Hvordan få store armer?

Hvis du ønsker å bygge større armer, er det et par ting du kan gjøre. Først fokuserer du på sammensatte øvelser som benkpress, skulderpress og øvelser som isolerer biceps og triceps.


Disse øvelsene vil hjelpe deg med å bygge muskler over hele kroppen, som igjen vil bidra til å skape utseendet til større armer. For det andre, sørg for at du spiser nok protein for å støtte muskelvekst. Et proteinrikt kosthold vil hjelpe musklene til å komme seg og vokse etter treningsøktene. Til slutt, ikke glem å inkludere noen armspesifikke øvelser i rutinen din, for eksempel bicep curls og tricep extensions.


Triceps er en mye større muskel enn biceps. Så hvis du utelukkende ønsker å få store armer, så er det viktig at du fokuserer på triceps.

Hvordan bygge armmuskler?

bygge armmuskler sunn trening

For å bygge armmuskler må du gjøre vektløftingsøvelser som trener biceps og triceps. De beste øvelsene for dette er dumbbell curls og triceps extensions.

I tillegg må du spise et sunt kosthold som gir nok protein til å støtte muskelvekst. Protein kan finnes i animalske produkter som kjøtt, fisk og egg, så vel som i plantebaserte matvarer som bønner, nøtter og soyaprodukter.

Veldig mye av det å få store muskler ligger i det å spise riktig.

Jeg har også trent en god del med personlig trener. Han sa til meg at “hvis du utfører en øvelse med 80 % styrke, så kan du like så godt utføre det med 0 % styrke, bli hjemme og ligge på sofaen”.

Med andre ord: når du skal få store armmuskler, så skal armene dine føles ut som spaghetti når du er ferdig med treningsøkten.

Hvor ofte bør man trene armer?

Man bør trene armer cirka to ganger i uken hvis man ønsker å holde seg i form. Armtrening er en fin måte å styrke musklene og forebygge skader på.

Armtrening kan utføres ved hjelp av fysiske øvelser eller med vekter, men det anbefales at man bruker lette vekter for begynner og ikke tyngre vekter før man har trent litt og blitt fortrolig med teknikken.

Kan man trene armer hver dag?

Ja, du kan trene armer hver dag. Å trene armene hver dag vil bidra til å styrke musklene, redusere risikoen for skader og forbedre bevegeligheten i skuldrene dine.

Det er imidlertid viktig å gi armene en dag til hvile slik at de har tid til å restituere seg mellom treningene.

Hvordan trene armene med vekter?

Armene trening inkluderer å styrke musklene og redusere fett i armer. Noen av de beste treningøvelsene for arm er alle former for “press” og “curl”. Det kan være veldig fint å bruke få repetisjoner med tunge vekter.

Trening av biceps og triceps hjelper ikke bare til at du ser bedre ut, men det hjelper med å redusere risikoen for skader. For folk flest, er det viktigste at du holder intensiteten oppe under treningen og øker vekten gradvis slik at du kan få det beste resultatet.

Hvordan få sterke skuldre?

Det er flere ting du kan gjøre for å få sterke skuldre. For det første, kan du trene skuldrene med vekter 3-4 ganger i uken. Du kan også løfte tunge vekter (mer enn din egen kroppsvekt) for å trene styrken i musklene.

Relatert innlegg til få store armer

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment