Hva koster en dusj?

En dusj i Norge vil koste deg rundt 2000-4000 kroner, avhengig av hvor du bor og hvilken type dusj du velger.


De fleste norske boliger har en standarddusj som er trygg å bruke, men det er også mulig å få en oppgradert dusj med mer komfort og funksjonalitet. Oppgraderingene kan legge til rundt 1000-2000 kroner til prisen på din dusj.


Men det er to måter å tolke dette spørsmålet på.


Mange tenker på “hvor mye koster det meg å ta en dusj?”. Dette er selvfølgelig justert etter strømprisene i Norge akkurat nå. Og en gjennomsnittlig dusj i Norge koster mellom 10 og 30 kroner.


Men vi har besvart spørsmålet om hva det koster å kjøpe en ny dusj hvis man vil oppgradere egen bolig.

Hvor mye koster det å sette inn en ny dusj?

registreringsavgift dusj baderom

Det er mange som velger å skifte ut dusjen sin, og dette er en investering som kan gi god valuta for pengene. Det koster cirka 3000-4000 kroner å sette inn en ny dusj, avhengig av hvilket merke og modell du velger.

Fordelen med å bytte ut dusjen sin, er at du kan få en dusj som passer bedre til din personlige smak. I tillegg kan dette bidra til at baderommet ser bedre ut, og dette vil igjen øke verdien på boligen din.

Et godt sted å starte er hos IKEA. De vil gi deg mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige dusjer. Deretter kommer kostnader relatert til rørlegger og eventuelt annen håndverker.

Hvor mye koster et dusjkabinett?

Det varierer veldig fra modell til modell, men du kan regne med at det ligger på mellom 10 000 og 25 000 kroner.

Noen dusjkabinetter er mer avanserte enn andre, og har flere funksjoner som for eksempel massasje og gode muligheter til oppbevaring av såpe og shampo.

Det er derfor viktig å tenke gjennom hva slags funksjoner man ønsker seg før man bestemmer seg for et dusjkabinett.

Hvor mye koster det å fjerne et badekar og installere en dusj?

Kostnaden for å fjerne badekar og installere dusj i Norge vil variere avhengig av størrelse og type badekar du har, samt materialer og arbeidskostnader i ditt spesifikke område.

Men i gjennomsnitt kan du forvente å betale mellom 35,000 og 50,000 NOK for prosjektet.

Hvor mye koster en ombygging av dusjen?

Det avhenger av type renovering og materialene som brukes. For en grunnleggende renovering inkludert nye fliser, inventar og en glassdør kan du forvente å betale rundt 25 000 – 45 000 NOK.

Ønsker du noe mer luksuriøst med marmorfliser og steamdusj, blir kostnaden mye høyere – opp mot 100.000 NOK.

Hvor lang tid tar det å bytte ut en dusj?

Å bytte ut en dusj kan ta alt fra noen timer til noen dager, avhengig av hvilken type dusj du har og hvor tilgjengelig den er.

Hvis du har en prefabrikkert dusj, vil det sannsynligvis ta kortere tid å bytte ut enn om du har en spesialbygd dusj. Generelt sett kan du imidlertid forvente å bruke minst en dag eller to på å erstatte dusjen.

Har du et effektivt opplegg med rørlegger og håndverker booket på samme dag, så kan du forvente å få byttet dusjen i løpet av 24 timer.

Relatert innlegg til koster en dusj

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment