Solkrem Ansikt test: Beste 5 Solkrem Ansikt 2022

En av de viktigste tingene du kan gjøre for å beskytte deg mot solskader er å bruke en god solkrem. Det finnes mange forskjellige typer solkrem på markedet, så det kan være litt overveldende å vite hvilken du skal velge.

Du bør imidlertid ikke la det stoppe deg fra å bruke solkrem – så lenge du velger en som passer til din hudtype og gir nok beskyttelse, vil du være godt rustet til å møte varme sommerdager. Det er imidlertid viktig å huske at selv den beste solkremen ikke kan gi 100% beskyttelse, så det er også viktig å ta andre forholdsregler, som å unngå mid-day sollys og bruke tale eller andre klær for å dekke til huden din.

En annen viktig ting du kan gjøre for å beskytte deg mot solskader er å drikke nok vann. Vann hjelper kroppen din å holde seg hydrert, noe som er svært viktig når du utsetter deg for varme temperaturer. Sørg for at du drikker minst 8 glass vann om dagen, og mer hvis du har en aktiv livsstil eller jobber i varme omgivelser.

Hvis du allerede har fått solskader, kan det være nyttig å bruke en hudkrem eller salve som inneholder aloe vera. Aloe vera har naturlige helende egenskaper og kan hjelpe til med å lindre brennende og irritert hud.

Vi har nylig kjøpt en solkrem ansikt en av våre store hunder. Det krevde mye jobb med undersøkelser i flere dager. Etter hvert fant vi vår anbefalte modell.

I denne artikkelen skal vi dele alt vi ahr lært over de siste dagene. Her får du en “best i test”-liste over det beste solkrem ansikt Norge.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

solkrem ansikt sensai silky bronze cellular protective cream for face 30 spf beste i test

Sensai Silky Bronze Cellular

solkrem ansikt  elixir cosmeceuticals ultradefense spf 50 50 ml test

Elixir Cosmeceuticals Ultradefense

elixir cosmeceuticals ultradefense pro spf 30

Ultradefense PRO SPF 30

murad environmental shield city spf 50 skin broad spectrum spf 50

Murad Environmental Shield City

darphin soleil plaisir corps

Darphin Soleil Plaisir Corps

Oversikt – Våre favoritt-solkrem-ansikt:

1. Sensai Silky Bronze Cellular – best i test!

solkrem ansikt sensai silky bronze cellular protective cream for face 30 spf test

Sensai Silky Bronze Cellular solkrem ansikt beskytter huden din mot solskader og aldring. Den inneholder antioksidanter som hjelper til med å rense huden, samtidig som den forhindrer frynser. Solkremen er vanntett, slik at du kan bruke den uten å bekymre deg for at den skal tørke ut.

Gir deg en sunn og naturlig brunfarge. Den inneholder sporstoffer og vitaminer som er nødvendige for huden, og den etterlater ingen flekker. Den er også veldig enkel å påføre. Jeg har aldri hatt noen problemer med denne solkremen, og jeg vil absolutt anbefale den til andre!

.


2. Elixir Cosmeceuticals Ultradefense

beste solkrem elixir cosmeceuticals ultradefense spf 50 50 ml

Elixir Cosmeceuticals Ultradefense solkrem ansikt inneholder et høyt innhold av antioksidanter, DNA-reparasjonsenzymer og andre næringsstoffer som bidrar til å bevare hudens unge utseende.

Solkremen beskytter mot UV-stråler, aldring og hudkreft. Den penetrerer dypere enn vanlige solkremer, noe som gjør den spesielt egnet for sensitiv hud.

Er et produkt som gir deg svært høy beskyttelse mot solens stråler. Solkremen inneholder Mexoryl XL, som er en av de mest effektive og godkjente UV-filterne på markedet. I tillegg til Mexoryl XL inneholder solkremen også vitamin E, som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler. Solkremen passer for alle hudtyper, og kan brukes både dag og kveld.


3. Ultradefense PRO SPF 30

elixir cosmeceuticals ultradefense pro spf 30

Ultradefense PRO SPF 30 er en dagkrem som også inneholder solbeskyttelse. Den beskytter mot UVA-, UVB- og HEV-stråler, og er derfor ideell for bruk i høyutsiktsområder. Solkremen forhindrer DNA-skader, noe som gir deg en sunnere hud.

Hudirritasjon reduseres betraktelig etter bruk av denne solkremen. Den er spesielt egnet for personer med sensitiv hud, og har en svært behagelig og rent formel som ikke tetter porene.


4. Murad Environmental Shield City

murad environmental shield city spf 50 skin broad spectrum spf 50

Murad Environmental Shield City solkrem ansikt er en fantastisk solkrem som beskytter huden din mot skadelige UVA/UVB-stråler. Solen kan være veldig skadelig for huden, spesielt i byene der vi er utsatt for belastninger fra luftforurensning og blått lys fra elektroniske enheter.

Denne solkremen inneholder vitamin C, som renser huden og gir den en glødende finish. Solkremen etterlater ikke klissete rester på huden, og du kan bruke den selvom du har makeup på ansiktet. Er en krem som beskytter huden din fra skadelige partikler og forurensning i byen. Den inneholder et mineral som absorberer skadelige stoffer, og den pleier huden din samtidig. Huden blir myk, glatt og jevn etter bruk.


5. Darphin Soleil Plaisir Corps

darphin soleil plaisir corps

Solkremen er utviklet for å beskytte huden mot UVA/UVB-stråler. Solkremen hindrer skader forårsaket av solen, og bidrar til å forhindre dannelsen av mørke flekker i huden. Den holder huden myk og dufter godt.

Er et fantastisk produkt som vil gi deg en deilig følelse av sol og varme på kroppen din. Den milde formelen med oljer og blader fra jojoba, solsikke og roser, gir huden en myk glød samtidig som den.

Det er viktig å ta vare på huden sin, spesielt i lyset av at vi lever i en tid hvor vi er eksponert for mer solstråling enn noensinne. Solkremen fra bidrar til å holde huden sunn og frisk hele året!


forebygg hudkreft og solbrenthet med solkrem ansiktskrem

Slik velger du riktig solkrem ansikt din

1. Velg et Solkrem ansikt som passer for din hudtype

Velg et Solkrem ansikt som passer for din hudtype. Hvis du har sensitiv hud eller er i fare for å utvikle solbrenthet, velg en krem som inneholder solfaktor 30 eller høyere. Påfør et tynt lag av krem på ansiktet før du går ut i solen, og gjenta påføringen hver 2-3 time, eller etter at du har svettet eller svømt.

Husk å bruke solkrem også når du er ute om vinteren, da UV-strålene kan være like skadelige selv om det ikke er så varmt ute. Husk også å bruke andre tiltak for å beskytte deg mot solen, som for eksempel å bruke en solhatt og holde deg i skyggen når det er på sitt varmeste ute. Velg riktig Solkrem ansikt og du kan trygt nyte solen uten å frykte for skader på huden din.

2. Velg et Solkrem ansikt med en SPF på minst 15

Velg et Solkrem ansikt med en SPF på minst 15 for å blokkere ute skadelige ultrafiolette (UV) stråler fra solen. Høyere tall SPF blokkerer ikke nødvendigvis mer UV-stråling, men vil vare lenger. Påfør et jevnt lag med ansiktssolkrem og gjenta ofte for å sikre at du er beskyttet.

Husk å ta ekstra forholdsregler hvis du er i nærheten av vann, snø eller sand, som alle kan reflektere solens stråler. Påfør et jevnt lag med ansiktssolkrem og gjenta ofte for å sikre at du er beskyttet. Husk å ta ekstra forholdsregler hvis du er i nærheten av vann, snø eller sand, som alle kan reflektere solens stråler.

3. Se etter et Solkrem ansikt som gir både UVA- og UVB-beskyttelse

Se etter et Solkrem ansikt som gir både UVA- og UVB-beskyttelse . UVA-strålene er ikke bare ansvarlig for aldring av huden, men kan også forårsake kreft. UVB-stråler er de som forårsaker brenning, og begge typer trenger å bli stoppet.

Det er viktig å velge en solkrem med riktig SPF (solbeskyttelsesfaktor). Hvis du har en normal hudtype, vil SPF 15 være nok. Hvis du har en sensitiv hudtype eller er i fare for å få hudkreft, bør du velge en solkrem med høyere SPF.

En annen viktig ting å se etter er at Solkrem ansikt inneholder fysiske blokkere, som titaniumdioxid eller zinkoksid, i stedet for kjemikalier. Fysiske blokkere virker ved å reflektere bort UV-strålene, mens kjemiske blokkere absorberer dem. Kjemiske blokkere kan også irritere huden din og er ikke like effektive som fysiske blokkere.

4. Velg et Solkrem ansikt som er vanntett

Velg et Solkrem ansikt som er vanntett dersom du skal være i nærheten av vann, og som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Det er viktig å følge pakningsvedlegget for å sørge for at solkremen ikke utgjør en fare for barn eller dyr. Husk å påføre solkremen jevnlig, spesielt hvis du svetter mye eller bader. Du kan også bruke et solpudderet som er laget av naturlige ingredienser for å beskytte deg mot sollyset. Det finnes også spray-on solkremer som gjør påføringen enkel og rask.

5. Velg et Solkrem ansikt som er fritt for skadelige kjemikalier

Velg et Solkrem ansikt som er fritt for skadelige kjemikalier og som gir deg en god beskyttelse mot sollys. Det er viktig å velge et solkrem ansikt som passer din hudtype. Hvis du har sensitiv hud, kan det være lurt å velge en naturlig solkrem eller en med færre ingredienser. Husk også å påføre rikelig med solkrem, og gjenta påsmøringen ofte for å sikre optimal beskyttelse. Les mer om hvordan du velger riktig solkrem her.

Det er viktig å huske på at selv om et solkrem ansikt gir deg beskyttelse, er det ikke en fullstendig garanti mot skadelige stråler. Det er derfor viktig å begrense eksponeringen for sollys, spesielt mellom klokken 11 og 15 når solstrålene er på sitt sterkeste. I tillegg er det lurt å bruke andre beskyttelsestiltak som for eksempel hatt og briller.

6. Vurder å bruke et naturlig Solkrem ansikt

Vurder å bruke et naturlig Solkrem ansikt produkt i stedet for en kjemisk base. Dette er spesielt viktig hvis du har sensitiv hud, eller når det gjelder barn. Ofte kan naturlige ingredienser som virker like effektivt som kjemiske stoffer, men er mye mildere på huden. Disse produktene finnes ofte reseptfritt på apotek og i helsekostbutikker.

En ting å se etter når du velger en naturlig Solkrem ansikt, er aloe vera innhold. Aloe vera er kjent for å ha svært beroligende og reparerende egenskaper, og kan være spesielt nyttig for sensitiv hud. Det er også verdt å sjekke etiketter for ingredienser som jojobaolje, sheasmør eller kakaosmør – alle disse er naturlige fuktighetsgivende midler som kan holde huden din myk og hydrert.

Det er viktig å påføre Solkrem ansikt jevnlig gjennom dagen, spesielt hvis du er i direkte sollys. Selv om du ikke merker noen direkte effekter av solen, kan den faktiske skaden på huden din være skjult. Uansett hvilken type naturlig Solkrem ansikt du velger, sørg for å følge instruksjonene på etiketten – og husk at det aldri er skadelig å bruke for mye!

7. Velg et Solkrem ansikt med en behagelig duft

Velg et Solkrem ansikt med en behagelig duft. Dette er viktig fordi du trenger å bruke det på en regelmessig basis. En god duft kan bidra til å avspenne deg etter en hektisk dag.

Velg en formel som passer til din hudtype. Hvis du har fet hud, velg en oljefri formel. Hvis du har tørr hud, velg en fuktighetsgivende formel. Hvis du har sensitiv hud, velg en hypoallergen formel.

ikke mer solbrenthet og hudkreft! Bruk solkrem ansikt for å finne den rette for deg

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken type solkrem er best for ansiktet?

Det er et par ting du bør huske på når du velger en solkrem for ansiktet ditt. For det første er det viktig å velge en solkrem med en solfaktor på minst 30. For det andre vil du sørge for at solkremen er vannavstøtende og ikke lett svetter av. For det tredje er det viktig å velge en solkrem som ikke tetter porene eller forårsaker kviser.

fjerde og siste vurdering er ingrediensene. Noen solkremer inneholder kjemiske sammensetninger som kan være irriterende for sensitive hudtyper. Se i stedet etter solkremer med fysiske blokkere som sinkoksid eller titandioksid. Disse formlene er skånsommere mot huden og gir like mye beskyttelse som kjemiske solkremer.

Spiller det noen rolle hvilken solkrem jeg bruker i ansiktet?

Det er viktig å velge en solkrem som er beregnet for ansiktet, da disse har en mildere formel og er designed for å ikke irritere huden. I tillegg bør man unngå å bruke for mye av produktet, da dette kan føre til at det blir igjen fet stoffer på huden etterpå.

Solkrem bør påføres jevnt i et tynt lag, og det anbefales å gjenta processen hver time eller så. Man kan med fordel bruke en foundation eller BB-cream som inneholder solfaktor, da dette er en effektiv måte å beskytte seg på.

Hvilken solkrem er best til daglig bruk?

Alle solkremer inneholder en form for beskyttelse mot UV-stråler. Noen solkremer inneholder også mineraler som gir huden en litt mørkere farge. De solkremene som inneholder mineraler, kalles ofte “morgensolkremer”.

Det er viktig å velge riktig solkrem, ikke bare etter hudtype, men også etter hvor mye du skal bruke den. Hvis du skal bruke den daglig, bør du velge en solkrem med høy solfaktor, slik at huden din ikke blir skadet av sollyset. Hvis du bare skal bruke den en gang i while, kan du velge en med lav solfaktor.

Det er også viktig å påføre riktig mengde av solkremen, for å sikre at den virker som den skal. For voksne anbefales det å bruke to ss per verdigang. Dette tilsvarer ca én spiseskjeft full per ben eller arm. Husk også å påføre solkremen på hals og ansikt, gjerne med en egen solkrem for ansiktet.

Er det greit å bruke solkrem i ansiktet hver dag?

Det er helt greit å bruke solkrem i ansiktet hver dag. Solkrem beskytter ansiktet ditt fra solens skadelige stråler, og det er viktig å beskytte ansiktet mot tidlig aldring og hudkreft.

Solkrem inneholder faktor 50 eller høyere, som gir god beskyttelse mot UVB-stråler. Faktor 50 beskytter mot 98% av UVA- og UVB-strålene, så det er best å velge en solkrem med høy faktor.

Det er viktig å bruke riktig mengde solkrem, og det anbefales å bruke 2-3 ml solkrem per ansiktsvask. Solkremen bør påføres jevnt over hele ansiktet, og det er viktig å unngå å få solkrem i øynene.

Hva er PA +++ i solkrem?

Ingredienti in PA +++ solkrem gir brukerne et høyere nivå av beskyttelse mot solens skadelige ultrafiolette (UV) stråler. PA+++ solkremer bidrar til å blokkere ut mer av solens UV-stråler, som kan skade huden og forårsake for tidlig aldring. I tillegg inneholder PA+++ solkremer vanligvis mer UVA-absorberende ingredienser enn andre typer solkrem, noe som gjør dem ideelle for bruk under aktiviteter som utendørssport eller fritidsaktiviteter.

Utløper solkremen?

Det er viktig å merke seg at solkremen utløper etter en viss tid, og det er derfor ikke lenger beskyttende. Solkremen kan for eksempel utløpe etter to til fire timer etter påføring, avhengig av hvilken solkrem du bruker. Derfor er det viktig å sjekke utløpsdatoen på produktet, og ikke bruke solkremer som har blitt gamle.

Kan jeg bruke solkrem om natten?

Det er ikke noe problem å bruke solkrem om natten. Selv om det anbefales at man unngår å bruke produkter med kjemikalier på huden sin når man sover, gjelder ikke dette alltid for solkrem. I de fleste tilfeller kan man fint bruke solkrem på natten uten noen problemer. Det eneste du trenger å være obs på er at du ikke legger for mye av produktet på, da dette kan være ubehagelig og være en hindring for en god natts søvn.

Hva er bivirkningene av solkrem?

Bivirkningene av solkrem er svært begrensede, og de fleste forbrukere opplever ingen nevneverdige problemer når de bruker et produkt. Imidlertid kan noen personer oppleve allergiske reaksjoner eller andre uønskede effekter som følge av bruk av solkrem. Disse kan inkludere kløe, Allergiske reaksjoner på solkrem er sjeldne, men de kan forekomme hos noen individer.

Allergier mot solkrem kan være svært alvorlige, og i sjeldne tilfeller kan de være livstruende. Hvis du opplever noen form for allergisk reaksjon mens du bruker et solkrem, stoppe bruken av produktet umiddelbart og kontakt legen din. Bivirkningene som er nevnt ovenfor er de vanligste bivirkningene forbundet med bruk av solkrem.

Hvor mye SPF er nok for ansiktet?

Det avhenger av en persons hudtype. Generelt trenger personer med lysere hud en solkrem med høyere SPF-vurdering enn de med mørkere hud. For eksempel kan noen med lys hud trenge en solkrem vurdert til SPF 50, mens noen med mørkere hud kanskje bare trenger en solkrem vurdert til SPF 25.

Det er noen andre faktorer du bør vurdere når du velger en solkrem, for eksempel hvilken type aktivitet du skal gjøre og hvor lenge du skal være ute. Hvis du skal tilbringe mye tid i solen, eller hvis du skal svette eller svømme, kan det hende du trenger en solkrem med høyere SPF-vurdering.

Hvilken solkrem er best for glødende hud?

Det er mange gode solkremer der ute som kan fungere godt for å holde huden din glødende og sunn. Det avhenger imidlertid av din individuelle hudtype hva som vil fungere best for deg. For eksempel, hvis du har fet hud, kan det være lurt å se etter en solkrem som er oljefri eller ikke-komedogen, slik at den ikke tetter til porene og forårsaker kviser.

Hvis du har sensitiv hud, kan det være lurt å se etter en solkrem som er spesielt utviklet for sensitive hudtyper. Og hvis du leter etter et naturlig solkremalternativ, er det mange gode på markedet laget med helt naturlige ingredienser. Poenget er at det ikke er noen “best”

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment