Apa Hotell Japan: Min ærlige mening i 2024

Du besøker kanskje denne artikkelen fordi du vurderer å bestille APA Hotel i Tokyo?

Da tenker jeg at du heller kan se på andre alternativer.

I dag vil vi utforske dette rimelige og sentrale hotellet og gi deg våre ærlige meninger om opplevelsen vår. Selv om prisen og beliggenheten var attraktive, må vi dessverre innrømme at vi ikke var fullstendig fornøyde med oppholdet

For ordens skyld: når vi skriver «hotell», så mener vi egentlig «hoteller». APA Hotel er en kjede. Vi bodde selv på det hotellet som heter APA Hotel & Resort Midosuji Hommachi Eki Tower i det sentrale Tokyo. Da vi bodde der, så fant vi ut at det var minst to andre APA-hoteller i gåavstand.

Her er et skjermbilde av hvordan nettsiden til Apa ser ut (men selv bestilte jeg via Hotels.com…):

Screenshot 2 3

«Billig» hotell sentralt i Tokyo

APA Hotel i Tokyo har lenge vært kjent for å tilby overnatting til konkurransedyktige priser uten å gå på bekostning av beliggenheten. Hotellets plassering i hjertet av byen gjør det ideelt for reisende som ønsker å utforske Tokyo og oppleve det pulserende bylivet. Beliggenheten i seg selv var en av hovedgrunnene til at vi valgte APA Hotel.

Når det gjelder prisen, var APA Hotel definitivt en attraktiv mulighet for oss som ønsket å holde budsjettet i sjakk. Hotellet tilbyr rimelige rom uten å gå på kompromiss med grunnleggende fasiliteter som er nødvendige for et komfortabelt opphold. Dette var definitivt en av de positive aspektene ved hotellet som fikk oss til å bli interessert.

Når vi skriver «billig», så overdriver vi litt. Med en svak norsk krone (anno 2023), så ble prisen liggende på 1000 kroner per natt. Og dette var et rom som kun var på 11 kvadratmeter. Stivt – men billig sammenlignet med andre hoteller i Tokyo.

Helt OK opplevelse

Likevel, til tross for de positive faktorene vi nevnte, må vi være ærlige og si at vi ikke var helt fornøyde med oppholdet vårt på APA Hotel. Mens prisen var lav og beliggenheten var praktisk, støtte vi på noen ulemper som påvirket vår opplevelse negativt.

For eksempel fant vi at rommene var relativt små og manglet noen av de vanlige bekvemmelighetene vi forventet.

Servicenivå? Tja…

Vi la også merke til at servicenivået ikke var på topp. Personalet virket litt distansert og mindre imøtekommende enn vi hadde håpet på. Det kan være at dette er en vanlig opplevelse på et rimelig hotell som håndterer et stort antall gjester, men det påvirket likevel vår generelle oppfatning av oppholdet.

Videoanmeldelse – er billigkjeden APA i Japan egentlig bra?Vår konklusjon – bør man bo på Apa Hotell i Japan?

Samlet sett kan vi si at APA Hotel i Tokyo er et budsjettvennlig og sentralt alternativ for reisende som ønsker å utforske byen.

Prisen og beliggenheten kan være forlokkende faktorer for mange, spesielt de som ønsker å minimere kostnadene.

Imidlertid er det viktig å være oppmerksom på noen av ulempene vi opplevde, som små rom og mindre imøtekommende service.

Andre reiseartikler fra Kjaptforklart-teamet

Photo of author

admin

Leave a Comment