Hagebord test: Beste 5 Hagebord

Hagebord er en flott måte å dekorere hagen din på. Du kan bruke dem til å sette planter i, holde blomster eller bare bruke dem som pyntegjenstander. Hagebord kommer i mange forskjellige stiler, farger og materialer, så det er alltid noe som passer til din smak. Det er viktig å velge et bord som er laget av et slitesterkt materiale, slik at det tåler regn og vind uten å bli skadet.

Hagebord er ofte laget av tre eller metall. Trebord er flotte fordi de er naturlige og gir en lun atmosfære til hagen din. Metallbord er også slitesterke, men kan være litt kalde og harde å ta på. Du bør velge det materialet som passer best til den atmosfæren du vil ha i hagen din.

Farger er også viktig når du velger hagebord. Hvitt er alltid et populært valg fordi det ser rent og elegant ut. men hvis du vil ha litt mer farge i hagen din, kan du velge et bord i en lysere farge. Det er viktig å velge en farge som matcher resten av hagen din, slik at det hele ser harmonisk ut.

Materiale og farge er to viktige ting å tenke på når du skal kjøpe hagebord. Men det er også viktig å tenke på størrelsen på bordet. Husk at bordet skal være behagelig å bruke, så velg en størrelse som passer deg og hagen din. Husk også å måle hvor mye plass du har i hagen din, slik at du ikke kjøper et bord som er for stort eller for liten.

Det er også viktig å sørge for at bordet har god plass til å sette ting på, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skal falle av eller bli skadet. Hagebord kan også kjøpes med oppbevaringsplass, slik at du kan holde hagemøbler og andre ting organisert og trygt.

Hagebord kan kjøpes i mange forskjellige butikker, both fysiske butikker og online. Du bør alltid sammenligne priser fra flere forskjellige butikker, slik at du får det beste tilbudet. Husk å sjekke at bordet er laget av et slitesterkt materiale, og at det er i en farge og størrelse som passer din hage. Sammenlign priser fra flere forskjellige butikker før du bestemmer deg, slik at du ikke betaler for mye for hagebordet ditt.

Vi har nylig kjøpt en hagebord en av våre store hunder. Det krevde mye jobb med undersøkelser i flere dager. Etter hvert fant vi vår anbefalte modell.

I denne artikkelen skal vi dele alt vi ahr lært over de siste dagene. Her får du en “best i test”- liste over det beste hagebord Norge.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

hagebord bord hillerstorp amelia hvit beste i test

Bord Hillerstorp Amelia

SJEKK PRISEN →
hagebord matbord teak diana mosaic traditional test

Matbord Teak Diana Mosaic

SJEKK PRISEN →
traditional teak floris

Traditional Teak Floris

SJEKK PRISEN →
bord hillerstorp nydala

Bord Hillerstorp Nydala

SJEKK PRISEN →
plus piknikbord zigma

PLUS Piknikbord Zigma

SJEKK PRISEN →

Oversikt – Våre favoritt-mascara:

1. Bord Hillerstorp Amelia – best i test!

hagebord bord hillerstorp amelia hvit test
SJEKK PRISEN →

Bord Hillerstorp Amelia hagebord er et vakkert og funksjonelt utemøbel som kan brukes både som spise- og arbeidsbord. Bordet er laget av furu, og sertifisert av FSC fra Norland. Det leveres med en uttrekkbar innsats som gjør det mulig å skjule bordet når det ikke er i bruk. Høyde fra gulv: 67 cm. Bordet har to ark sommerfuglinnlagte plater, og er en flott møbel for enhver hage eller terrasse.

Er et svært elegant bord med en moderne design.

Det er produsert av høykvalitets treverk og har en svart, malte finish som gir det et stilig utseende.

Bordet er perfekt for kontoret eller hjemmet ditt og vil gi rommet en fantastisk look. Bordet er enkel å sette opp og ta ned, og er veldig stabil. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste. Det er et flott kvalitetsprodukt som vil vare i mange år. Er en fantastisk møbel for enhver hage eller terrasse.

.


2. Matbord Teak Diana Mosaic

beste hagebord matbord teak diana mosaic traditional
SJEKK PRISEN →

Matbord Traditional Teak hagebord er et svært tradisjonelt og vakkert matbord laget av tre.

Bordplaten er i tre, og bena og kantene er malt i en flott hvit farge. Dette matbordet passer perfekt inn i ethvert hjem, enten du ønsker et moderne eller mer tradisjonelt uttrykk. Matbordet er enkelt å sette sammen, og det er en flott møbel for ethvert hjem.

Dette er et fantastisk hagebord laget av teak! Det er sterkt og slitesterkt, og vi elsker det runde designet.

Det passer perfekt i enhver hage eller på uteplassen. Vi har tre forskjellige størrelser å velge mellom, så dette bordet passer til de fleste behov. Vi er veldig fornøyd med dette bordet, og anbefaler det på det sterkeste! Det er et flott tillegg til enhver uteplass eller hage.Jeg anbefaler på det sterkeste!


3. Traditional Teak Floris

traditional teak floris
SJEKK PRISEN →

Dette hagebordet er laget av tradisjonell teak. Dette gjør at bordet tåler vær og vind godt, og vil holde seg penere lengre enn andre typer materialer. Bordet veier bare 39 kg, noe som gjør det enkelt å flytte på om du vil ha det et annet sted i hagen. Rektangulært design med bredde 91 cm og lengde 152 cm.

Dette er et fantastisk hagebord som vil pynte opp enhver hage! Bordet er laget av tre og har en fin, rustikk finish. Det passer godt til ethvert uteområde og er sterkt nok til å tåle både vind og regn. Bordet er enkelt å flytte rundt på takket være de forhøyede hjørnene.

Er et fantastisk valg for deg som ønsker et kvalitetsbord som vil vare lenge. Det er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Hvis du leter etter et solid, stilig og slitesterkt hagebord, så kan dette være akkurat det du trenger!


4. Bord Hillerstorp Nydala

bord hillerstorp nydala
SJEKK PRISEN →

Nydala hagebord fra Bord Hillerstorp er laget av aluminium og er svært stabilt og holdbart. Dette bordet kan brukes til mange forskjellige formål, blant annet som spisebord ute i hagen eller på terrassen. Bordet kan utvides, foldes sammen og justeres etter ønske, slik at det alltid passer perfekt.

Praktiske hyller under bordplaten gir deg ekstra oppbevaringsplass. Er en elegant løsning for alle som ønsker et kvalitetsprodukt som er enkel å ta vare på.

r et pent og moderne bord med en rustikk finish.

Bordet passer godt inn i ethvert uteområde, og vil gi din have eller terrasse et stilig preg. Bordet er laget av tre, og har en fin, patinert overflate som gir det et gammelt utseende. Dette er et virkelig flott bord som vil skille seg ut på din terrasse eller i din hage!


5. PLUS Piknikbord Zigma

plus piknikbord zigma
SJEKK PRISEN →

Vi elsker dette hagebordet! Det er laget av solid oljet furu og passer perfekt som piknikbord.

Bredden på 83 cm gjør at det rommer seks personer, mens lengden på 176 cm gjør at det ikke tar opp for mye plass. Bordet har en minimalistisk design som vil pynte opp enhver hage eller balkong.

Høyden på 73 cm gjør at det er lett å komme til fra alle sider. Det er også enkelt å rengjøre.

Bordet er godt bygd og har en fin finish. Det passer godt til vår terrasse og vi bruker det til både middager og som et arbeidsbord når vi jobber i hagen. Bordet er lett å samle og er veldig stabil, selv når det står på ujevnheter. Vi anbefaler dette bordet på det varmeste!


bordhage er stilige sitteplasser for å heve din uteplass

Slik velger du riktig hagebord din

1. Hagebord er et viktig møbel for huset ditt

Hagebord er et viktig møbel for huset ditt. Det er en fin måte å dekorere den utendørs plassen din, og det er også en flott møbel å bruke når du entertainer gjester. Men hvordan velger du det perfekte hagebordet for ditt behov? Her er noen tips.

  • Bestem formålet med hagebordet. Skal det være et sted å spise ute? Eller er det kun for pynt? Hvis bordet skal brukes til matlaging og spising, sørg for at det har en flate som er enkel å rengjøre. Hvis bordet kun er for pynt, kan det være laget av et mer elegant materiale som ikke tåler så mye slitasje og tear.
  • Velg størrelse og plassering av hagebordet. Husk at hagebordet ikke bare skal passe inn i plassen din, men det skal også være behagelig å bruke. Mål derfor opp plassen før du handler, slik at du vet hvor stort bordet ditt kan være. Husk også å ta hensyn til plasseringen av bordet. Hvis bordet skal stå under et tre, for eksempel, kan det bli skadet av bladene som faller ned fra treet.
  • Velg materiale og farge på hagebordet. Hagebord kan laget av mange forskjellige materialer, som for eksempel metall, plast, glass eller tre. Metallbord er ofte de mest holdbare, men de kan være litt dyrere enn andre alternativer.

2. Velg riktig hagebord som passer til din smakVelg riktig hagebord som passer til din smak

Velg riktig hagebord som passer til din smak og behov. Husk at hagebord skal være funksjonelle og praktiske.

Når du velger hagebord, er det viktig å finne et bord som passer til din smak og behov. Det er viktig at bordet er funksjonelt og praktisk, så vel som estetisk tiltalende. Her er noen tips til hvordan du kan gå frem når du velger hagebord:

  • Bestem deg for hvilket materiale du ønsker at bordet skal lages av. Skal det være tre, plast, metall eller kanskje glass?
  • Vurdere størrelsen på bordet. Skal det være et lite sidebord, eller kanskje en stor spisebord til mange gjester?
  • Tenk på hvilken form bordet skal ha. Vil du ha et rundt bord, eller foretrekker du et firkantet eller rektangulært bord?
  • Velg en farge som passer til din uteplass og din personlige smak.
  • Finnes det noen spesielle funksjoner du ønsker at bordet skal ha? Kanskje et foldbart bord eller et bord med innebygget oppbevaring?

    Husk at det er viktig å finne et hagebord som er funksjonelt og praktisk, samtidig som det er estetisk tiltalende. Ved å følge disse tipsene kan du enkelt finne det perfekte bordet til din hage eller uteplass.

3. Mål området der du ønsker å plassere hagebordet

Mål området der du ønsker å plassere hagebordet. Du trenger ikke å være nøyaktig, men dette vil gi deg en ide om størrelsen du trenger. Når du har funnet et passende område, ta mål av hvor mye plass du har til rådighet.

Neste trinn er å bestemme hvor mange personer du ønsker at hagebordet skal kunne sitte. Dette er viktig fordi det vil påvirke bordets størrelse og form. De fleste hagebordene kan sitte inntil seks personer, men det er noen som kan sitte opp til ti.

Når du har funnet ut hvor mange personer hagebordet skal kunne sitte, er det på tide å bestemme materialet. De fleste hagebordene er laget av tre, men det finnes også bord laget av plast eller metall.

Trebord er ofte enklere å vedlikeholde, men de kan bli ødelagt av vær og vind. Metall- og plastbord tåler mer slitasje, men de kan være mer utsatt for riper og skader.

4. Finn en stil som passer til resten av hagemøblene dine

Finn en stil som passer til resten av hagemøblene dine og til stilen på huset ditt. Et enkelt trebord kan for eksempel gi et elegant preg, mens et plastbord er perfekt for en avslappet atmosfære i hagen.

Når du har funnet den rette stilen, bør du vurdere materialene. Trebord er ofte solide og slitesterke, men de krever litt mer vedlikehold enn plastbord. Plastbord er lettere å rengjøre og holder seg godt over tid, men de kan ikke alltid tåle like mye vekt som trebord.

Du bør også vurdere formen på bordet. En rund form er ofte mer praktisk fordi det er enklere å få plass til alle gjestene, mens et rektangulært bord kan gi et mer formelt inntrykk.

5. Sett opp et budsjett for hagebordet

Når du har bestemt deg for hvor mye du vil bruke på et hagebord, er det på tide å begynne å shoppe. Du kan enkelt sammenligne priser på ulike hagebord ved å bruke nettet. Finn et sted som selger hagebord i den prisklassen du er ute etter, og sammenlign deretter prisene. Dette vil hjelpe deg med å få en idé om hvilket bord som passer dine behov og din lommebok best.


Når du har funnet et sted som selger hagebord i den prisklassen du er ute etter, kan det være lurt å ta en titt på noen av de forskjellige merkene som selges der. De fleste merker vil ha forskjellige designs og farger, så det er viktig å finne et bord som vil matche dine personlige preferanser. Du kan sammenligne de ulike merkene ved å lese anmeldelser fra andre kunder, eller ved å se på deres nettsider. Dette kan gi deg en idé om hvilket merke som er det beste valget for deg.

størrelse og form er nøkkelen når du velger et hagebord for å sikre at det passer til planløsningen og passer til størrelsen og planløsningen til tomten din

Vanlige spørsmål og svar

Hva er hagebord laget av?

Hagebord kan være laget av mange forskjellige typer materialer, inkludert metall, plast, tre og stein. Enkelte hagebord er til og med laget av mer usaedvanlige materialer som roterende glass eller smijern. De aller fleste hagebord er likevel enten laget i heltre eller delvis i heltre. Det finnes veldig mange forskjellige typer treverk og tresorter ute på markedet, noe som gjør at det er relativt enkelt å finne et hagebord i heltre som passer perfekt til din hage og uteplass.

Hagebord i heltre kan variere veldig mye i både størrelse, design og pris. De aller fleste hagebord er likevel ikke særlig dyre, noe som gjør det mulig for de fleste å investere i en slik type møbel. Det er imidlertid viktig å huske på at det finnes enkelte faktorer som kan påvirke prisen på et hagebord, slik som materialet det er laget av og hvor stort bordet er.

Hvilke møbler er best for hagen?

Det finnes mange forskjellige typer møbler som kan passe i hagen din. Enten du ønsker et avslappet uteområde med en sofa og noen lenestoler, eller et spisested under treet, finnes det noe for deg.

Å ha et uteområde er alltid hyggelig, og du kan gjøre det enda mer behagelig ved å velge riktige møbler. Ikke alle møbler tåler å stå ute hele året, så det er lurt å velge noe som er laget for bruk ute.

Hvor høyt er et hagebord?

Det er ikke så mye å si om høyden på et hagebord. Det er forskjellig fra bord til bord, og det henger også sammen med bruken du har for det. Et hagebord kan være alt fra 45 cm til 1,5 meter høyt. Så det er best å se på de ulike modellene før du bestemmer deg for én.

En ting er sikkert, og det er at det alltid er hyggelig å spise ute. Det er en deilig følelse å sitte ute i naturen og nyte et godt måltid. Og med et hagebord som passer til din stil, blir det enda bedre.

Hva er de lengste holdbare hagemøblene?

De lengste holdbare hagemøblene er laget av metall og tre. Treverk er ikke like holdbart som metall, men det ser bedre ut og gir et mer naturlig utseende.

Metallskjermer kan være en god løsning for dem som ønsker å beholde møblene sine i mange år, siden de ikke trenger å bli behandlet med forsiktighet.

Treverket kan råtne dersom det blir utsatt for fuktighet eller sopp, mens metall ikke er sårbare for slike ting. Det eneste du trenger å være forsiktig med når du bruker møbler laget av metall, er at de ikke blir utsatt for for mye sollys, siden dette kan føre til at malingen begynner å bli misfarget.

Hvor bredt bør et hagebord være?

Det er ikke så enkelt å vite hvor bredt et hagebord bør være. Dersom du vil at folk skal sitte tett rundt bordet for å snakke, kan det være lurt å gå for et mindre bord. Da slipper dere imidlertid ikke å bekymre deg for at noen skal slå seg over rekkverket eller pent i nærheten av bordkanten. Et alternativ kan derfor være å gå for et hagebord i størrelse 180-200 cm. Da er du sikker på at det er plass til alle, og at man kan spise og drikke uten å måtte bekymre seg for å slå seg.

Hvor mye plass trenger du rundt hagebordet?

De fleste hagebord er laget for å passe fire til seks personer. Dersom du har plass til et stort bord, kan det være hyggelig å ha rundt 12 personer. Selvfølgelig avhenger det også litt av størrelsen på stolene dine.sterdammer du deg etter en ny spisegruppe til hagen, er det lurt å ta mål av seg først. Da unngår du at bordet og/eller stolene blir for store, eller at det blir et tomrom mellom bord og stoler.

Hvilke hagemøbler ruster ikke?

Det finnes en del hagemøbler som ikke ruster. Disse er ofte laget av aluminium eller plast, og kan tåle mye mer utendørs bruk enn møbler laget av andre materialer. Det er likevel viktig å ta vare på alle hagemøbler, slik at de holder seg i best mulig stand lengst mulig. Aluminiums- og plastmøbler kan for eksempel lett bli skittent eller miste sin glans over tid, så det er important å rengjøre dem jevnlig.

Kjartan

Kjartan

Kjartan er en fyr som har jobbet i mange år på Plantasjen. Han har jobbet hundrevis av timer på å hjelpe folk til å få riktige planter til hjemmet sitt. I tillegg er Kjartan ufattelig opptatt av at folk skal ha det fint på hjemmefronten. På fritiden bruker han mye tid sammen med familien i hjemmet og på hytta.

Leave a Comment