Concealer test: Beste 5 Concealer 2023

Hvis du er ute etter den beste concealer sminke, kan det være lurt å starte med å se på hva slags hudtype du har. Det er forskjellige nyanser av concealer sminke som passer bedre til forskjellige hudtyper. For eksempel, hvis du har fet hud, bør du unngå concealer sminke som inneholder mye olje, da dette kan føre til at sminken din ser klissete ut.

Hvis du har tørr hud, bør du derimot finne en concealer sminke som er rik på fuktighetsgivende ingredienser. Når du har funnet den rette nyansen av concealer sminke, må du passe på at den dekker hele det ønskede området jevnt. Start med en liten mengde concealer sminke, og bruk flere lag hvis det er nødvendig for å få den ønskede effekten.

Concealer sminke bør ikke brukes i stedet for vanlig daglig sminke, men det kan være et verktøy som hjelper deg med å skjule urenheter eller andre områder av huden din som du ikke er fornøyd med. Hvis du bruker for mye concealer sminke, kan dette føre til at huden din ser kunstig ut. Sørg derfor for å påføre sminken jevnt, og start med en liten mengde av gangen.

Vi har nylig kjøpt en concealer en av våre store hunder. Det krevde mye jobb med undersøkelser i flere dager. Etter hvert fant vi vår anbefalte modell.

I denne artikkelen skal vi dele alt vi ahr lært over de siste dagene. Her får du en “best i test”-liste over det beste concealer Norge.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

concealer glo skin beauty luxe liquid bright concealer sunburst sunburst best i test

Glo Skin Beauty LUXE Liquid

concealer shiseido synchro skin self refreshing dual tip concealer 102 fair test

Synchro Skin Self Refreshing

bareminerals barepro 16-hour full coverage concealer fair light neutral 03

BareMinerals BAREPRO 16-Hour

clinique beyond perfecting makeup concealer cn 52 neutral neutral

Clinique Beyond Perfecting

lancôme effacernes softening concealer beige sable 02

Lancôme Effacernes Softening

Oversikt – Våre favoritt-concealer:

1. Glo Skin Beauty LUXE Liquid – best i test!

concealer glo skin beauty luxe liquid bright concealer sunburst sunburst test

Glo Skin Beauty LUXE Liquid Bright Concealer er en superlett concealerpenne med dekkeevne som gir huden et naturlig utseende. Den lette kremaktige teksturen glir lett over huden og skjuler mørke ringer og rødhet. Hudtonen blir lyst opp, slik at ansiktet fremstår friskere og mer våken. Det er en veldig fin concealer som også fungerer fint på små hudutslett.

Gir deg en naturlig look med perfekt dekning. concealeren er tilgjengelig i fem forskjellige farger, og den inneholder pleiende ingredienser som vitamin E, kakao- og sheasmør. Den lange holdbarheten gjør at du kan ha det på hele dagen uten å bekymre deg for sminkeflekker.

.


2. Synchro Skin Self Refreshing

beste concealer shiseido synchro skin self refreshing dual tip concealer 102 fair

Synchro Skin er den nyeste concealeren fra Shiseido, og byr på en unik formel som kombinerer effektene av synkronisert hud og make-up. Den inneholder ActiveForce-teknologi som aktiverer huden for å redusere mørke flekker, skjule tretthet under øynene og gi et strålende utseende. Concealeren er motstandsdyktig mot varme og fuktighet, noe som gjør at du kan stole på at den holder seg fin i time etter time.

Av to farger og egner seg godt til å dekke ujevnheter. Fargen på produktet er transparent, slik at den gjør huden din refleksiv. Dette gir deg en naturlig look. Concealeren trekker seg ikke inn i linjer, og har en matt finish som holder seg hele dagen. Huden blir etterfylt med fuktighet og ser frisk ut.


3. BareMinerals BAREPRO 16-Hour

bareminerals barepro 16-hour full coverage concealer fair light neutral 03

BareMinerals BAREPRO 16-Hour Full Coverage Concealer er en fantastisk concealer som gir full dekning i opptil 16 timer. Den glatte formelen gir ikke rynker, og holder til mørke ringer. Den vanntette formelen gjør at den kan brukes under øyne uten at det drypper ned på øyevippene.

Gir deg en full dekning og diskret finish. Denne concealeren kombinerer et høy pigmentinnhold med en myk formel, slik at den dekker urenheter, mørke ringer under øynene og andre skavanker perfekt. Den trekker ikke inn i linjene rundt øynene, slik at den holder seg på plass i opptil 16 timer.


4. Clinique Beyond Perfecting

clinique beyond perfecting makeup concealer cn 52 neutral neutral

Clinique’s Beyond Perfecting Makeup Concealer er et produkt som gir deg en naturlig utseende. Det holder hele dagen, tetter ikke porene og fukter huden. Dette produktet er veldig tilpassbart til din hudtone og lar seg godt bruke sammen med andre Clinique-produkter. Du vil ikke se flekker av concealeren etter en dag med bruk.

Er et fantastisk produkt som dekker alt fra blemmer til mørke ringer under øynene. Dette concealeren gir deg en naturlig finish, og holder seg på plass hele dagen. Jeg anbefaler det på det sterkeste!


5. Lancôme Effacernes Softening

lancôme effacernes softening concealer beige sable 02

Lancôme Effacernes Softening Concealer er en krem som jevner ut huden og gir en naturlig finish.

Kremen har SPF 30, noe som gjør den praktisk å bruke både dag og kveld. Den dekker middels godt og er lett å påføre. Jeg har brukt denne kremen i et par uker og er veldig fornøyd. Huden min er mye jevnere og glattere, og kremen gir en fin naturlig finish.

Er et merke som gir deg fantastiske produkter for ansiktet ditt. Deres concealer gjør ansiktsmakeupen din langvarig, og med en naturlig glød. concealeren dekker mørke ringer under øynene og urenheter, og den er lett å påføre. Jeg vil absolutt anbefale denne kremen til alle som ønsker en god concealer med naturlig finish.


concealer sminke hjelper til med å dekke over urenheter og mørke ringer

Slik velger du riktig concealer din

1. Velg en concealer som passer din hudtone

Velg en concealer som passer din hudtone. Det er viktig å ikke velge en concealer som er for mørk eller for lyse, da dette kan gjøre at det synes mer. Påfør concealeren med en pensel eller fingrene, og start med å påføre den på de stedene du trenger det mest. Gni forsiktig inn i huden til du har oppnådd ønsket dekning.
For å få den beste effekten av din concealer, anbefales det å bruke en foundation eller brynpudder først. På denne måten kan du unngå at concealeren blir for tykk eller klumpete. Det er også viktig å bruke en primer før du påfører concealer, slik at den varer hele dagen.

Husk at det ikke er nødvendig å bruke mye concealer, da dette kan gi et uønsket resultat. Start derfor med å påføre en liten mengde, og øk gradvis om du trenger mer dekning.

2. Se etter en concealer med god dekkevne

Se etter en concealer med god dekkevne, men som ikke er for tykk. En tynn concealer vil være lettere å jobbe med, og gi et mere naturlig resultat.

Når du har funnet en concealer du liker, må du finne riktig nyanse. Ikke velg en concealer som er for mørk eller for lyse, da dette kan føre til at problemet området blir synlig i stedet for å bli skjult. Test produktet på huden din først for å se om nyansen matcher perfekt.

3. Velg en concealer som er lett å påføre

Velg en concealer som er lett å påføre og som gir god dekning. Concealere kan være i flytende, kremete eller stift form. Vær forsiktig med å ikke velge en for tørr concealer, da dette kan føre til at huden din ser ut og føles tørr og unaturlig.

Når du skal velge concealer, er det viktig å tenke på hvilken type hud du har. Hvis du har tørr hud, bør du unngå flytende og kremete concealere, da disse ofte inneholder ingredienser som kan tørke ut huden din ytterligere. Stift form er vanligvis det beste valget for de med tørr hud.

Hvis du har fet hud, bør du unngå kremete og stift concealere, da disse ofte inneholder ingredienser som kan forstyrre oljebalansen i huden din. Flytende form er vanligvis det beste valget for de med fet hud.

Når du har funnet den perfekte concealeren, er det viktig å bruke den riktig. For å få best mulig dekning, påfør concealeren på et rent og tørt ansikt. Bruk en myk kost eller fingrene til å jevnt fordele produktet over det ønskede området. Start alltid med et lite beløp av produktet, og legg til mer hvis det er nødvendig. Husk å jevne ut kantene for et naturlig resultat.

4. Se etter en concealer som ikke er for klebrig

Se etter en concealer som ikke er for klebrig, men som fortsatt gir nok dekning. Concealeren skal være jevn og ikke klumpe seg sammen. Påfør den på et rent og tørt ansikt, og gjerne etter at du har brukt en primer.

Start med å påføre litt concealer under øynene dine, og gi det god tid til å tørke før du legger på mer produkt. Når du har påført concealer under øynene dine, kan du jobbe videre med resten av ansiktet ditt.

Bruk en myk børste for å påføre og jevne ut concealeren. Husk å fjerne eventuelle rester av concealer fra børsten din etter bruk.

Når du skal kjøpe en ny concealer, er det viktig å ta hensyn til hvilken type hud du har. Har du tørr eller sensitiv hud, bør du velge en mildere og mer fugtgivende variant. Concealere med mineralpigmenter er ofte spesielt egnet for tørr og sensitiv hud. Er du usikker på hvilken type concealer som vil være best for deg, kan du spørre etter råd i en skjønnhetssalong eller i en butikk med godt utvalg av kosmetikk.

5. Velg en concealer som ikke setter seg i porene

Velg en concealer som ikke setter seg i porene dine, og som ikke er for tørr. Den bør være heller ikke for fet. Påfør den etter at du har lagt foundation, men før rougen. Concealeren kan enten være i puddert eller flytende form. Flytende concealere dekker best, men pudderet former seg bedre til huden og gir en jevnere overflate.
Når du skal bruke concealer bør du:

  • Påføre den med fingrene eller en pensel
  • Starte med å jobbe utover
  • Påføre den på det stedet du trenger den og ikke jobbe den utover for mye
  • Gni den inn i huden
  • Påfør rouge etterpå for å jevne ut eventuelle ujevnheter

6. Se etter en concealer som ikke er for fettet

Se etter en concealer som ikke er for fettet eller for tørr. Påfør concealeren i et tynt lag over huden og blend forsiktig med en kost eller fingrene dine.

For å få best mulig dekning, bruk en liten mengde av concealer som er nøyaktig samme farge som huden din. Hvis du trenger å jevne ut hudtonen, kan du bruke en concealer som er litt lysere enn huden din.
Påfør gjerne concealer etter at du har påførtFoundation. På denne måten kan du bedre se hvor mye du trenger, og unngå å bruke for mye.

Det er viktig å huske at det ikke er nødvendig å bruke veldig mye concealer for å få dekning. Start med et tynt lag og blend forsiktig utover. Du kan alltid påføre et ekstra lag hvis det er nødvendig. Husk også at hvis du bruker for mye concealer, kan det føre til at huden din ser kakete ut.

7. Prøv forskjellige merker og typer concealer

Prøv forskjellige merker og typer concealer for å finne ut hvilken som passer best for deg. Når det gjelder merker, anbefales det å prøve en rekke forskjellige for å se hva slags kvalitet og effekt de har.

For eksempel, hvis du er ute etter en naturlig lookende concealer, kan du vurdere å bruke en merket som L’Oréal eller Maybelline. Hvis du derimot er ute etter noe som dekker bedre, kan du vurdere å bruke en concealer fra merker som MAC eller Benefit. Når det gjelder typer concealer, er det viktig å huske at det finnes to hovedtyper: krem og pulver.

Kremconcealere er ofte mer fugtgivende, noe som gjør dem bedre egnet for tørr eller sensitiv hud. Pulverconcealere er derimot ofte mer dekkende, noe som gjør dem bedre egnet for fet hud eller hud med større porer. Uansett hva slags concealer du velger, anbefales det å bruke en primer først for å få best mulig effekt. Prøv også å bruke en concealer som er en nyanse lysere enn hudfargen din, da dette vil hjelpe til med å gi et mer naturlig utseende.

trenger du å skjule en lyte? finn ut den beste concealersminken for å hjelpe

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg bruke concealer uten primer?

Noen mennesker synes at primer gjør at concealeren holder seg bedre, mens andre ikke trenger det. Det kommer helt an på hudtype og hvilken concealer du bruker.
Noen concealere kan være vanskelige å blende ut uten primer, men med litt prøving vil du finne ut av hva som fungerer best for deg. Husk at det er viktig å velge en concealer som passer til din hudtone – for lyse underøyne bør du bruke en lysere farge enn den du bruker til å dekke opp blemmer og rødhet ellers i ansiktet.

En god concealer bør ha en kremete konsistens, slik at den er enkel å påføre og blende ut. Den skal ikke være for tynn eller for tykk i konsistensen, da dette kan gjøre at den ikke dekker så godt. Prøv deg frem med ulike merker og typer concealere til du finner den som fungerer best for deg. Husk at det ikke alltid er nødvendig å bruke den dyreste for å få et godt resultat.

Kan du legge concealer på leppene dine?

Nei, det kan du ikke. Concealer er beregnet for å dekke over ujevnheter og uregelmessigheter på ansiktet, og leppene er for glatte til at concealer vil kunne dekke dem bra nok. I tillegg kan det oppstå flekker og klumper hvis du bruker for mye concealer på leppene.

Kan jeg bruke concealer daglig?

Ja, men kun om du har en normal hudtype. Det er ingen problem å bruke concealer daglig dersom du har en normal hudtype. Concealeren vil legge seg over ujevnheter og skjuler mørke ringer under øynene. Men om du har en fet eller kombinert hudtype, vil concealeren tette porene og gi deg flere problemer med akne og urenheter. Så anbefaler vi at du bare bruker concealer når det virkelig er nødvendig, for eksempel til en fest eller et bryllup.

Hvilken concealer er best for tenåringsjenter?

Det finnes mange forskjellige concealere på markedet, og det er vanskelig å si hvilken som er best. Noen jenter foretrekker en concealer som er lys og oppfriskende, mens andre jenter liker en concealer som er mer dekkende.

Det viktigste du bør huske når du velger concealer, er at den ikke skal være for tykk eller for tynn. Den skal legge seg pent over blemmer og ujevnheter uten å etterlate et klumpete lag.

En annen viktig ting å huske på når du kjøper concealer, er at den ikke skal inneholde for mye alkohol. Alkohol kan nemlig tørke ut huden og gjøre blemmer og urenheter mer synlige.

Kan du påføre concealer med fingrene?

Ja. Det kan godt lade sig gøre at påføre concealer med fingrene, men det er ikke altid lige nemt. Det afhænger af, hvilken concealer du bruger. En tør og kraftig concealer vil være svær at påføre med fingrene, fordi den ikke vil smutte nemt ind i huden. En mere flydende og cremet concealer vil derimod være lettere at arbejde med.

Du kan eventuelt forsøge dig med en applikator – fx en makeup-svamp eller makeup-pensel. Det kan gøre det nemmere at påføre og fordele concealeren jævnt. Husk altid at blend! Ellers risikerer du at få en kantet look, som ikke er særlig flatterende. Brug gerne en makeup-pensel til at blende ud med – det giver et mere præcist resultat.

Hvem trenger en concealer?

Hvis du noen gang har sett deg i speilet og ønsket at du kunne våkne opp med perfekt hud, så vet du styrken til concealer.

Concealere er av en grunn et av de mest populære sminkeproduktene – de kan bidra til å skjule ufullkommenheter og skape et mer polert utseende. Men med så mange concealere på markedet, kan det være vanskelig å finne en som fungerer for deg. Derfor har vi satt sammen denne guiden om hvem som trenger en concealer og hvordan du finner den beste formelen for din hudtype.

Hvis du har akne, mørke sirkler eller andre urenheter som du ønsker å dekke over, vil du ha nytte av å bruke en concealer.

Kan du spise concealer?

Nei, du bør ikke spise concealer. Concealer er et kosmetisk produkt som er ment å påføres huden, ikke svelges. Å spise concealer kan potensielt føre til fordøyelsesproblemer og andre helseproblemer. Hvis du ved et uhell får i deg noen concealer, sørg for å drikke mye vann og kontakt legen din umiddelbart.

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment