Mass gainer test: Topp 5 Mass gainer 2024

En vektøkning forsterker inneholder høye nivåer av karbohydrater og proteiner som er designet for å øke vekten og muskelmasse. Disse produktene har blitt populære blant bodybuildere og idrettsutøvere som ønsker å øke sin daglige kaloriinntak. Vektøkning forsterkere kan kjøpes i pulver eller flytende form, og kan inneholde tilleggsstoffer som fett, fiber, vitaminer og mineraler.

Når du velger et massasje oppskrift, bør du først vurdere dine individuelle behov. Deretter kan du sammenligne de ulike alternativene for å finne den beste match. Husk at ikke alle massasje oppskrifter er laget likt, så det er viktig å lese ingrediensene nøye før du kjøper.

Det er mange fordeler som er tilgjengelige når du tar en vektøkning forsterker. For det første kan det øke daglig kaloriinntak, noe som er spesielt nyttig for personer som trenger å gå opp i vekt. Vektøkning forsterkere kan også øke muskelmassen, noe som er nyttig for de som ønsker å bygge mer muskelmasse. Endelig kan vektøkning forsterkere bidra til å redusere kroppsfett, noe som er nyttig for de som trenger å miste noen få pounds.

vis du velger en massasje oppskrift, vil du sannsynligvis finne at den inneholder høye mengder av karbohydrater og proteiner. Dette er fordi disse to næringsstoffene er viktige for å opprettholde en sunn kroppsvekt. I tillegg kan massasje oppskrifter inneholde tilleggsstoffer som fiber, vitaminer og mineraler. Disse stoffene er alle nyttige for kroppen, og kan bidra til å sikre at du får mest mulig ut av din massasje behandling.

Vi har nylig mass gainer test av våre store hunder. Det krevde mye jobb med undersøkelser i flere dager. Etter hvert fant vi vår anbefalte modell.

I denne artikkelen skal vi dele alt vi ahr lært over de siste dagene. Her får du en “best i test”-liste over det beste mass gainer Norge.

Bilde

Produkt

Egenskaper

Pris

Proteinfabrikken Big Mass Strawberry

SJEKK PRISEN →

Optimum Nutrition Serious Mass

SJEKK PRISEN →

Star Nutrition Creatine Monohydrate

SJEKK PRISEN →

Supreme Mass Mint Chocolate

SJEKK PRISEN →

Big Mass Gainer Chocolate

SJEKK PRISEN →

Oversikt – Våre favoritt-mass-gainer:

1. Proteinfabrikken Big Mass Strawberry – best i test!

SJEKK PRISEN →

Proteinfabrikken Big Mass Strawberry er et proteinpulver som hjelper vekttap og å bygge muskelmasse. Det inneholder 50 gram protein per servering, samt en rekke kostfiber, vitaminer og mineraler. Pulveret blandes med melk eller vann for en rask, helsemessig god måltid.

Er enkel å bruke og gir gode resultater. Det er etter min mening det beste proteinpulveret på markedet.

Proteinfabrikken Big Mass Strawberry er et veldig bra produkt for de som ønsker å øke sin muskelmasse eller gå ned i vekt!


2. Optimum Nutrition Serious Mass

SJEKK PRISEN →

Optimum Nutrition Serious Mass er et kosttilskudd som hjelper deg med å opprettholde en balanse mellom næringsstoffer i kroppen. Den inneholder blant annet protein, aminosyrer, vitaminer og mineraler for å hjelpe deg med å bygge muskelmasse. Kombinasjonen av disse ingrediensene bidrar til at du får mer energi og kan holde motivasjonen oppe under trening.

Jeg har brukt i et par måneder nå og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg har lagt på meg ca. 2 kg muskelmasse, og dette tilskuddet har hjulpet meg mye med å oppnå dette. Det er enkelt å blande og smaker godt, noe som er viktig for meg siden jeg drikker det hver dag. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som ønsker å bygge mer muskelmasse!


3. Star Nutrition Creatine Monohydrate

SJEKK PRISEN →

Star Nutrition Creatine Monohydrate mass gainer er et kosttilskudd som inneholder 100% ren kreatin.

Kreatinen bidrar til å bygge muskler raskt, og Kroppen og musklene restituerer seg raskt etter trening. Tilskuddet egner seg godt for idrettsutøvere som ønsker å oppnå en god muskelmasse.

Jeg har brukt dette kosttilskuddet i en måned, og jeg merker allerede en forskjell. Jeg føler meg sterkere, og jeg kan se at musklene mine bygger seg opp raskere. Jeg anbefaler dette kosttilskuddet til alle som ønsker å øke sin muskelmasse på en effektiv måte!


4. Supreme Mass Mint Chocolate

SJEKK PRISEN →

Supreme Mass Mint Chocolate er en fantastisk, kaloririk og sunn vektøkning supplement som hjelper deg med å bygge muskelmasse og miste fett. Denne unike blandingen av proteiner, fiber og vitaminer hjelper kroppen din med å optimalisere stoffskiftet og fremmer et sunt vekttap. Med et høyt innhold av antioksidanter, beskytter kroppen mot skade forårsaket av frie radikaler.

Dette produktet har også et lavt laktoseinnhold, noe som gjør det til et godt valg for de fleste mennesker. Er en fantastisk måte å øke kroppsvekten på en sunn og trygg måte. Jeg anbefaler dette produktet til alle som ønsker å øke sin muskelmasse og gå ned i vekt.


5. Big Mass Gainer Chocolate

SJEKK PRISEN →

Big Mass Gainer Chocolate er en fantastisk tilskudd for dem som ønsker å legge på seg muskelmasse.

Denne sjokoladesmakende varianten inneholder 31 gram protein per dag, noe som hjelper med balansere vekten og samtidig bygge mer muskelmasse. Den kommersielle formelen bidrar til god ernæring og gir 1400 kalorier per dag. Har også en unik blanding av 16 vitaminer og mineraler, som er nødvendige for at kroppen skal fungere optimalt.

Tilskuddet inneholder også 5 gram kreatin, noe som er spesielt nyttig for dem som trener mye. Kreatinet bidrar til å øke styrken og utholdenheten under trening, slik at du kan yte maksimalt hver gang. I tillegg inneholder L-glutamin, en aminosyre som er viktig for vekst og reparasjon av muskelvev. Dette gjør at er et svært nyttig tilskudd for de som ønsker å øke sin muskelmasse på en sunn og effektiv måte.


mass gainer gir nok energi til å øke kroppsmassen og muskelmasse

Slik velger du riktig proteinbar din

1. Velg riktig type mass gainer for deg

Velg riktig type mass gainer for deg. Når du prøver å bygge muskler, kan det være fristende å kjøpe den første og beste mass gainer-produktet du ser. Men ikke alle mass gainers er created equal, og det er viktig å velge en som passer til dine individuelle behov. Her er noen ting å se etter når du velger en mass gainer.

En god mass gainer bør inneholde en balansert blanding av karbohydrater og proteiner. De fleste mass gainers inneholder omtrent 60% karbohydrater og 40% proteiner, men noen kan inneholde mer eller mindre av hver. Velg en mass gainer med et karbo/protein-forhold som passer til dine mål.

En god mass gainer bør også inneholde en blanding av forskjellige typer karbohydrater for å sikre at du får den riktige energien du trenger. Noen gode kilder til komplekse karbohydrater inkluderer havre, poteter og ris.

Proteiner er byggestenene i musklene dine, så det er viktig å velge en mass gainer som inneholder høy kvalitet proteiner for å maksimere muskelvekst. Mange mass gainers inneholder myseprotein, men whey protein er ofte et bedre valg for de fleste folk. Whey protein er raskt absorberende og vil gi deg den umiddelbare energien du trenger for å bygge muskler.

2. Sjekk innholdet i produktet

Mang en gainer inneholder mye sukker og fett. Sjekk derfor nøye innholdet i produktet du vurderer å kjøpe, og sammenlign det med andre produkter. Sukker og fett er ikke nødvendigvis dårlig for deg, men det er viktig at du vet hva du putter i kroppen din.

I tillegg til å sjekke hvor mye sukker og fett et massasjeprodukt inneholder, bør du også se på sammensetningen av de forskjellige ingrediensene. Det er ikke nødvendigvis det at et produkt inneholder mange ingredienser som gjør det bedre, men det kan være en indikasjon på at produsenten har brukt mer tid og energi på å utvikle produktet.

Når du kjøper massasje, er det viktig å sjekke kvaliteten på proteinene og karbohydratene som er brukt i produktet. Proteiner er byggestenene i musklene, så det er viktig at du får i deg nok av de riktige typene proteiner. Karbohydrater er den primære kilden til energi for kroppen din, så det er også viktig å velge massasjeoljer som inneholder gode karbohydrater.

3. Unngå for mye sukker

Unngå for mye sukker. Når du kjøper en mass gainer, er det viktig å sjekke hvor mye sukker produktet inneholder. Sukker kan gi deg et øyeblikkelig energiboost, men det kan også føre til at du føler deg slapp og tung etterpå. Prøv å finne en mass gainer som inneholder 10 gram eller mindre sukker per scoop.

Sjekk ingredienslisten. En mass gainer inneholder vanligvis et kompleks av proteiner og karbohydrater, men noen ganger kan det også inneholde fett. Proteiner er byggesteinene i muskelvev, så du vil se etter en mass gainer som inneholder minst 20 gram protein per scoop.

Karbohydratene gir deg den ekstra energiboosten du trenger for å trene hardt, så se etter en mass gainer som inneholder 50-100 gram karbohydrater per scoop. Fett er ikke nødvendig i et mass gainer, men noen ganger kan det være en fordel å velge en som inneholder 5-10 gram fett per scoop.

Vurdere kaloriene. En mass gainer er beregnet å være et høyenergiprodukt, så du vil se etter en som inneholder 500-1000 kalorier per scoop. Hvis du er på et strengere kaloriinntak, kan du prøve å finne en mass gainer med litt færre kalorier.

4. Velg en mass gainer med høyt kaloriinnhold

Velg en mass gainer med høyt kaloriinnhold hvis du ønsker å gå opp i vekt. Kalorier er en viktig faktor når det gjelder å velge en mass gainer, og du bør sørge for at den inneholder minst 1000 kcal per porsjon. Jo høyere kaloriinnhold, desto bedre. Dette er fordi det er lettere å få i seg mer energi fra en høykalorimatvare, noe som er nødvendig for å legge på seg vekt.

I tillegg til et høyt kaloriinnhold, bør en mass gainer inneholde et høyt proteininnhold. Proteiner er byggestenene for musklene, så det er viktig at du får i deg nok av dem hvis du ønsker å øke muskelmassen din. En god regel er å velge en mass gainer som inneholder minst 30 g protein per porsjon.

5. Sjekk proteinkilden

Velg en mass gainer som inneholder mye høy kvalitet protein fra en sunn kilde. Kilden til proteinet bør være helst fullt fordøyelig, naturlig og inneholde alle de essensielle aminosyrene.

Proteinet kan komme fra animalske eller vegetabilske kilder, men animalske proteiner er ofte bedre fordi de er mer fordøyelige og har et høyere innhold av aminosyrer. Mange gainere inneholder whey-protein, som er et av de beste proteinkildene for å bygge muskler.

6. Velg en mass gainer med høyt fettinnhold

Velg en mass gainer med høyt fettinnhold hvis du vil gå opp i vekt. Fett er den enkleste måten å legge til vekt på, men det er også den hardeste måten å gå ned i vekt igjen. Så hvis du velger en mass gainer med mye fett, kan det hende at du raskt vil legge på deg noen kilo, men det kan også være at du vil slite med å kvitte deg med dem igjen.


En mass gainer med et moderat fettinnhold er ofte det beste valget. Denne typen gainer vil gi deg en jevn vektøkning over tid, uten at du trenger å bekymre deg for at du skal legge på deg for mye fett.

7. Finn en mass gainer som passer din smak

Det er viktig å finne en mass gainer som du liker smaken av, fordi du vil måtte spise mye av denne maten hvis du skal legge på deg masse. Det finnes mange forskjellige typer mass gainere på markedet, så ta deg tid til å prøve ut noen før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe. Husk også å sjekke innholdsfortegnelsen for å se hvor mye karbohydrater, proteiner og fett produktet inneholder.

mass gainer vektøkningstilskudd med høy energi for personer med slank kropp. eller de som ønsker å øke størrelsen på kroppen

Vanlige spørsmål og svar

Er Mass gainer farlig?

Nei, det er ikke farlig å innta et mass gainer. Det finnes imidlertid noen farer ved overdosering, så det er viktig å følge bruksanvisningen på produktet. Mass gainere kan hjelpe folk med å legge på seg muskler og bodybuildere bruker dem ofte fordi de bidrar til en rask vekst i muskelmasse. I tillegg til å gi kroppen næring, kan de også hindre deg fra å miste muskelmasse.

Det er viktig å følge instruksjonene på produktet nøye, da dette er den beste måten å unngå problemer som kan oppstå ved bruk av mass gainere. Du bør også være klar over at noen ingredienser i mass gainere kan være skadelige hvis de tas i store mengder. Det er generelt trygt å innta et mass gainer, men det er viktig å følge instruksjonene på produktet for å unngå problemer.

Er mass gainer bra?

En mass gainer er et proteinpulver som inneholder en høyere konsentrasjon av kalorier og næringsstoffer enn ditt typiske myseproteinpulver. Ved å legge til en mass gainer shake til ditt daglige kosthold, kan du bidra til å sikre at du får i deg nok kalorier og næringsstoffer til å støtte muskelvekst.

Det er fordeler og ulemper med å bruke masseforsterkere, så det er viktig å gjøre undersøkelser før du bestemmer deg for om en er riktig for deg. Når de brukes riktig, kan masseforsterkere hjelpe deg med å bygge muskler og fylle opp raskt. Imidlertid kan de også føre til vektøkning hvis du inntar for mange kalorier eller ikke trener regelmessig.

Hvis du er seriøs med å bygge muskler, kan en mass gainer være et godt alternativ for deg. Bare sørg for å lese etiketten nøye og rådfør deg med en ernæringsfysiolog eller trener før du legger en til kostholdet ditt.

Hvordan få metthetsfølelse?

For å få en metthetsfølelse, spiser man ofte små måltider over lange perioder av dagen. Dette holder blodsukkeret konstant og hindrer at man blir overveldet av hunger.

Det anbefales også å spise mye fiber, som vil gjøre deg mettere enn om du spiste mat med lavt glykemisk indeks. Du bør unngå bearbeidede karbohydrater, sukker og stivelse, siden disse forverrer sultfølelsen.

I tillegg til å spise riktig mat, kan det også være nyttig å drikke mye vann. Dette hjelper kroppen din å fordøye maten bedre, noe som igjen kan redusere sultfølelsen.

Hva er big mass gainer?

En big mass gainer er en type proteintilskudd som inneholder mye kalorier og karbohydrater. Den er utviklet for å hjelpe folk som prøver å gå opp i vekt raskt. Big mass gainers inneholder vanligvis en blanding av proteiner, karbohydrater og sunt fett, samt tilsatte vitaminer og mineraler. De er også ofte søtet med sukker eller kunstige søtningsmidler for å gjøre dem mer velsmakende.

Personer som ønsker å gå opp i vekt bør alltid konsultere en lege eller ernæringsfysiolog for å finne ut hvor mye og hvilken type protein de trenger for å nå målene sine trygt og effektivt.
H

Va skjer ved for høyt proteininntak?

Hvis man spiser for mye protein, kan det føre til at nyrene ikke klarer å filtrere ut alt av nitrogenous waste produsert av proteiner, noe som kan gi en reaksjon kalt “gjæring” i tarmen. Dette vil igjen produsere luft, metan og svovel som alle er ubehagelige lukter.

Gjæringen vil også redusere mengden av næringsstoffer absorbert fra matvaren. Proteininntaket bør derfor ligge på rundt 0,8 gram per kilo kroppsvekt per dag.

Hva skal man spise etter trening for å bygge muskler?

Etter en treningsøkt er det viktig å fylle opp kroppens lagre av glykogen, som tømmes under trening. Å innta et karbohydratrikt måltid eller mellommåltid etter treningsøkten vil bidra til å fylle opp muskler og fremme muskelvekst. Protein er også viktig for muskelvekst, så sørg for å inkludere en kilde til magert protein i måltidet eller mellommåltidet etter trening.

Gode ​​alternativer inkluderer grillet kylling eller fisk, tofu, belgfrukter eller meieriprodukter. Sunt fett er også viktig for optimal hormonproduksjon og restitusjon, så spar heller ikke på disse. Nøtter, frø, avokado og olivenolje er alle gode kilder til sunt fett. Til slutt er rehydrering nøkkelen etter en anstrengende treningsøkt, så sørg for å drikke mye vann eller elektrolyttrike væsker.

Er protein bra for å gå ned i vekt?

Det er ingen tvil om at protein er viktig for å gå ned i vekt. Protein bidrar til å holde deg mett lenger, og hjelper kroppen din med å brenne flere kalorier. Derfor er det viktig å få i seg nok protein hver dag, enten du prøver å gå ned i vekt eller ikke.

Det finnes mange ulike proteinkilder, men de aller beste er helkorn, fugl, fisk, egg og meieriprodukter. proteinpulver kan også være en god kilde til protein, spesielt hvis du ikke får i deg nok proteinkilder fra maten. Proteinpulver er ofte bedre fordi det inneholder alle de viktige aminosyrene som kroppen din trenger, og det er lettere for kroppen å fordøye.

Astrid

Astrid

Astrid er en dame som har lang erfaring med skjønnhet, mat og det å ta vare på kroppen sin. Hun har jobbet som makeup-artist, personlig trener og med spa og velvære. Derfor har hun lang fartstid innenfor alle disse bransjene. Astrid er veldig opptatt av å hjelpe andre mennesker med å føle seg bra. Hun bruker også mye av kunnskapen sin på å lære opp folk som er interessert i trening, kosthold og helse.

Leave a Comment