dekket med våre 10 beste reisetips for en gledelig tur til USA. Enten du er interessert i historie, sport eller bare nyter den lokale kulturen, vil tipsene våre hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden din i Boston. Vi er lokalbefolkningen som kjenner byen inne og ute og personlig har prøvd og testet alle anbefalingene våre, slik at du kan stole på at rådene våre vil føre deg til de beste opplevelsene i byen.

Så pakk sekkene, ta tak i kameraet og gjør deg klar for en uforglemmelig tur til Boston. Med reisetipsene våre, vil du kunne fordype deg i byens unike sjarm og historie og skape minner som vil vare livet ut.

Skal du sjekke ut priser på hotell og flybilletter til Boston? Vi i Kjaptforklart anbefaler alltid å sjekke ut Momondo.no for flybilletter – da får du garantert de billigste billettene. Når det kommer til hotell, så bør du bruke den gratis tjenesten Trivago.no for å sammenligne hotellpriser!

1. Freedom Trail

Oppdag Historic Freedom Trail i Boston

Ta et skritt tilbake i historien og utforsk den ikoniske Freedom Trail i Boston. Stien er en omtrent 2,5 mils rute som vever gjennom noen av Bostons mest historiske steder og tilbyr en reise gjennom byens koloniale fortid.

Stien begynner på Boston Common, som ligger bare noen skritt fra Beacon Hill og sentrum av kryssing, og fører til 16 betydelige historiske steder underveis, inkludert Fenway Park, Harvard Square og University, Museum of Fine Arts, New England Aquarium, USS Constitution Museum og det berømte Boston Tea Party Ship & Museum.

Det handler ikke bare om å gå heller – besøkende til Freedom Trail blir behandlet på livlige historier om amerikanske revolusjonære fortalt av kostymert tolkningspersonell gjennom hele reisen. Spaser gjennom århundrer gamle strukturer mens du oppdaget de modige sjelene som formet nasjonen vår.

Enten du tar en selvstyrt tur eller blir med i en gruppe med Certified Guide (begge er tilgjengelige), må du sørge for at du ikke går glipp av å oppleve denne unike delen av amerikansk historie!

Morsomt faktum: Ved fullføringen i 1951 ble Freedom Trail hyllet av daværende stats guvernør Paul Dever som “den eneste mest betydningsfulle turistattraksjonen utviklet seg i Amerika siden kolonitiden!”


2. Fenway Park

Fenway Park United States

For reisende som leter etter en historisk, men morsom opplevelse, er Fenway Park det ideelle reisemålet. Fenway Park ligger i hjertet av Boston, og tilbyr en unik og uforglemmelig opplevelse forankret i både baseballhistorie og moderne kunstnerskap. De ikoniske funksjonene som Green Monster, Pesky”s Pole og Fisk Pole er bare noen av de mange attraksjonene som trekker tusenvis av besøkende hvert år. Fenway Park er ikke bare kjent som en av USAs eldste ballparks, men også som en av dens mest elskede.

Atmosfæren inne i Fenway Park er elektrisk – det fører med seg en entusiasme som rett og slett ikke kan replikeres andre steder. Med sin særegne karakter og sjarm kan man forstå hvorfor fans ville strømme til denne fantastiske stadion for å delta i en utrolig spill-dagopplevelse. Store arrangementer som konserter på Fenway Park bringer også utallige turister som kan glede seg over en virkelig spesiell kveld!

Besøkende til Fenway har tilgang til alle slags attraksjoner fra mat står til live musikkopptredener. Det er noe for enhver smak inkludert barneaktiviteter og en rekke turer som viser deg rundt ikoniske steder som Peskys pol, Fisk -polet og andre bemerkelsesverdige steder i Fenway.

Morsomt faktum: Den ikoniske Red Sox Sock -logoen inneholdt opprinnelig røde strømper tegnet av designeren Phil Bissell da han malte på en vegg utenfor garderoben på Fenway Park tilbake i 1948!


3. Boston Common

Boston Common United States

#### Boston Common

Boston Common er en av de eldste parkene i USA og har en spesiell plass i hjertene til Bostonians. Besøkende vil finne mye å utforske her, fra statuer og monumenter, til de vakre grønne områdene for å ta en rolig spasertur. Det perfekte stedet for å oppleve natur og historie i Boston sentrum.

Et av høydepunktene ved å besøke Boston Common er de mange statuene som er spredt over hele parken. Disse statuene er viktige kunstverk som tjener til å minne om fremtredende skikkelser gjennom historien som Robert Gould Shaw, lederen for et svart borgerkrigsregiment, og guvernør John Winthrop, en av USAs første puritanske nybyggere.

Gjennom sin lange historie har Boston Common blitt brukt til mange forskjellige formål, inkludert beite sauer i kolonitiden, offentlige henger under Amerika for revolusjonær tid, og nå velkommen til besøkende fra hele verden. Det er også hjem til froskedam som er vertskap for aktiviteter i året som skøyter om vinteren og vadebasseng moro om sommeren.

Det er lett å bli fortryllet med den naturlige skjønnheten som utgjør denne grønne oasen midt i et urbant landskap. Ingen besøk i Boston er komplett uten å utforske alt som Boston Common har å tilby – både nye og gamle!

Morsomt faktum: En rød linje ble en gang malt over Boston vanlige skilleklasser slik at aristokrater kunne sosialisere seg uten innblanding fra menige arbeidere eller vanlige!


4. New England Aquarium

New England Aquarium United States

Opplev det fantastiske New England Aquarium i Boston!

New England Aquarium ligger i Boston og tilbyr en unik opplevelse for sine besøkende. Med en rekke utstillinger, show og interaktive aktiviteter, er det sikkert å bli en hit med mennesker i alle aldre.

Utforsk Atlantic Harbor Seal -utstillingen og se disse vakre skapningene på nært hold. For de som leter etter noe mer dynamisk, sjekk ut 4D -teatret der du kan se havet bli levende på skjermen. I løpet av showtiden kan du utforske berøringstanken som lar besøkende se enda nærmere på mange arter av marint liv.

Oppdag et hvilket som helst antall interessante hendelser over besøket ditt, for eksempel ‘SEAL -observasjoner’ eller ‘Sleepovers’ der gjestene har spesiell tilgang til akvariet etter mørkets frembrudd. Ikke glem å delta i utdanningsprogrammene som tilbys både for voksne og barn som er fokusert rundt bevaringsinitiativer for havet.

I tillegg til alle de utrolige attraksjonene, ikke glem den flotte beliggenheten rett på Central Wharf! Etter at du er ferdig med å utforske inne, kan du ta turen ut i Boston Harbor for en fantastisk utsikt over sentrum og et spennende eventyr på sjøen.

Uansett hva som bringer deg gjennom disse dørene, gir New England Aquarium en virkelig uforglemmelig opplevelse – sørg for ikke å gå glipp av det!

Morsomt faktum: New England Aquarium var en av de første institusjonene i Nord -Amerika forpliktet til Cetacean Rescue!


5. Harvard Square

Er du klar til å utforske Harvard Square? Den ikoniske torget har en unik historie og er det perfekte stedet å suge i den rike kulturen i Cambridge, Massachusetts!

Harvard Square, et knutepunkt for shopping, servering og underholdning, er et spennende område fullt av lokale butikker, restauranter og attraksjoner. Gå rundt torgets anerkjente bokhandlere, utforske de forskjellige kjøkkenene eller handle klær på en av de mange butikker. Du kan også glede deg over et show på noen av kinoene på Harvard Square!

Ta en tur gjennom Harvard University”s campus i nærheten og opplev skjønnheten i kolonialarkitektur midt i frodige grønne plener og fantastiske murbygninger. Besøk flere kunstgallerier som omgir torget, eller ta del i arrangementer som er vert på forskjellige steder gjennom året.

Uansett hvor reisen din tar deg på Harvard Square, er du sikker på å finne noe interessant. Fra unike spisesteder til historiske landemerker her på stedet, det er noe for alle som besøker!

Og hvis du leter etter noe enda mer spesielt: Visste du at Albert Einstein holdt sin første offentlige tale på Harvard Square tilbake i 1921? Vi vet kanskje aldri hva han sa under den første adressen – men det gjorde absolutt ganske varig inntrykk!


6. Harvard University

Harvard University – Midtpunktet i Cambridge

Harvard University er et av de eldste og mest anerkjente universitetene i verden, med en rik historie og tradisjon som stammer fra 1636. Ligger i Cambridge, Massachusetts, rett over Charles River fra sentrum av Boston, er Harvards pittoreske campus en ikonisk attraksjon for Besøkende i området.

Harvard trekker mennesker fra hele verden som søker å bli inspirert av den store fortiden og er et populært reisemål for studenter- både nåværende og potensielle- ser etter å oppleve dens moderne akademiske dyktighet. De spredte brosteinsbelagte gatene har sjarmerende historisk arkitektur, mens de også huser førsteklasses biblioteker og topp moderne utdanningsinstitusjoner. Fra sine fantastiske hager til sine fantastiske collegiate sportsstadioner, det er noe på Harvard for alle!

En måte å utforske Harvards bemerkelsesverdige tilbud er gjennom sine mange guidede turer. Disse utfluktene er perfekte for de som ønsker å få et innblikk i livet på en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner, samt oppdage mer om dens unike historie. Ledet av kunnskapsrike guider tar disse turene besøkende gjennom noen av Harvards mest elskede landemerker som John Harvard Statue, Memorial Churchyard og Widener Library. En spennende kombinert vandretur vil også vise frem høydepunkter fra hver av Cambridges hovedattraksjoner, inkludert en titt på MIT (Massachusetts Institute of Technology), MIT -museet og mer!

Harvard University tilbyr så mye å se og gjøre – det fortjener virkelig et sted på reiserens reiseruter!

Og her er et morsomt faktum – dette ærverdige universitetet har vært hjem til 8 amerikanske presidenter!


7. Museum of Fine Arts

Bostons Museum of Fine Arts er et must for enhver reisende som besøker byen. Med sine imponerende samlinger, fantastisk arkitektur og et bredt utvalg av programmer, er det lett å se hvorfor attraksjonen har blitt en av Bostons toppdestinasjoner. Museet tilbyr noe for enhver smak fra kunst -aficionados til nysgjerrige barn.

På Museum of Fine Arts Boston kan du utforske over 450 000 kunstverk som spenner tilbake til eldgamle tider. Høydepunktene inkluderer arbeid fra Claude Monet, Rembrandt van Rijn og Edgar Degas. I tillegg er gallerier viet til kinesisk og japansk kunst, eldgamle amerikanske arbeider og sjeldne fotografier. Også på skjermen er spredte billedvev og vakkert intrikate smykker.

Museet er også vertskap for vanlige arrangementer fra Spotlight -samtaler til guidede turer og til og med teaterforestillinger – alt i ånden av takknemlighet for kunst. Med så mye å tilby på Boston MFA, er det helt sikkert noe som fanger øyet ditt uansett hva interessene dine kan være.

Og som et morsomt faktum – Boston MFA er hjemsted for over fem millioner besøkende hvert år!


8. Boston Tea Party Ship & Museum

Å besøke Boston Tea Party Ship & Museum er et absolutt must for enhver reisende som ønsker å utforske et av USAs mest definerende øyeblikk i historien. Denne interaktive og oppslukende museumsopplevelsen lar besøkende oppdage hvordan Boston Tea Party fra 1773 bidro til å forme nasjonens fremtid.

Når de kommer inn, blir gjestene invitert til å se en gjeninnføring av Samuel Adams og andre medlemmer som dumper te av skipet inn i havnen, og gir en fantastisk visuell representasjon av denne sentrale hendelsen i amerikansk historie. Besøkende frem til 31. desember 2020 oppfordres til å delta i virtuelle turer og forhåndsinnspilte videoer som fremhever viktige attraksjoner i museet, for eksempel originale gjenstander fra arrangementet og utstillinger om menneskene som forkjempet det.

På museet kan du også lære mer om det politiske klimaet som førte til denne viktige anledningen. Gjestene får en større forståelse av hvordan livet var i løpet av kolonitiden og hvordan Englands skattemessige politikk utløste uro blant kolonister som resulterte i organisert protest mot undertrykkende autoritet.

Boston Tea Party Ship & Museum tilbyr ikke bare innsiktsfull utdanning, men også engasjerende aktiviteter som hjelper til med å avrunde besøket ditt, for eksempel en rensejakt gjennom tre rekreasjonsdekk om bord i et seilende fartøy fra det attende århundre. Lær alt om Amerikas fortid med en uforglemmelig opplevelse på denne fantastiske attraksjonen!

Morsomt faktum: Boston Tea Party var faktisk bare en i en serie hendelser kjent som de “utålelige handlingene.”


9. USS Constitution Museum

Å besøke USS Constitution Museum er et absolutt must for enhver reisende til Boston. Det er en levende historietime om et skip som stammer fra 1797 og krigen i 1812, da USA kjempet mot Storbritannia for kontroll over deres nyvunne uavhengighet. Museet har mange gjenstander og skjermer å utforske, og tilbyr et unikt glimt inn i USAs maritime historie.

Museet inneholder flere interaktive utstillinger, inkludert en i slaget ved Trafalgar der besøkende kan stå på samme sted der løytnant William Bainbridge befalte i 1805. Du kan også sjekke ut gjenstander fra kaptein Isaac Hulls tid som kommandør under krigen 1812 med Storbritannia , samt en utstilling dedikert til sin imponerende karriere etterpå.

For de som er interessert i å komme ut på litt frisk luft, kan du delta i utdanningsprogrammer ved USS Constitution Museum som inkluderer turer rundt selve skipet. Du lærer mer om den store fortiden mens du nyter utsikt over Boston sentrum fra dekk.

Hvis du leter etter noe enda mer spennende, kan du utforske tunnelturer – en hemmelig passasje som forbinder George”s Island og Castle Island! Her vil du kunne komme på nært hold med historiske gjenstander som kanonkuler og grapeshot brukt når du forsvarer seg mot britiske styrker under krigen.

På slutten av turen ikke glem å stikke innom skipets butikk hvor du kan finne suvenirer som t-skjorter eller lapper som husker besøket ditt på dette fascinerende stedet!

Morsomt faktum: USS Constitution er det eldste bestilte krigsskipet flytende i verden i dag!


10. Beacon Hill

Beacon Hill er et populært reisemål i Boston, Massachusetts som tilbyr fantastiske attraksjoner. Besøkende kan oppleve områdets vakre brownstone -bygninger og brosteinsveier mens de utforsker sine historiske steder. Denne attraksjonen vil garantert fange interessen til enhver reisende med øye for historie og kultur.

Oppdag den historiske sjarmen til Beacon Hill

Som et av de eldste nabolagene i Boston, er Beacon Hill hjem til noen av byens mest historiske steder. Ta en tur gjennom Charles Street og bla gjennom sine unike butikker eller besøk Louisburg Square og ta inn den gamle verdens sjarmen i en vakkert bevart tid.

Besøkende som er interessert i å oppleve et stykke amerikansk historie, kan sjekke ut noen av distriktets eldste landemerker, inkludert Park Street Church, Massachusetts State House og i tillegg til mange andre monumenter i parkene som Freedom Trail -utgangspunktet som ligger på Boston Common.

Til slutt ville ikke noe besøk i Beacon Hill være komplett uten å ta bilder fra den berømte naturskjønne utsikten over å gi fantastisk utsikt over Boston sentrum over Charles River – noe som gjør det til et ideelt sted for Instagrammers!

Morsomt faktum: Beacon Hill er berømt oppkalt etter Beacon Lights som ble satt opp på bakken under kolonitiden som et advarselsskilt for innkommende skip!


Andre artikler fra reise-redaksjonen hos Kjaptforklart

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg tilbringe 3 dager i Boston?

Å tilbringe tre dager i Boston er en spennende måte å oppleve byen! Start turen ved å utforske Freedom Trail, en tursti på 2,5 kilometer som tar deg gjennom 16 av byens mest historiske steder. Bruk deretter litt tid i nordenden, Bostons lille Italia, hvor du kan smake på deilig italiensk mat. Ikke glem å besøke den ikoniske Fenway Park, hjemmet til Red Sox. På din tredje dag, ta en spasertur langs Charles River Esplanade og beundre den fantastiske utsikten over byens skyline. Til slutt, ta en tur til New England Aquarium og utforske det unike marine livet. Med så mye å gjøre, er du sikker på å ha en minneverdig tre dager i Boston!

Hva er den billigste måneden å dra til Boston?

Den billigste måneden å besøke Boston er vanligvis januar. De kalde vintermånedene gir lavere hotellpriser og flypriser, noe som gjør det til et ideelt tidspunkt å besøke. Imidlertid er det viktig å huske at været kan være ganske kaldt og snødekt i januar, så husk å pakke deretter.

Hva er den Billigste Måneden Å Dra til Boston?

Den Billigste Måneden Å Besøye Boston er Vanligvis Januar. De Kalde Vintermynhedene Gir Lavere Hotellpriser OG Flypriser, Noe som Gjørn det til et Ideelt Tidspunkt Å Besøy. IMIDLERTID ER DET VIKTIG Å HUSKE AT VARRET KAN VARRE GANKE KALDT OG SNØDEKT I JANUAR, SÅ HUSK Å PAKEKE DERETTER.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Leave a Comment