Kan jeg se hva naboen solgte for?

Det er vanskelig å se hva naboen har solgt boligen for. Men du kan alltid ringe på døren og spørre.


Når du selger en bolig, selger du den vanligvis for et beløp som er lavere enn markedsverdien. Dette er fordi boligen ikke er like verdifull for deg som den er for noen andre som kjøper den for første gang. Dette er en vanlig praksis, og det er ikke noe å bekymre seg for.

Hva ser en takstmann på i boligen?

vurder huset for en god pris hus til salgs

Det er noen forskjellige ting som en boligtakst vil se på ved vurdering av en eiendom. Noen av de viktigste faktorene inkluderer størrelsen og tilstanden til eiendommen, samt beliggenhet og nylige salgspriser på lignende eiendommer i området.

Takstmannen vil også vurdere eventuelle nylige forbedringer eller renoveringer som er gjort på eiendommen, samt eventuelt potensial for fremtidig utvikling.

Hvornår er et hus handlet?

Et hus omsettes når kjøper og selger har signert en kjøpsavtale. Det kan være et papirdokument, men det kan også være et digitalt dokument.

Når avtalen er signert er det ingen vei tilbake – huset er solgt.

Magnus

Magnus

Magnus har jobbet i mange år med finans og økonomi. Dette er en fyr som nærmest er som snytt ut av filmen “Wolf of Wall Street”. Magnus er en hobbyinvestor med mange år bak spakene i store, norske finanshus. På fritiden elsker han å bruke tiden sin på reise. Dette er en fyr som har besøkt Madagaskar, Thailand, USA og Vietnam – alt på under èn måned!

Leave a Comment