Reisevogn test: 5 Beste Reisevogn 2024

Du trenger ikke å bekymre deg for å ha nok håndtak på barnet ditt mens du er på reise. Med en barnevogn kan du sette barnet ditt i en vogn og trille dem gjennom flyplassen eller gaten. Du kan også sette opp et barnesete i flyet slik at du kan mate og pusse på barnet ditt mens du er i luften.

Når du kommer fram til feriestedet ditt, vil du finne at det er enkelt å bruke en barnevogn der også. Barnasstoler som er laget for travel stroller i norwegian language er ofte justerbare, noe som gjør det enkelt å bruke dem på forskjellige steder. Disse stolenhetene har ofte en drinkholder og andre praktiske funksjoner som gjør at de er ideelle for reising med barn.

Du trenger ikke å bekymre deg for å sette barnet ditt i en vogn på ferie. Disse barnevognene er designet for å gi deg den beste komforten mens du er på farten, og de har ofte justerbare seter og hjul som gjør dem enkle å styre. De fleste av disse vognene har også en drinkholder slik at du kan holde mat eller drikke trygt inne i vogna. Disse vognene er også ofte utstyrt med solskjerming som beskytter barnet ditt fra de skarpe sollysene.

En barnevogn er en praktisk ting å ha med på ferie, og det er enkelt å bruke dem i mange forskjellige situasjoner. Disse vognene har ofte justerbare seter og hjul som gjør dem enkle å styre, og de er også ofte utstyrt med drinkholdere og andre praktiske funksjoner.

Derfor har vi gjort jobben for deg. I denne testen av reisevogn har vi nemlig funnet frem til fem gode produkter for å gjøre reisen mer praktisk.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

cybex eezy s 2 trille reisevogn best i test

Cybex Eezy S 2 Trille

SJEK
K PRISEN →
north 13.5 speeder 2 reisevogn test

North 13.5 Speeder 2

SJEKK PRISEN →
joie litetrax 4 s trille

Joie Litetrax 4 S Trille

SJEKK PRISEN →
cybex libelle trille

Cybex Libelle Trille

SJEKK PRISEN →
baby jogger city tour

Baby Jogger City Tour

SJEKK PRISEN →

Oversikt – Våre favoritt-reisevogn:

1. Cybex Eezy S 2 Trille – best i test!

reisevogn test cybex eezy s 2 trille
SJEKK PRISEN →

Cybex Eezy S 2 Trille er en praktisk og lettvekts barnestol som passer til de fleste typer terræn. Den er stabil og har god støtte. Selen holder barnet trygt på plass, samtidig som det gjør det enkelt å sette i og ta ut. UPF 50+-solskjerm sikrer at barnet ikke blir brent av sola.

Stolen kan leveres med et mykt liggeunderlag som gir ekstra komfort når barnet sover. Praktisk sammenleggbar design gjør den enkel å transportere og lagre. Er kompatibel med mange forskjellige typer babybilstoler og liggedeler (medfølger ikke). Dette gjør den til et perfekt valg for familier som reiser mye. Jeg er veldig fornøyd med barnestolen min, og anbefaler den på det sterkeste!

.


2. North 13.5 Speeder 2

north 13.5 speeder 2 sykkelvogn inkl beste reisevogn
SJEKK PRISEN →

North 13.5 Speeder 2 Sykkelvogn inkl travel stroller er et fantastisk produkt som jeg vil anbefale til alle! Jeg ble virkelig positivt overrasket over hvor praktisk og lettvint vognen er å bruke, spesielt når man skal reise med barn. Den kommer med alt man trenger for en behagelig tur, settet inkluderer sykkel, joggesko og ski! Det er 20 tommers lufthjul bak som gjør at vognen kan kjøres overalt, og brems på håndtaket sikrer at man alltid har kontroll.

Oppbevaringsrom på baksiden er også ypperlig for å ha med seg nødvendigheter som barnet trenger underveis. I tillegg er vognen enkel å slå sammen, noe som er veldig praktisk når man skal frakte den i bilen. Jeg vil på det sterkeste anbefale dette produktet til alle som reiser mye med barn!


3. Joie Litetrax 4 S Trille

 joie litetrax 4 s trille
SJEKK PRISEN →

Joie Litetrax 4 S Trille er en lett, kompakt og prisgunstig tur-stolle som egner seg ypperlig for reiser. Den leveres med fempunktssele, vannavvisende kalesje (UPF50+) og avtakbar bøyle.

Ryggstøtten kan enkelt justeres i høyde og sidestilling, samt fotskammelen som kan festes i tre ulike posisjoner. Stolen har også et stort oppbevaringsrom under sitteputen hvor du kan lagre alt fra matpakken til regntøyet, og en praktisk koppholder.

Takket være den justerbare ryggstøtten og den fleksible fotskammelen er svært behagelig å sovne i, også for de minste barna. Sammenleggbar og med et låsbart hjulsystem gjør at du kan transportere og oppbevare stolen på en enkel måte. Er en lettvekt stol som er utrolig brukervennlig og har mange praktiske detaljer, og er derfor et veldig godt valg for deg som er på utkikk etter en tur-stol. Stolen har fått svært gode tester, og anbefales av både brukere og eksperter.


4. Cybex Libelle Trille

cybex libelle trille
SJEKK PRISEN →

Denne vidunderlige trille fra Cybex er perfekt for reisen. Den er svært lett og kompakt, veier bare 5,9 kg, og kan foldes inn til en liten sekk som tar minimal plass i bagasjen. Ryggen og fotstøtten er justerbar slik at du kan finne den optimal stillingen for deg og barnet ditt, og den passer med babybilstol.

Den maksimale vekten er 22 kg, noe som gjør at du kan ha med deg Libelle Trille travel stroller så lenge barnet ditt trenger en trille. Det er virkelig en fantastisk reisetrille som gjør hverdagen enklere for både deg og barnet ditt!


5. Baby Jogger City Tour

baby jogger city tour
SJEKK PRISEN →

Baby Jogger City Tour er en praktisk og lettvint foldbar barnevogn som egner seg godt til reiser.

Den har et smart design som gjør at du kan sammenklappe vognen og liggedelen med bare ett håndtrykk, noe som er svært praktisk når du skal frakte den. Vognen veier kun 8,8 kg og tar derfor minimalt med plass i bagasjen.

I tillegg har bremser på alle fire hjul for maksimal stabilitet når du er ute og kjører. Jeg er veldig fornøyd med denne vognen og kan trygt anbefale den til andre foreldre som er på jakt etter en lettvint reisestol.


hold barnet trygt og komfortabelt på din neste tur med en solid og pålitelig reisevogn

Hva er de viktigste tingene å se etter når du velger profesjonelle reisevogn

1. Velg riktig type stroller

Velg riktig type stroller for ditt behov. Vurdere hvor ofte du planlegger å bruke den, og hvor mye plass du har til å lagre den. Reisevogner kommer i mange forskjellige stiler, men de fleste er enten full size eller mini. Full size-stellere er vanligvis større og har mer plass enn mini-stellere. De er også ofte dyrere. Mini-stellere er mindre, lettere å bære og tar opp mindre lagringsplass. Hvis du planlegger å bruke den daglig eller har begrenset plass, kan en mini-stroller være det beste valget for deg.

Når du velger en reisevogn, må du også vurdere hvor mye den veier. Reisevogner kan veie alt fra 10 til 30 pund. Jo mer du planlegger å bruke den, jo lettere bør den være. Hvis du skal transportere den ofte i bilen, kan det hende du trenger en reisevogn som er enkel å folde og pakke.

En annen ting å vurdere når du velger en reisevogn er hvor mange barn du planlegger å ha med deg. Noen stellere er designet for å passe til to eller flere barn. Disse modellene har vanligvis et lengre håndtak for å gjøre det enklere å styre, og de har ofte et ekstra sete for å gi plass til et barn. Hvis du planlegger å bruke stelleren til flere barn, kan det være verdt å investere i en av disse modellene.

Når du har funnet den perfekte reisevognen for dine behov, må du sørge for at den er godt vedlikeholdt. Reisevogner trenger regelmessig vedlikehold for å holde dem i topp stand. Sjekk håndboken for å finne ut hvor ofte du bør servicere stelleren, og følg alle anbefalingene fra produsenten. Med riktig vedlikehold vil reisevognen din vare i mange år.

2. Pass på at reisevogn er komfortabel

Sørg for at reisevognen er komfortabel for babyen din. En god reisevogn bør ha et komfortabelt sete med mye polstring, samt en nakkestøtte for å støtte babyens hode og nakke. Vognen bør også ha en parasoll for å beskytte babyen mot solens skadelige stråler. Til slutt, sørg for at reisevognen har en fempunktssele for å holde babyen din trygg og sikker.

Når det gjelder valg av reisevogn er komfort nøkkelen. Se etter en barnevogn med et komfortabelt sete og rikelig med polstring, samt en nakkestøtte for å støtte babyens hode og nakke. Velg i tillegg en barnevogn med parasoll for å beskytte den lille mot skadelige UV-stråler. Viktigst av alt, sørg for at reisevognen har en fempunktssele for å holde babyen din trygg og sikker. Med disse faktorene i tankene, vil du garantert finne den perfekte reisevognen for dine behov.

3. Kontroller hvilke egenskaper som er viktige for deg

En reisevogn er en kompakt barnevogn som ligger flatt når den er foldet, noe som gjør den enkel å bære og transportere. De fleste har justerbare seter og hjul, slik at de kan brukes i ulike terrains. disse vognene er ofte lettere og mer kompakte enn vanlige barnevogner, men det finnes også modeller som veier like mye.

Reisevogner passer ofte best for barn fra ett til fire år, avhengig av størrelsen på vognen. En reisevogn kan være en god investering hvis du ofte er ute og reiser, eller hvis du har begrenset med plass i hjemmet ditt. Men det er viktig å gjøre undersøkelser før du kjøper en, slik at du vet at den passer til dine behov. Her er noen ting du bør tenke på når du velger din ideelle reisevogn:

Setejustering og puter: Mange reiseregninger har justerbare seter, slik at du kan tilpasse putene for å gi barnet ditt en behagelig tur. Du bør også vurdere hvor mye putefylling som er nødvendig for å holde barnet ditt varmt og tørt på kaldere dager.

Hjul: De fleste reisevogner har fire hjul, men noen modeller har bare to hjul. Hvilken type hjul du velger avhenger av terrainturer du planlegger å ta den med på. To-hjulsmodeller er ofte enklere å manøvrere enn fire-hjulsmodeller, men de er ikke like stabile på ujevnt underlag.

Størrelse: Reisevogner kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å finne den som passer best til dine behov. De minste modellene kan være lettere å transportere, men de har ofte mindre lagringsplass. Hvis du planlegger å bruke reisevognen din mye, bør du vurdere en større modell som har mer plass til å lagre bagasje.

Vekt: Reisevogner kan veie alt fra 10 til 30 kilo, avhengig av størrelse og funksjoner. Hvis du planlegger å transportere vognen ofte, bør du velge en modell som er lett nok til at du kan håndtere den enkelt.

4. Sjekk om du kan folde stolen sammen

Sjekk om du kan folde barnevogn sammen og sette den i bilen. Noen barnevogner kan også brukes som en reisevogn. Når du skal kjøpe reisevogn, er det viktig å ta hensyn til hvor mye plass du har i bilen. Reisevognen bør ikke være for stor eller for liten. Den bør også ha gode hjul slik at den kan trilles jevnt og enkelt. Sjekk også at bremsefunksjonen virker før du kjøper vogna.
Reisevognen bør ha gode hjul for å kunne trilles jevnt og enkelt. Den bør ikke være for stor eller for liten. Sjekk at bremsefunksjonen virker før du kjøper vogna. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe dyreste reisevogn for å få en god vogn. Det finnes mange forskjellige typer reisevogner på markedet, så det er viktig å sammenligne priser og finne den som passer best for deg og dine behov.

5. Se etter en god pris

Se etter barnevogn en god pris fra en pålitelig forhandler. Finn en barnevogn som er godt bygd med høy kvalitet dekk og sterk ramme. Leter du etter en jogging vogn, vurdere å kjøpe en modell som har låsbar front hjul slik at den kan brukes på turspor og i butikker.

Når det gjelder transportmiddel for barn, er det viktig å tenke sikkerhet først og fremst. Selv om det er mange flotte modeller der ute, kan noen være bedre egnet for dine behov enn andre. Her er noen ting å vurdere når du handler for en barnevogn eller jogging vogn.

6. Finn en forhandler nær deg

Det er mange forhandlere å velge mellom når du skal kjøpe en reisevogn, og det kan derfor være lurt å gjøre litt research før du bestemmer deg. Du kan starte med å spørre familie og venner om de har hatt gode eller dårlige erfaringer med forskjellige forhandlere, eller sjekke anmeldelser på nett.

Når du har funnet en forhandler som virker interessant, kan det være lurt å besøke dem og se reisevognene de har på lager. Ta gjerne en testtur i en av vognene for å se om den passer deg og dine behov. Husk også å spørre mye om vognen, så du får svar på alle dine spørsmål.

Pris er ofte et viktig kriterium når man skal kjøpe en reisevogn, men det er ikke det eneste man bør tenke på.

Mange billige reisevogner har dessverre ikke så god kvalitet, og kan gi deg problemer etterhvert. Det kan derfor være lurt å investere i en litt dyrere reisevogn som er av bedre kvalitet, og som vil vare lengre.

7. Les anmeldelser av forskjellige modeller

Les anmeldelser av forskjellige modeller før du handler. Husk å ta hensyn til hva som er viktig for deg, slik at du kan finne en reisevogn som passer dine behov. Når du har funnet en modell du liker, kan det være lurt å leie den først for å sjekke om den er komfortabel og praktisk for deg å bruke. På den måten kan du spare penger på et kjøp som ikke er helt perfekt for deg.

Husk at en reisevogn ikke bare skal være praktisk, men også behagelig å bo i. Den skal gi deg en følelse av hjemme, slik at du kan nyte ferien din fullt ut! En god reisevogn er derfor en viktig investering for den som elsker å reise og oppdage verden. Du kan bruke den i mange år, og den vil alltid være et komfortabelt hjem på hjul.

hold barnet trygt og komfortabelt med topprangert reisevogn

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg bruke reisevogn til hverdags?

Ja, det er mulig å bruke reisevogn til hverdags. Det finnes en rekke forskjellige modeller på markedet, og det kan være lurt å velge en som er praktisk og enkel å manøvrere. I tillegg bør du tenke på hvilken type terreng du vanligvis kjører i.

Det er ikke alle vogner som egner seg til alle typer veier, så det er lurt å undersøke om dette før du handler. Hvis du skal bruke vogna mye i byen, kan det for eksempel være lurt å velge en som er mindre og lettere å manøvrere. Men hvis du planlegger å bruke den på stier og skogsveier, kan det være bedre med en mer robust og kraftig vogn.

Hvilken type barnevogn er best?

Det finnes mange forskjellige typer barnevogner på markedet, og det kan være vanskelig å velge blant alle disse. I utgangspunktet er det tre hovedkategorier av barnevogner: kombivogn, sportsvogn og tradisjonell vogn. Kombivognen er en allrounder som passer til de fleste formål. Sportsvognen egner seg best til aktive familier, mens den tradisjonelle vogna passer best for foreldre som vil ha en lettere vogn å manøvrere.

Uansett hvilken type barnevogn du velger, er det viktig å først og fremst sjekke at den oppfyller de grunnleggende kravene til sikkerhet og komfort. Du kan lese mer om dette på vår nettside. Når du har funnet en vogn som passer til dine behov, kan du begynne å sammenligne priser. Det er alltid lurt å sette seg godt inn i de ulike merkene og modellene før du bestemmer deg, slik at du ikke ender opp med å kjøpe noe du ikke er fornøyd med.

Hvilken barnevogn er tillatt på fly?

Barnevogner og barneseter som er godkjent for transport i fly må være merket med et symbol som viser at de er flytteklare. Du kan ta kontakt med flyselskapet ditt for å finne ut hvilke typer barnevogner eller barneseter som er godkjent for transport i deres fly. Som regel kan du også leie en barnevogn ved ankomst til flyplassen, men dette anbefales ikke da det kan være svært kostbart. I tillegg er det viktig å merke seg at ikke alle flyplasser har barnevognutleie.

Er en reisevogn nødvendig?

Det er ikke alltid nødvendig å bruke en barnevogn, men det avhenger av situasjonen. For eksempel, hvis du skal gå korte turer i rolige områder, kan du klare deg uten en barnevogn. Men hvis du planlegger å gå lange turer på ukjente steder eller i trafikkerte områder, kan det være tryggere og mer bekvemt for barnet ditt å bruke en barnevogn.

Det er også viktig å huske at barn under seks måneder bør ligge flatt på ryggen i en barnevogn for å redusere risikoen for krybbedød.

Hvor lenge bruker barn barnevogn?

Det er vanskelig å svare på hvor lenge barn bruker barnevogn fordi dette avhenger av barnets alder, størrelse og kjønn. Generelt sett vil en baby som er under seks måneder gammel ofte ha behov for barnevognen mens de sover, spiser eller når de er syke. Fra seks til ni måneder kan babyene begynne å bli sittende mer og bruke barnevognen som et transportmiddel.

Fra ni til tolv måneder kan de gjerne begynne å stå i barnevognen og se rundt seg, men sove ofte fortsatt en del i den. Når barnet blir et år gammelt vil de fleste begynne å gå og treffe andre barn på lekeplassen, så da er det ikke like vanlig å bruke barnevognen lenger.

Tar flyselskapene betalt for barnevogner?

Ja, det er vanlig at flyselskaper betaler for barnevogner. Noen selskaper tar imidlertid et gebyr for bruk av vognen, og andre refunderer ikke hele beløpet hvis man må levere vognen tilbake på destinasjonen. I tillegg kan det være begrensninger i antall barnevogner som blir akseptert per fly. Det anbefales derfor å sjekke regler og betingelser hos det aktuelle selskapet før man bestiller billetten.

Kan jeg bruke barnevogn på flyplassen?

Det er mulig å bruke barnevogn på flyplassen, men det er noen ting du bør være oppmerksom på. Først og fremst må du sørge for at barnevognen er i god stand og at den ikke har noen skarpe kanter eller gjenstander som kan skade barnet. Du bør også ta hensyn til hvor mye bagasje du har, slik at det ikke blir for tungt å bære barnevognen rundt. Husk også å pakke nødvendig utstyr som barnet ditt kan trenge under reisen, for eksempel bleier, mat og drikke. Dette gjør det enklere for deg å håndtere barnevognen på flyplassen.

Det er også viktig å merke seg at det ikke alltid er mulig å bruke barnevogn inne i flyet. Sjekk derfor med flyselskapet ditt før du bestiller billetten om de tillater at du tar med barnevogn ombord. Hvis ikke, kan det være lurt å investere i en liten bærbar barnestol, som er enklere å ta med ombord i flyet. Barnestoler fås kjøpt i de fleste babybutikker.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Leave a Comment