Hvordan fjerne vippe-extension?

Å fjerne vippeextensions er en to-trinns prosess. Det første trinnet er å fjerne limet fra vippene. Dette kan gjøres ved å bruke et oljebasert produkt, som babyolje eller øyesminkefjerner (Besøk øyemaske pads-siden på vår nettside kjaptforklart.no i tilfelle du er interessert).

Det andre trinnet er å fjerne selve utvidelsen. Dette kan gjøres ved å bruke en pinsett til å trekke forsiktig i forlengelsen til den løsner.

Om du er usikker på hvordan du får fjernet vippeextension, så bør du kontakte en skjønnhetsklinikk. Disse klinikkene driver med dette profesjonelt og bør derfor ha en god metode på det.

Hva løsner vippe extensions?

Vippe extensions kan løsnes på to måter: Enten ved hjelp av en spesiell vippe-løsnings-krem, eller med hjelp av litt fukt og varme.

Vippe extensions som er limt fast med en spesiell vippe-løsnings-krem, kan løsnes ved hjelp av varme. For å løse disse extensionsene, sett opp en dampende håndkle over ansiktet ditt, og hold dampen mot hodet mens du trekker i extensionsene.

Om du er usikker, så spør noen som kan dette ordentlig. Det er mange år siden jeg selv fjernet mine vippeextensions.

Hvordan få vippeextensions til å vare lenger?

øyevippeforlengelse falske øyevipper

Det er et par ting du kan gjøre for å få vippeextensions til å vare lenger:

-Unngå å gni eller ta på øynene, da dette kan føre til at extensions faller ut.
-Vær forsiktig når du bruker oljebaserte produkter rundt øynene, da de kan bryte ned limet.
-Bruk en vippebørste til å gre forsiktig gjennom vippene og fjerne rusk.

Gå og sjekk vippene dine hos en skjønnhetsklinikk minst èn gang i måneden. Når du har hatt vippeextensions en god periode, så kan du begynne å drive med dette selv.

Når vippe extension begynner å falle av?

Vippe extensions begynner å falle av fordi limet som holder de på plass begynner å slippe tak. Dette kan være fordi du har dusjet eller badet, sittet i en saune sauna, eller utsatt dem for varme.

Gå til en skjønnhetsklinikk og spør om du kan få vippeextensions av høy kvalitet. Desto høyere kvalitet det er på vippene, desto lavere sannsynlighet er det for at de faller av.

Relatert innlegg til fjerne vippe-extension

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment