Hvor mye koster vippe-extensions?

Vippe extensions varierer i pris avhengig av type produkt som brukes, lengde og tykkelse på vippene, samt geografisk plassering. I Norge kan prisene for et komplett sett med vippeextensions variere fra rundt NOK1000 – NOK4000.


Det er imidlertid viktig å huske på at kvalitet alltid bør vurderes først når du velger leverandør, da billigere alternativer kan være utrolig dårlige.
Du bør for all del ikke kjøpe vippeextensions fra billige, utenlandske nettbutikker.

Hvor lang tid tar det å få vippe extensions?

Det tar vanligvis omtrent 1 time å få gjort vippeextensions i norske skjønnhetssalonger.

Hvor lenge kan man gå med vippe extensions?

falske øyevipper vippeforlengelse øyenvippe lengde

Det er svært individuelt hvor lang tid man kan gå med vippe extensions. Noen kan gå med dem i måneder, andre trenger å bytte ut vippene etter bare noen få uker.

Vippe extensions er en relativt ny behandling, så det finnes ikke mange studier som har sett på hvor lenge de kan brukes. Men det antas at de bør byttes ut etter 3-4 uker, avhengig av hvilken type metode som brukes for å feste dem.

Kan man ta sol med vippe extensions?

Ja, man kan ta sol med vippe extensions. I utgangspunktet er det ingen problemer med å sole seg med vippe extensions, men det finnes visse forholdsregler som man bør ta hensyn til.

Desto mer varme vippeextensions blir utsatt for, desto større sannsynlighet er det for at limet “smelter”.
På generelt grunnlag må vi også si at vi ALDRI anbefaler noen å ta solarium. Solarium er kreftfremkallende.

Hvor ofte må man fylle på vipper?

Det finnes ingen generell anbefaling for hvor ofte man bør fylle på vipper, da dette varierer avhengig av person til person. Noen kan fylle på vipper annenhver uke, mens andre klarer seg med å fylle dem en gang i måneden.

Det er imidlertid viktig at man ikke fyller på for mye vipper, da dette kan gjøre at de ser unaturlige ut.

Relatert innlegg til koster vippe-extensions

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment